Sailor Moon Forum
PGSMde kullanılan kostümler
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM

Yazar Mesaj
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

PGSMde kullanılan kostümler Konu: PGSMde kullanılan kostümler Alıntıyla Cevap Gönder

PGSMde en büyük hatalardan biri de kostümleriydi bence. çok yapmacık duruyorlar ve kumaşları da o kadar güzel değişdi bence. bazı cosplaylerde gördüğüm kostümler bile PGSMdekilerden daha iyidi. sizin yorumunuz..?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Nis 2008 18:21
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

PGSMde kullanılan kostümler Konu: Yanıt: Alıntıyla Cevap Gönder

Bence elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi Çok Mutlu hatta palyaco kıyafetinden farkı yok. 2 tane resim koyuyum aralarındaki farklara bakın Çok Mutlu

ben müzikallere bakarak söyledim ama bence genel olarakta sade ve güzel..PGSM bi müzikal yapmıştı tiyatro gibiydi orda biraz elbiseyi fazla kabartmışlar orayı pek sevmemiştim genel olarak güzel ama..

En son sailormoooon tarafından 31 Tem 2008 18:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Nis 2008 22:06
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

PGSMde kullanılan kostümler Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

sailormoooon yazmış:
Ben elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi Çok Mutlu hatta palyaco kıyafetinden farkı yok.

katılıyorum aynı palyonço gibi müzikaldekiler ,PGSM dekinde savaşçıların kostümleri dahada canlı olsaydı ve saçlar yapmacık olmasaydı daha iyi olurdu.Ama canavar kostümlerini sorarsanız teknoloji konusunda gelişmiş olan bir ülkenin böyle basit ve yapmacıklığını belli ettiren kostümler hazırlaması beni çok şaşırttı bence dijitalle canavarları daha gerçekçi bi hale getirebilirlerdi.Hele o peluşl kediler yokmu Sabrinadaki Salen gibi bi kedi bulamamışlarmı yahuu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Nis 2008 16:59
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

USAGİ yazmış:
sailormoooon yazmış:
Ben elbiseleri gayet güzeldi..Hatta müzikallerin elbiselerine bakılırsa live actionunkiler daha güzeldi..çünkü müzikaldekiler resmen çuval gibi Çok Mutlu hatta palyaco kıyafetinden farkı yok.

katılıyorum aynı palyonço gibi müzikaldekiler ,PGSM dekinde savaşçıların kostümleri dahada canlı olsaydı ve saçlar yapmacık olmasaydı daha iyi olurdu.Ama canavar kostümlerini sorarsanız teknoloji konusunda gelişmiş olan bir ülkenin böyle basit ve yapmacıklığını belli ettiren kostümler hazırlaması beni çok şaşırttı bence dijitalle canavarları daha gerçekçi bi hale getirebilirlerdi.Hele o peluşl kediler yokmu Sabrinadaki Salen gibi bi kedi bulamamışlarmı yahuu

evet bak canavarlardan bende çok şikayetçiyim..ama şey diiye tahmin ettim hani bu gezegen savaşçıları kavga ediyolar yaa dövüşüyor işte dövüşmek kolay olsun diye böyle yaptılar sanırım..Bilgisayar yapımı olsaydı daha güzel olurdu..PGSMnin ilk bölümü öyleydi bilgisayar yapımıydı..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Nis 2008 22:35
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

dijitaldede dövüşürlerdi hemde sonuçta Japonya gibi bi ülke gayet başarılı yapardı.
Bizim burda olsaydı eminim daha güzel olurdu son yıllarda sihirle ilgili çıkan diziler gayet başarılı çünkü
Ayrıca evet ilk bölümde dijital yapmışlar sonra kostüm geçirmişler .
Kotümler heyecanlandırıp korkutucağına resmen gördüğünde ehuehu diye güldürüyo Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Nis 2008 10:07
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

bence de berbat ve çok yapmacık giysiler
tam anlamıyla berbat

müthişsin Sailor Neptune'm

harikasın Prenses Serenetty
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Nis 2008 15:26
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

PGSMde kullanılan kostümler Konu: Yanıt: PGSMde kullanılan kostümler Alıntıyla Cevap Gönder

bence pgsm nin kostümleri çok güzel ben yakıştırdım Gülücük Dağıtıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 May 2008 08:31
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

PGSMde kullanılan kostümler Konu: Yanıt: PGSMde kullanılan kostümler Alıntıyla Cevap Gönder

Bence de pgsm giysileri güzel.Ve aynen dediğiniz gibi müzikaller de çok komik.Yan benim dediğim şeyleri toparlamışşsın sailormooon.aynı şekilde ilk bölümündeki gibi canavarlar devam etseydi güzel olurdu.Ve kediler ah orda bizim salem olacaktıDil Çıkartıyor bir de kıza bir lafım şirin de keşke luna yı insan yapmasalardı.Asası Sailormoonun aynısı...
bir de hani savaşçıların dönüşümünde ve kendini tanıtmalarında saçları dalgalanıyor ya ordaki bilgisayar yapını sevmedim açıkçası.doğal olarak dalgalansaydı daha güel olurdu

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 May 2008 12:32
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

pgsm'nin kostümleri müzikallere göre daha iyi bence

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Tem 2008 18:29
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Bence ikisi de birbirinden beter

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Tem 2008 18:42
Princess Moon

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Live Action'dakiler güzel ama biraz kurdeleleri küçük olmalıydı diye düşünüyorum...

Umi-chan harikasın çok teşekkür ederim!

Usagi her günümüzde ilktir...
Ay Savaşçısı günü başlatanlardan biridir..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 19:38
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

bence bu kızlar çokkk tatlı ne giyseler yakışır vede bu kıyafetlerde çok hoş olmuş
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Tem 2008 17:50
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

ben bi ara üstündeki kıyafetlerin karton olduğunu sandımŞaşırmış Durumda genel olarak güzel ama Tuxedo Mask kıyafeti ne biliyim bana uygun gibi gelmedi Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 02:12
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

bence iyiler
ama etekleri çok kısa
tuxdeo maskın kıyafeti biraz daha düzgün olsaydı iyi olurdu

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 07:33
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

müzikallerinki iğrenç Ünlem dizininki iyi

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 09:27
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız