| |
| Yazar |
Mesaj |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
pgsmde yönetmen olsanız dizaynı fln nasıl ayarlardınız oyunclular...vb.  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
yönetmenliğe girer mi bilmiyorum ama savaşırken "hayt huyt hiya haaaaaa" diye sesler çıkarmazdım meselaa  |
|
 |
|
17 Ağu 2007 17:33 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben pgsm'nin kamera arkalarına baktım.Aslında film setleri çok iyi ayarlanmış.Mesela quin berly'nin yeri bir mağrada olmuş güzel olmuş..böyle birçok kamera arkasını gördüm.Dönüşümlerin yapıldığı yeride gördüm.Hatta usagi çalışıyodu ayağını elleriyle arkadan tutmuştu.Oyuncuları yine aynı seçerdim.Çünkü jimnastik yapan oyuncuları bulmak baya zordur  ...ve canavarları bilgisayar yapımı ile yapardım.İlk bölümdeki gibi.Bide 50. bölümde dev bir çiçek canavar var oda bilgisayar yapımı onun gibide yapabilirdim..Bide luna ve artemisi gerçek kedi yapardım.Ben luna ve artemisten memnunum ama insanlar sevmediği için canlı yapardım..Yine canavarla savaşırken direk güçlerini kullandırmazdım.İlk başta biraz savaşsınlar dimi.. ...özellikle taklalar felan çok güzel oluyo..Dönüşüm eşyalarına karışamam çünkü plastikten yapılabilir başka türlü yapılacağını sanmıyorum..bunları yapardım heralde başka yok.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Dice of Angel

Otaku

|
|
|
|
ben olsam yaşlarına göre kızları oynatırdım yoksa öylemi zaten  _________________ ilk ps denemem
 |
|
 |
|
17 Ağu 2007 18:55 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
ben pgsm'nin kamera arkalarına baktım.Aslında film setleri çok iyi ayarlanmış.Mesela quin berly'nin yeri bir mağrada olmuş güzel olmuş..böyle birçok kamera arkasını gördüm.Dönüşümlerin yapıldığı yeride gördüm.Hatta usagi çalışıyodu ayağını elleriyle arkadan tutmuştu.Oyuncuları yine aynı seçerdim.Çünkü jimnastik yapan oyuncuları bulmak baya zordur  ...ve canavarları bilgisayar yapımı ile yapardım.İlk bölümdeki gibi.Bide 50. bölümde dev bir çiçek canavar var oda bilgisayar yapımı onun gibide yapabilirdim..Bide luna ve artemisi gerçek kedi yapardım.Ben luna ve artemisten memnunum ama insanlar sevmediği için canlı yapardım..Yine canavarla savaşırken direk güçlerini kullandırmazdım.İlk başta biraz savaşsınlar dimi.. ...özellikle taklalar felan çok güzel oluyo..Dönüşüm eşyalarına karışamam çünkü plastikten yapılabilir başka türlü yapılacağını sanmıyorum..bunları yapardım heralde başka yok.. |
bu kamera arkalarını nerden bulabiliriz ^^ |
|
 |
|
18 Ağu 2007 10:59 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
| fisildayan yazmış: |
| sailormoooon yazmış: |
ben pgsm'nin kamera arkalarına baktım.Aslında film setleri çok iyi ayarlanmış.Mesela quin berly'nin yeri bir mağrada olmuş güzel olmuş..böyle birçok kamera arkasını gördüm.Dönüşümlerin yapıldığı yeride gördüm.Hatta usagi çalışıyodu ayağını elleriyle arkadan tutmuştu.Oyuncuları yine aynı seçerdim.Çünkü jimnastik yapan oyuncuları bulmak baya zordur  ...ve canavarları bilgisayar yapımı ile yapardım.İlk bölümdeki gibi.Bide 50. bölümde dev bir çiçek canavar var oda bilgisayar yapımı onun gibide yapabilirdim..Bide luna ve artemisi gerçek kedi yapardım.Ben luna ve artemisten memnunum ama insanlar sevmediği için canlı yapardım..Yine canavarla savaşırken direk güçlerini kullandırmazdım.İlk başta biraz savaşsınlar dimi.. ...özellikle taklalar felan çok güzel oluyo..Dönüşüm eşyalarına karışamam çünkü plastikten yapılabilir başka türlü yapılacağını sanmıyorum..bunları yapardım heralde başka yok.. |
bu kamera arkalarını nerden bulabiliriz ^^ |
walla bilmiyorumki.Ben pgsmyi aldığımda vardı.Dosya ismi şöyle bişey BSSM 00 [T-N]_bishojo_senshi_sailormoon_act._00_[making_of]_(Xvid)   _________________
 |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
kamerak arkalarımı o nerde çıktın şimidi ben yönetmen olsaydım luna ve artemisi oyuncak yapmazdım çok yapmacık |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
 |
|
18 Ağu 2007 16:15 |
|
 |
jandark

Sağlam Üye

Kayıt: 16 Ağu 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben olsam bi kere o kedileri kedi yapardım peluş değil sonra canavarlar çok yapmacık plastik oyuncaklara benziyolar ,ayrıca niye bunların hepsi japon ya anlıyorum japon filmi ama daha benziyenleri oynatsalardı bide animeden konu fazla sapmış onu toparlardım  _________________ sende bu yürek varken herşeyin üstesinden gelirsin...........
 |
|
 |
|
18 Ağu 2007 23:32 |
|
 |
hırsız jean

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
ben asla pgsm yönetmeni falan olmazdım, çünkü pgsmlerden nefret ediyorum, hiç gerçekçi değiller, hele de bazıları, çok sahteler _________________ KAMİKAZE KAİTOU JEANNE
''ışık yalnız senin üzerine düşmez'' |
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1933 Ünvan: Prenses Puan: 1535
|
|
|
|
ben komatsu aykayı çıkarır kendim oynardım nefret ediorum o kızdan bazı arkadaşlarım minakoyu oynuo die kızkanıosun dio ama kıskanmakla alkası yok _________________
Teşekkürler princess mercury
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
bencede güzel olurduvenus minako bende usaginin yerine oynardım  |
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
bn kediler hariç hiç bişiyi ellemezdim xD _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
| Venüs Minako yazmış: |
| ben komatsu aykayı çıkarır kendim oynardım nefret ediorum o kızdan bazı arkadaşlarım minakoyu oynuo die kızkanıosun dio ama kıskanmakla alkası yok |
açıkcası minakonun çok iyi olduğunu düşünüyorum.Zaten pgsm dizisinde minako sanki gizemli bir roldeydi.Ami,usagi,makoto,rei 4'lüsüyle fazla birlikte olmazdı.Ama son bölümlere doğru olmaya başladı..ne biliim minako çok gizemli geliyo bana.Bence keikodan sonra en güzel kız ayaka komatsu..amide çok güzel,makoto zaten güzel,usagide şirin 
başka bi yoruma gelince perukları değiştiririm demeyin size tavsiyem  çünkü açık renkte saçlarını gördüm o peruklar bence bin kat güzel duruyo isterseniz gösteriim..
bu açık renkteki hali..
yani bence koyu renkte olanı daha güzel açık renk güzel olmamış..ben yönetmen olsam o perukları koyardım   _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|