Sailor Moon Forum
PGSM'nin konusu sizce nasıldı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM

PGSM'nin konusu sizce nasıldı?
Çok güzel bir konusu vardı..
52%
 52%  [ 10 ]
Konusu mu? hmm.. idare eder
31%
 31%  [ 6 ]
Bence güzel bir konusu yoktu
15%
 15%  [ 3 ]
Toplam Oylar : 19

Yazar Mesaj
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Konu: PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Alıntıyla Cevap Gönder

pgsmnin konusu sizce nasıl?izleyenler için soruyorum Çok Mutlu

Sizi bilmem ama beni en çok etkileyen o senaryo yani pgsmnin konusuydu.Çok duygusal bi konusu var özllikle son bölümlere doğru konu baya bi dağlıyo daha heyecanlı oluyo hele venüsün öldüğü sahne çok kötüydü Hüzünlü...Bence süper konusu var..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Hzr 2007 20:10
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ihs kötü*-* Manga anime karışımı tuhaf bir şey olmuş*-* Hadi onu da geçtim manga anime bir dizi karışımı tamamen karmaşık bir şey olmuş. Konu tamamen karmakarışık olmuş*-* Yani kısaca Madde Sevmedim yani^-^''''''''''
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 26 Hzr 2007 21:27
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Bnce idare eder Çok Mutlu Sonuçta youtube de felan bazı bölümlerini izledim.Duygusal bir konusu olduğu kesin Çok Mutlu

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Ağu 2007 10:28
*serenty*

Üye
Üye

güzel bir konusu vardı ben çok beğendim

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Ağu 2007 10:50
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

ewet konusu çok güzeldi anime ve manga karışımıydı heyecan aksiyon vardı kısaca harikaydı

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Ağu 2007 10:56
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

bence konu animeden uzak yani Madde mangada pek bilgim yok onu yargılayamam ama animeye alışmışız ya bide belki türkçe olsa daha farklı olur bilemem yani ..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2007 12:48
Amylover

Üye
Üye

Konusu çok değişikti ama o seçimleri felan izleyince baya emek sarfetmişler. Tam takır izleyemedim ama ben çok beğenmiştim. Sadece bir yer kötü ... Usagi- mamoru aşkı... ANime deki gibin güzel olmamış , pek bi duygusal , pek bi acınası olmuş. kavuşamayan 2 kişi olmuş hep Çok Mutlu

Ama bence konusu güzeldi...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2007 12:52
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

çok hoş bi konusu vardı... Hayranlık Besliyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 23 Ağu 2007 17:49
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

jandark yazmış:
bence konu animeden uzak yani Madde mangada pek bilgim yok onu yargılayamam ama animeye alışmışız ya bide belki türkçe olsa daha farklı olur bilemem yani ..

anime ile aynı yapmaları doğru olmazdı çünkü bu animeden uyarlanmış bi dizi.Bazı yerleri değişik olması iyi olmuş..yani anime,manga,müzikal,pgsm bunlar farklı yapıtlar tıpa tıp aynı yapmazlar..

kendi yorumuma gelince...ben konusuna bayıldım böyle konu animede olsaydı yine bu şekilde ağlardım.Hele minakonun öldüğü sahne ve reinin minako diye bağırdığı sahnede gözlerimden yaşlar hiç dinmedi.Ve finali harikaydı ben böyle final görmedim.Konusu daha iyi olamazdı beni en çok etkileyen konusu oldu..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 23 Ağu 2007 17:57
Mao

Üye
Üye

ben sevdim ama fazla değil yani bazı yerlerini hiç sevmedim ama yinede güzeldi Hayranlık Besliyor

İmza için SailorMarsReiChan'e çok teşekkür ederim
Spoiler:

Çok sağol SailorMarsReiChan

Aşkım ya çok şirin dimi (haylinden bahsediyorum Çok Mutlu )
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2007 07:52
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

bencede anime manga karışımıydı başta izleyince antipatik geliyo ama sonradan güzel gelmeye başladı bana.ama usaginin endimyon olmazsa dünyayı yok etmesi saçma geldi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2007 12:34
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

bence konusu harikaydı hem burda momoru kötülerin eline geçincede usagiyi korumaya devam ediyo ve kötülerin konturolü altına girmiyo hem burda o kötü sandıklarımızın da aslında önceden iyi oldugunu da ögreniyoruz daha ayrıntılı olarak işlenmiş bir konu sonuda harika ama şu dünyayı yok ediş sahesi biraz tuhafıma gitti yani animedede bi ara momoru ölmüştü ama usagi dünyayı falan yok etmemişti kötülüğü yenmişti öylede kalmıştı :o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Şub 2008 01:32
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Konu: Yanıt: PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
kendi yorumuma gelince...ben konusuna bayıldım böyle konu animede olsaydı yine bu şekilde ağlardım.Hele minakonun öldüğü sahne ve reinin minako diye bağırdığı sahnede gözlerimden yaşlar hiç dinmedi.Ve finali harikaydı ben böyle final görmedim.Konusu daha iyi olamazdı beni en çok etkileyen konusu oldu..
Katılıyorum.Ama minako nasıl öldü onu anlamadım.Ve finali de çok güzeldi.Ama bazı yerlerini çözebilmiş değilim hala.Ama mamoru cesaretliydi Metelia'nın yanına kadar inmişti.Ama Generallerin hangisi olduğunu anlamadım.Hiç benzemiyolar.Canavarlar ve kediler hariç güzeldi.

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2008 17:15
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Konu: Yanıt: PGSM'nin konusu sizce nasıldı? Alıntıyla Cevap Gönder

prensesmars yazmış:
Alıntı:
Katılıyorum.Ama minako nasıl öldü onu anlamadım.Ve finali de çok güzeldi.Ama bazı yerlerini çözebilmiş değilim hala.Ama mamoru cesaretliydi Metelia'nın yanına kadar inmişti.Ama Generallerin hangisi olduğunu anlamadım.Hiç benzemiyolar.Canavarlar ve kediler hariç güzeldi.

minako'nun 5-6 aylık ömrü vardı..Yani hastaydı.. İnanamıyor! ama sonu mutlu son ya önemli olan bu..Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Tem 2008 20:09
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

ben çoooooooooooook beğendim hem kızlarda iyi seçim vardı hemde senaryo güzeldi _ ama ben birşeye çok üzüldüm niye 50 bölümcük tü yaaa:( keşke başka sezonlarda olsaydı neyse bunada şükür Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 Tem 2008 15:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız