arkadaşlar bakıyorum hiç pgsm gifleri ortalıkta yok sizler için pgsm gifleri yaptım...ama şu anlık 2 tane yaptım devamı gelecek
not:gif tamamen açıldıktan sonra netleşiyo..gifin tamamen açılması biraz sabredin yoksa gif yarım çıkabilir yarım çıkarsada sayfayı yenileyin tekrar bekleyin..
En son sailormoooon tarafından 30 Ağu 2007 20:03 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Yup! İlk yorum yapan bnm ne mutluu ^^
Bn zaten görmüştüm sanırsamm
Harika bu giff bnce yapılması çok zorr
Resimleri çek yapıştır hız boyut üşengeçler bunu yapamaz (bnn )
Lütfen yenilerini de istiozz ! _________________ Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
nhah işte beklenen gifleri yaptı şimdi msnede deiklerimin hepsini söylüyorum
cenk bunları yaparken o kadar keikoya bakıomuş ki keiko hastalığından dolayı anesinden terlik yemiş pc yavaşladığı için o kadar sinirlenmişki kafayı yemiş acıkmışherhal
nese çok güzel çalışmlar ama kutluyorum _________________
ayyy çok şeker olmuşlar valla eline sağlık bnde bunlar vardı bi tek venus filan yoktu ama usagi nin ki bi türlü açılmıodu.ama seninkiler daha şeker olmuş bnce.eline sağlık _________________
İmza için teşekkürler Aqua
çok şşeeeekkkekekerrrrllleeerrrr _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
lütfen bunun mamoru videosunuda yapın orda mamoruya bitiyom yawww _________________
avatar ve imza için canım kankam sevimli hırsıza çok teşekkür sen bi tanesin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız