| |
| PGSM'nin konusu sizce nasıldı? |
| Çok güzel bir konusu vardı.. |
|
52% |
[ 10 ] |
| Konusu mu? hmm.. idare eder |
|
31% |
[ 6 ] |
| Bence güzel bir konusu yoktu |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Toplam Oylar : 19 |
|
| Yazar |
Mesaj |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
Konu: PGSM'nin konusu sizce nasıldı? |
|
|
|
pgsmnin konusu sizce nasıl?izleyenler için soruyorum
Sizi bilmem ama beni en çok etkileyen o senaryo yani pgsmnin konusuydu.Çok duygusal bi konusu var özllikle son bölümlere doğru konu baya bi dağlıyo daha heyecanlı oluyo hele venüsün öldüğü sahne çok kötüydü ...Bence süper konusu var.. _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
Ihs kötü*-* Manga anime karışımı tuhaf bir şey olmuş*-* Hadi onu da geçtim manga anime bir dizi karışımı tamamen karmaşık bir şey olmuş. Konu tamamen karmakarışık olmuş*-* Yani kısaca Sevmedim yani^-^'''''''''' _________________
 |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Bnce idare eder Sonuçta youtube de felan bazı bölümlerini izledim.Duygusal bir konusu olduğu kesin  _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
*serenty*

Üye

|
|
|
|
güzel bir konusu vardı ben çok beğendim _________________ Sen Benim Hayatımda Piyonsun Seni Kaybedersem 2 Puanım Gider,Ben Senin Hayatında Şahım Beni Kaybedersen Oyun Biter.
 |
|
 |
|
02 Ağu 2007 10:50 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ewet konusu çok güzeldi anime ve manga karışımıydı heyecan aksiyon vardı kısaca harikaydı _________________
|
|
 |
|
02 Ağu 2007 10:56 |
|
 |
jandark

Sağlam Üye

Kayıt: 16 Ağu 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bence konu animeden uzak yani mangada pek bilgim yok onu yargılayamam ama animeye alışmışız ya bide belki türkçe olsa daha farklı olur bilemem yani .. _________________ sende bu yürek varken herşeyin üstesinden gelirsin...........
 |
|
 |
|
23 Ağu 2007 12:48 |
|
 |
Amylover

Üye

|
|
|
|
Konusu çok değişikti ama o seçimleri felan izleyince baya emek sarfetmişler. Tam takır izleyemedim ama ben çok beğenmiştim. Sadece bir yer kötü ... Usagi- mamoru aşkı... ANime deki gibin güzel olmamış , pek bi duygusal , pek bi acınası olmuş. kavuşamayan 2 kişi olmuş hep
Ama bence konusu güzeldi... |
|
 |
|
23 Ağu 2007 12:52 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1747 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
çok hoş bi konusu vardı...  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| jandark yazmış: |
bence konu animeden uzak yani mangada pek bilgim yok onu yargılayamam ama animeye alışmışız ya bide belki türkçe olsa daha farklı olur bilemem yani .. |
anime ile aynı yapmaları doğru olmazdı çünkü bu animeden uyarlanmış bi dizi.Bazı yerleri değişik olması iyi olmuş..yani anime,manga,müzikal,pgsm bunlar farklı yapıtlar tıpa tıp aynı yapmazlar..
kendi yorumuma gelince...ben konusuna bayıldım böyle konu animede olsaydı yine bu şekilde ağlardım.Hele minakonun öldüğü sahne ve reinin minako diye bağırdığı sahnede gözlerimden yaşlar hiç dinmedi.Ve finali harikaydı ben böyle final görmedim.Konusu daha iyi olamazdı beni en çok etkileyen konusu oldu.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Mao

Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 95 Ünvan: Prenses Puan: 175 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben sevdim ama fazla değil yani bazı yerlerini hiç sevmedim ama yinede güzeldi  _________________
İmza için SailorMarsReiChan'e çok teşekkür ederim
Aşkım ya çok şirin dimi (haylinden bahsediyorum ) |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bencede anime manga karışımıydı başta izleyince antipatik geliyo ama sonradan güzel gelmeye başladı bana.ama usaginin endimyon olmazsa dünyayı yok etmesi saçma geldi _________________
 |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| bence konusu harikaydı hem burda momoru kötülerin eline geçincede usagiyi korumaya devam ediyo ve kötülerin konturolü altına girmiyo hem burda o kötü sandıklarımızın da aslında önceden iyi oldugunu da ögreniyoruz daha ayrıntılı olarak işlenmiş bir konu sonuda harika ama şu dünyayı yok ediş sahesi biraz tuhafıma gitti yani animedede bi ara momoru ölmüştü ama usagi dünyayı falan yok etmemişti kötülüğü yenmişti öylede kalmıştı :o |
|
 |
|
23 Şub 2008 01:32 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
Konu: Yanıt: PGSM'nin konusu sizce nasıldı? |
|
|
|
| Alıntı: |
| kendi yorumuma gelince...ben konusuna bayıldım böyle konu animede olsaydı yine bu şekilde ağlardım.Hele minakonun öldüğü sahne ve reinin minako diye bağırdığı sahnede gözlerimden yaşlar hiç dinmedi.Ve finali harikaydı ben böyle final görmedim.Konusu daha iyi olamazdı beni en çok etkileyen konusu oldu.. |
Katılıyorum.Ama minako nasıl öldü onu anlamadım.Ve finali de çok güzeldi.Ama bazı yerlerini çözebilmiş değilim hala.Ama mamoru cesaretliydi Metelia'nın yanına kadar inmişti.Ama Generallerin hangisi olduğunu anlamadım.Hiç benzemiyolar.Canavarlar ve kediler hariç güzeldi. _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
02 Tem 2008 17:15 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| prensesmars yazmış: |
| Alıntı: |
| kendi yorumuma gelince...ben konusuna bayıldım böyle konu animede olsaydı yine bu şekilde ağlardım.Hele minakonun öldüğü sahne ve reinin minako diye bağırdığı sahnede gözlerimden yaşlar hiç dinmedi.Ve finali harikaydı ben böyle final görmedim.Konusu daha iyi olamazdı beni en çok etkileyen konusu oldu.. |
Katılıyorum.Ama minako nasıl öldü onu anlamadım.Ve finali de çok güzeldi.Ama bazı yerlerini çözebilmiş değilim hala.Ama mamoru cesaretliydi Metelia'nın yanına kadar inmişti.Ama Generallerin hangisi olduğunu anlamadım.Hiç benzemiyolar.Canavarlar ve kediler hariç güzeldi. |
minako'nun 5-6 aylık ömrü vardı..Yani hastaydı.. ama sonu mutlu son ya önemli olan bu.. _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 578 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Jupiter
|
|
|
|
ben çoooooooooooook beğendim hem kızlarda iyi seçim vardı hemde senaryo güzeldi _ ama ben birşeye çok üzüldüm niye 50 bölümcük tü yaaa:( keşke başka sezonlarda olsaydı neyse bunada şükür  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
|
|
|