Sailor Moon Forum

PGSM deki luna ve artemis
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Sailor Moon Forum -> PGSM

sizce pgsmde kullanılan kediler nasıllar?
çok kötü.
76%
 76%  [ 43 ]
bence çok güzel
23%
 23%  [ 13 ]
Toplam Oylar : 56

Yazar Mesaj
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

PGSM deki luna ve artemis Konu: PGSM deki luna ve artemis Alıntıyla Cevap Gönder

ben luna ve artemisi öyle görünce büyük bir hayal kırıklığına uğrandım.. sailor moon kesinlikle oyuncak kedileri hakketmiyordu. keşke sabrina dizisindeki gibi bir kedi olsaydı.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Hzr 2007 22:23
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

PGSM deki luna ve artemis Konu: Yanıt: PGSM deki luna ve artemis Alıntıyla Cevap Gönder

aslında çokda kötü deil ''şeker''ler Çok Mutlu

Sailor Mars ♥
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Hzr 2007 22:27
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

PGSM deki luna ve artemis Konu: Yanıt: PGSM deki luna ve artemis Alıntıyla Cevap Gönder

bencede şekerler.Öyle canlı kedi ve köpekleri türk kanallarını açtığımızda bile görüyoruz.Sihirli annemde var,acemi cadıda var,sabrinada var onda var şunda var.Bu biraz değişiklik olmuş..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Hzr 2007 22:34
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

berbat. beni dsiziden soğutan en büyük etkendir o kediler. ay azcık teknoloji kullanmak zor mu gelmiş ya...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Hzr 2007 12:25
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

evet bencede çok kötü =( ilk başta gökten usaginin başına düşenin oyuncak olduğunu sanmıştım XD ama luna olduğunu öğrenince büyük bi hayal kırıklığına uğradım

Spoiler:
Nee-chanımdan(prenses serenity) ^.^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Hzr 2007 12:29
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

aslında teknoloji kullansalar daha güzel olurdu kediler.Ama çoğu yerde lunayı artemisi bilgisayarla hareket ettirmişler bunu yapacaklarına canlıda yapabilirlerdi.Ama dediğim gibi bu değişiklik olmuş.Çocukların dikkatini çekmek içinde koymuş olabilirler oyuncak kedileri..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Hzr 2007 12:35
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

canlı kediden korkmuşlar heralde
kedi canlı olsaydı usaginin kafasına nasıl düşürürlerdi acabaXD hehe

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Hzr 2007 17:04
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

heheheh.. bir de omuzlarda duruşları.. acemi cadıdaki ve sihirli annemdekiler bence çok kötü değil.. en azından daha gerçekçi. ama sabrinadaki gibi olmamış.. sabrinaki konuşuyorr .. oynuyorr. her şey yapıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Hzr 2007 17:18
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

jingjing yazmış:
heheheh.. bir de omuzlarda duruşları.. acemi cadıdaki ve sihirli annemdekiler bence çok kötü değil.. en azından daha gerçekçi. ama sabrinadaki gibi olmamış.. sabrinaki konuşuyorr .. oynuyorr. her şey yapıyor

evet sabrinadaki daha gerçekci ağızıyla konuşuyo resmen..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Hzr 2007 18:08
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sabrinadaki salem ile pgsm'deki oyuncakları karşılaştırmak bile bence salem'e hararet Çok Mutlu

ben pgsm'deki herşeyi gırgıra aldığım için luna ile artemise de çok gülmüştüm. hele lunanın patisini uzatıp 'usagi' dediği bir sahne vardı Çok MutluÇok Mutlu

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 01:52
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

bence gerçek kedi olsaydı daha iyi olurdu bu çokta zor değildi bence
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 13:50
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Kesinlikle berbattı*-* Sırf oyuncakları satılsın diye yani tamamen ticaret amaçlı olarak yapılmış bence. Ki zaten usagi'nin değişim araçları da ruj ve kolye yani onlarda satış amaçlı. Hadi kolyeyi anladım da ruj neyin nesidir *-* Zaten değişiyor tüm kıyafeti rujumu eksik kaldı Karışık Yani sırf ticaret amaçlı görmüşler bu diziyi...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 13:54
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

şeyy garfield gibi bilgisayardan da yapılabilir ya da garfield arkdaşalrı gibii canlı kedi ama ağızlarıı fln kıpırdıyoo. onlarr harikaa
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Hzr 2007 19:32
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Hahaha dedin de şimdi Çok Mutlu Garfield çok güzeldi ya Çok Mutlu Hele o dans ediş sahnesi heeeeehe Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 19:33
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

prenses serenity yazmış:
Kesinlikle berbattı*-* Sırf oyuncakları satılsın diye yani tamamen ticaret amaçlı olarak yapılmış bence. Ki zaten usagi'nin değişim araçları da ruj ve kolye yani onlarda satış amaçlı. Hadi kolyeyi anladım da ruj neyin nesidir *-* Zaten değişiyor tüm kıyafeti rujumu eksik kaldı Karışık Yani sırf ticaret amaçlı görmüşler bu diziyi...

Çok haklısın!! Kesinlikle! Bence de tacı, savaş aletleri, diğerlerinin araç gereçleri hatta kediler ucuz birer oyuncak gibi. Tamamen ticari amaçlı!! Yoksa çok daha güzel yapabilirlerdi.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 20:00
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 49 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız