Sailor Moon Forum
Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları

Yazar Mesaj
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!) Konu: Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!) Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar internetiniz pc nizi mi kilitledi o zaman beni iyi dinleyin

şimdi görev yöneticinizi açın...

sonra işlemler bölümüne girip explorer.exe bölümünü bulun ve ona tıklayın...

daha sonra onu görevi sonlandırın...

daha sonra ekran boş kalınca dosya bölümünden yeni görev seçeneğine tıklayın...

oraya explorer.exe yazın...
şimdi yine ilk açıldığı halini alacaktır...

bu işlem pc nize kapatmadan reset atmaktır unutmayın... Çok Mutlu Çok Mutlu [/img]

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Ekm 2007 22:12
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

aaahahha xD evet az önce üzerimde denenmiştir, ödümü kopartmıştır, ama işe de yaramadı değil xD
sağol valla xD

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ekm 2007 22:34
usagi tsukino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

hmmm teşekkürler

[/quote]

imza için EnmaKun teşekkür ederim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Ekm 2007 22:41
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet yaaa güzel fikir
tşkler

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ekm 2007 23:07
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

hmm teşekkürler^^

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Ekm 2007 13:33
SAİLOR MOON

Yeni Üye
Yeni Üye

ellerine sağlık güzel paylaşım
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Şub 2008 17:14
Darkness

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

benim bilgisayar hata verince kendi kendine yapıyo onu Çok Mutlu çoğunlukla korkutuyor beni ama Dil Çıkartıyor güzel paylaşım^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Şub 2008 17:21
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

peki benim pcde klosör seçenekleri görünmüyor bunun nedenini bilen varmı gizli dosyalarım uçtu gitti klosör seçenekleri görünmediğinden açılmıyo gözükmüyo onlarda Hüzünlü

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Şub 2008 18:08
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

USAGİ yazmış:
peki benim pcde klosör seçenekleri görünmüyor bunun nedenini bilen varmı gizli dosyalarım uçtu gitti klosör seçenekleri görünmediğinden açılmıyo gözükmüyo onlarda Hüzünlü

araçlar sekmesinde klasör seçenekleri görünmüyor mu O.o
allah allah..

neyse.. bu kasılma konusunda ben de çok çekiyordum. msnden düşüyordum, bilgisayarım'a ya da firefoxa tıkladığımda açılması için 15 dk bekliyordum. pc her açıldığında disk gözden geçirme yapıyordu... canımdan bezmiştim ^^'''
bilgisayarımın aşırı kasılmasının sebebi RAMin düşük olmasıydı. ram yükseltildi ve sorunum çözüldü. laptoplar için biraz pahalı bir seçenek ama masaüstleri için ramler o kadar da pahalı değil.

eğer değiştirebiliyorsanız değiştirin. kasılma sorununu kökten çözersiniz ^^'

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Şub 2008 19:03
miya

Venus Fan
Venus Fan

ctrl,shift,alt ve delete'e birlikte basınca çıkan görev yöneticisi değil mi bu O_o
hıı tanırım onu ben O_o

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Şub 2008 19:25
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

usa-ko yazmış:
USAGİ yazmış:

araçlar sekmesinde klasör seçenekleri görünmüyor mu O.o
allah allah..

neyse.. bu kasılma konusunda ben de çok çekiyordum. msnden düşüyordum, bilgisayarım'a ya da firefoxa tıkladığımda açılması için 15 dk bekliyordum. pc her açıldığında disk gözden geçirme yapıyordu... canımdan bezmiştim ^^'''
bilgisayarımın aşırı kasılmasının sebebi RAMin düşük olmasıydı. ram yükseltildi ve sorunum çözüldü. laptoplar için biraz pahalı bir seçenek ama masaüstleri için ramler o kadar da pahalı değil.

eğer değiştirebiliyorsanız değiştirin. kasılma sorununu kökten çözersiniz ^^'

ayrıca programda indiremiyorum indirdiğim an pc resetleniyo sanırım benim bilgisayar yöneticisinde sorun var yanlış formatlama sebebiyle oluşmuş netten epey bir araştırmıştım ama halen servise götürmedim resimlerimi gizli dosyaları açıp kurtarmam gerek onuda nasıl yapıcağımı bilmiyorum Hüzünlü

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Şub 2008 19:51
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

güzel paylaşım saoll
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Şub 2008 13:41
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!!) Konu: Yanıt: Pc niz çok kastıysa beni iyi dinleyin(bilmeyenlere!!! Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşımın için çok teşekküler Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Tem 2008 14:46
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız