| |
| Yazar |
Mesaj |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| Sevimli Hırsız yazmış: |
| prenses serenity yazmış: |
| *-* Bayılıyorum onlara*-* Yahu düşünsenize ayıcıklar ama zararsızlar kim istemez onları *-* Açan olmazsa ben açardım bunu =)) |
ayy ben de çok severim hatta varya keşke olsada beslesem derim o kadar ne tatlı şeyler demi pofudukklar |
Aynen!!! Beslemek isterdim şahsen*-* siyah beyaz ay ne şeker şeyler onlar yahu*-* _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
| Sevimli Hırsız yazmış: |
| *-* Bayılıyorum onlara*-* Yahu düşünsenize ayıcıklar ama zararsızlar kim istemez onları *-* Açan olmazsa ben açardım bunu =)) |
ayy ben de çok severim hatta varya keşke olsada beslesem derim o kadar ne tatlı şeyler demi pofudukklar |
Aynen!!! Beslemek isterdim şahsen*-* siyah beyaz ay ne şeker şeyler onlar yahu*-* |
Evet öyle ablacım ama erkes bizim gibi değil çoğu insan bir tutsa hemen kobay yapıp incelemeye alır öyle insanlardan nefret ediyorum  _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Ihs aslında nesilleri de tükenme tehlikesinde, zaten şu yüzyılda hangi hayvanın nesli tükenmiyor ki neyse =( _________________
 |
|
 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
sevimliler ama nesilleri tükeniyor. _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
onlar tıpkı bebekler gibi yaa oyun oynamayı okadar çok seviyorlarki çok şekerler _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
geçen aylarda tvde seyretmiştim doğasından kopartmış bakmış biberonla beslemiş diye bir adamı nerdeyse hapse atcaklardı  _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
Moon1294

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
Ayy çok tatlılarr _________________ bİR BEN FARKLIYIM KUZENLER |
|
 |
|
02 Mar 2008 15:36 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
Gerçekten çok tatlılar*-* _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
ilk doğdukları ay çok tatlı oluyorlar. tani büyük olanlarıda tatlı ama her şeyin yavrusu herzaman sevimli olur;) _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |