| |
| Yazar |
Mesaj |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
Zeliha, doğaüstü güçleri olan bir kadının trajik öyküsü..İki çocuğundan birinin kaçırılıp cinayete kurban gitme tehlikesinin ardından çocukluğunda sık sık gördüğü kabusların benzerlerini görür. Zeliha’nın kabuslarının başkalarınınkinden bir farkı vardır: O gerçekleri görmektedir.
Karısını yıllar önce kaybeden baş komiser Rehan kıvrak zekası ve cesaretiyle emniyet teşkilatının en parlak elemanıdır..
Oğlu Deniz’i emekli komiser babası Selim’le bırakacak kadar yoğun ve zor bir görev yapmaktadır; Asayiş Şubesi, cinayet bürosu...
Zeliha’yla da böyle tanışacaktır ve bu gizemli kadından çok etkilenecek ve ilgi duyacaktır...
”Devrem” dediği Başkomiser İnci ise olay yeri inceleme’nin katı, soğukkanlı, başarılı bir o kadar da güzel baş komiseri, gizli de olsa Rehan’a aşıktır..
Zeliha’yı küçük görmektedir, ancak bunu, kendisi bilimsel düşünen bir kadın olduğu için mi yoksa kıskandığı için mi yapmakta olduğunu anlaşılmaz..
Rehan, Zeliha’nın manevi dünyası, rüyaları, soyut veriler ile İnci’nin maddi dünyası, kanıtlar ve somut veriler arasında doğruyu arayacaktır.
Rehan’ın ele avuca sığmaz yardımcısı, dizimizin en aydınlık hatta ışıltılı karakteri Selçuk komiser, ve
Asayiş Şube Müdürü Alpaslan da olayların çözülmesinde Rehan’ın en büyük destekçileri olacaktır. _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
bunu izliorum ama biras korkuyorum gerçi korkunç diil ama  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
 |
|
 |
usako-chan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
| bütün emliyet zelihanın rüyaysına bakıo içler acısı bi durum sevmiom bu diziyi zaten istanbulda ne kadar bela varsa kadınla bi ilgisi var saçma bi durum |
|
 |
|
02 Eyl 2007 20:12 |
|
 |
jandark

Sağlam Üye

Kayıt: 16 Ağu 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bencede saçma ... hep bunla alakalı neyse meseleler...hep zelihadan sonuçlanması bölümler ilerledikçe sıkıyo bence izlememde ilk bölümdemn sonrsını yani  _________________ sende bu yürek varken herşeyin üstesinden gelirsin...........
 |
|
 |
|
02 Eyl 2007 20:17 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
bence güzel bir dizi beğendim ama biraz ürküyor beni yani gece uyuyamıyorum rüyalar falan görüyorum ama yinede güzel bir dizi _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1381 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
Dice of Angel

Otaku

|
|
|
|
ya tom cruse un (soyadını yanlış yazmış olabilirim) "ön suç" fliminin dizi versiyonu çok saçma bence _________________ ilk ps denemem
 |
|
 |
|
03 Eyl 2007 08:28 |
|
 |
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 116 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|