| |
| sizce pgsmde kullanılan kediler nasıllar? |
| çok kötü. |
| 76% |
[ 43 ] |
| bence çok güzel |
| 23% |
[ 13 ] |
|
| Toplam Oylar : 56 |
|
| Yazar |
Mesaj |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
ben luna ve artemisi öyle görünce büyük bir hayal kırıklığına uğrandım.. sailor moon kesinlikle oyuncak kedileri hakketmiyordu. keşke sabrina dizisindeki gibi bir kedi olsaydı. _________________
 |
|
 |
|
11 Hzr 2007 22:23 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
aslında çokda kötü deil ''şeker''ler  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bencede şekerler.Öyle canlı kedi ve köpekleri türk kanallarını açtığımızda bile görüyoruz.Sihirli annemde var,acemi cadıda var,sabrinada var onda var şunda var.Bu biraz değişiklik olmuş.. _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
berbat. beni dsiziden soğutan en büyük etkendir o kediler. ay azcık teknoloji kullanmak zor mu gelmiş ya... _________________
 |
|
 |
|
 |
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 215 Ünvan: Prenses Puan: 1310
|
|
|
|
evet bencede çok kötü =( ilk başta gökten usaginin başına düşenin oyuncak olduğunu sanmıştım XD ama luna olduğunu öğrenince büyük bi hayal kırıklığına uğradım _________________
|
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
aslında teknoloji kullansalar daha güzel olurdu kediler.Ama çoğu yerde lunayı artemisi bilgisayarla hareket ettirmişler bunu yapacaklarına canlıda yapabilirlerdi.Ama dediğim gibi bu değişiklik olmuş.Çocukların dikkatini çekmek içinde koymuş olabilirler oyuncak kedileri.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
canlı kediden korkmuşlar heralde
kedi canlı olsaydı usaginin kafasına nasıl düşürürlerdi acabaXD hehe _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
12 Hzr 2007 17:04 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
heheheh.. bir de omuzlarda duruşları.. acemi cadıdaki ve sihirli annemdekiler bence çok kötü değil.. en azından daha gerçekçi. ama sabrinadaki gibi olmamış.. sabrinaki konuşuyorr .. oynuyorr. her şey yapıyor _________________
 |
|
 |
|
12 Hzr 2007 17:18 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
| jingjing yazmış: |
| heheheh.. bir de omuzlarda duruşları.. acemi cadıdaki ve sihirli annemdekiler bence çok kötü değil.. en azından daha gerçekçi. ama sabrinadaki gibi olmamış.. sabrinaki konuşuyorr .. oynuyorr. her şey yapıyor |
evet sabrinadaki daha gerçekci ağızıyla konuşuyo resmen.. _________________
 |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
sabrinadaki salem ile pgsm'deki oyuncakları karşılaştırmak bile bence salem'e hararet
ben pgsm'deki herşeyi gırgıra aldığım için luna ile artemise de çok gülmüştüm. hele lunanın patisini uzatıp 'usagi' dediği bir sahne vardı   _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| bence gerçek kedi olsaydı daha iyi olurdu bu çokta zor değildi bence |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Kesinlikle berbattı*-* Sırf oyuncakları satılsın diye yani tamamen ticaret amaçlı olarak yapılmış bence. Ki zaten usagi'nin değişim araçları da ruj ve kolye yani onlarda satış amaçlı. Hadi kolyeyi anladım da ruj neyin nesidir *-* Zaten değişiyor tüm kıyafeti rujumu eksik kaldı Yani sırf ticaret amaçlı görmüşler bu diziyi... _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
şeyy garfield gibi bilgisayardan da yapılabilir ya da garfield arkdaşalrı gibii canlı kedi ama ağızlarıı fln kıpırdıyoo. onlarr harikaa _________________
 |
|
 |
|
13 Hzr 2007 19:32 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Hahaha dedin de şimdi Garfield çok güzeldi ya Hele o dans ediş sahnesi heeeeehe  _________________
 |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
Kesinlikle berbattı*-* Sırf oyuncakları satılsın diye yani tamamen ticaret amaçlı olarak yapılmış bence. Ki zaten usagi'nin değişim araçları da ruj ve kolye yani onlarda satış amaçlı. Hadi kolyeyi anladım da ruj neyin nesidir *-* Zaten değişiyor tüm kıyafeti rujumu eksik kaldı Yani sırf ticaret amaçlı görmüşler bu diziyi... |
Çok haklısın!! Kesinlikle! Bence de tacı, savaş aletleri, diğerlerinin araç gereçleri hatta kediler ucuz birer oyuncak gibi. Tamamen ticari amaçlı!! Yoksa çok daha güzel yapabilirlerdi. _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|