| |
| Yazar |
Mesaj |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
Konu: PGSMde kullanılan kostümler |
|
|
|
PGSMde en büyük hatalardan biri de kostümleriydi bence. çok yapmacık duruyorlar ve kumaşları da o kadar güzel değişdi bence. bazı cosplaylerde gördüğüm kostümler bile PGSMdekilerden daha iyidi. sizin yorumunuz..? _________________
 |
|
 |
|
21 Nis 2008 18:21 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
Konu: Yanıt: |
|
|
|
Bence elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi hatta palyaco kıyafetinden farkı yok. 2 tane resim koyuyum aralarındaki farklara bakın
ben müzikallere bakarak söyledim ama bence genel olarakta sade ve güzel..PGSM bi müzikal yapmıştı tiyatro gibiydi orda biraz elbiseyi fazla kabartmışlar orayı pek sevmemiştim genel olarak güzel ama.. _________________

En son sailormoooon tarafından 31 Tem 2008 18:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
Ben elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi hatta palyaco kıyafetinden farkı yok. |
katılıyorum aynı palyonço gibi müzikaldekiler ,PGSM dekinde savaşçıların kostümleri dahada canlı olsaydı ve saçlar yapmacık olmasaydı daha iyi olurdu.Ama canavar kostümlerini sorarsanız teknoloji konusunda gelişmiş olan bir ülkenin böyle basit ve yapmacıklığını belli ettiren kostümler hazırlaması beni çok şaşırttı bence dijitalle canavarları daha gerçekçi bi hale getirebilirlerdi.Hele o peluşl kediler yokmu Sabrinadaki Salen gibi bi kedi bulamamışlarmı yahuu _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| USAGİ yazmış: |
| sailormoooon yazmış: |
Ben elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi hatta palyaco kıyafetinden farkı yok. |
katılıyorum aynı palyonço gibi müzikaldekiler ,PGSM dekinde savaşçıların kostümleri dahada canlı olsaydı ve saçlar yapmacık olmasaydı daha iyi olurdu.Ama canavar kostümlerini sorarsanız teknoloji konusunda gelişmiş olan bir ülkenin böyle basit ve yapmacıklığını belli ettiren kostümler hazırlaması beni çok şaşırttı bence dijitalle canavarları daha gerçekçi bi hale getirebilirlerdi.Hele o peluşl kediler yokmu Sabrinadaki Salen gibi bi kedi bulamamışlarmı yahuu |
evet bak canavarlardan bende çok şikayetçiyim..ama şey diiye tahmin ettim hani bu gezegen savaşçıları kavga ediyolar yaa dövüşüyor işte dövüşmek kolay olsun diye böyle yaptılar sanırım..Bilgisayar yapımı olsaydı daha güzel olurdu..PGSMnin ilk bölümü öyleydi bilgisayar yapımıydı.. _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
dijitaldede dövüşürlerdi hemde sonuçta Japonya gibi bi ülke gayet başarılı yapardı.
Bizim burda olsaydı eminim daha güzel olurdu son yıllarda sihirle ilgili çıkan diziler gayet başarılı çünkü
Ayrıca evet ilk bölümde dijital yapmışlar sonra kostüm geçirmişler .
Kotümler heyecanlandırıp korkutucağına resmen gördüğünde ehuehu diye güldürüyo  _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
maron nagoya

Master Otaku

|
|
|
|
bence de berbat ve çok yapmacık giysiler
tam anlamıyla berbat _________________
müthişsin Sailor Neptune'm
harikasın Prenses Serenetty |
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 580 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Jupiter
|
Konu: Yanıt: PGSMde kullanılan kostümler |
|
|
|
bence pgsm nin kostümleri çok güzel ben yakıştırdım  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1507 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Bence de pgsm giysileri güzel.Ve aynen dediğiniz gibi müzikaller de çok komik.Yan benim dediğim şeyleri toparlamışşsın sailormooon.aynı şekilde ilk bölümündeki gibi canavarlar devam etseydi güzel olurdu.Ve kediler ah orda bizim salem olacaktı bir de kıza bir lafım şirin de keşke luna yı insan yapmasalardı.Asası Sailormoonun aynısı...
bir de hani savaşçıların dönüşümünde ve kendini tanıtmalarında saçları dalgalanıyor ya ordaki bilgisayar yapını sevmedim açıkçası.doğal olarak dalgalansaydı daha güel olurdu _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
29 May 2008 12:32 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
pgsm'nin kostümleri müzikallere göre daha iyi bence _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1520 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Sailor Moon Fan

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 290 Ünvan: Prenses Puan: 500 Nerden: Ay
|
|
|
|
Live Action'dakiler güzel ama biraz kurdeleleri küçük olmalıydı diye düşünüyorum...
|
 |
|
 |
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 234 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
bence bu kızlar çokkk tatlı ne giyseler yakışır vede bu kıyafetlerde çok hoş olmuş _________________
 |
|
 |
|
31 Tem 2008 17:50 |
|
 |
dArk JeaNNe

Anime Fan

|
|
|
|
ben bi ara üstündeki kıyafetlerin karton olduğunu sandım genel olarak güzel ama Tuxedo Mask kıyafeti ne biliyim bana uygun gibi gelmedi  |
|
 |
|
01 Ağu 2008 02:12 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|