| |
| Yazar |
Mesaj |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
Yapım : 2006, Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Faruk Aksoy
Senaryo : Şafak Güçlü, İrfan Saruhan
Oyuncular : Cüneyt Arkın, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan, Tuba Ünsal, Hande Ataizi, Mustafa Topaloğlu, Pakize Suda
Görüntü Yönetmeni : Adnan İşbilir
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi : 26 Ocak 2007
Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar. Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir. Tuba sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.
not:bu filmin yarısını izleyemedim ama çok güzel olduğunu söylediler bu nedenle bunu koymaya karar verdim
aynı zamanda çılgın dershane 2 filmininde yolda olduğu söylenmektedir... _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 13:27 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1381 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
eğlenceli bir film diyorlar...izlemediğime üzülüyorum ikinci film sizce çıkmalımı arkadşlar? yada çıakrsada ilk filmi akdar başarıyı yakalayabilirmi sizce? _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 14:16 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
heheheh komik bir filmdiiç çocuk kızın bikni üstünü çıkarması çok manykatıı ehuehueee. ama kızın intikamı da süperdi, ehuehueee _________________
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 15:55 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
çocuk bikniyle yanmıştı onumu diyorsun XD izi çıkmıştı hani XD _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 15:57 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Geyik bir film bence, arkadaşlar buna girelim dedi diye girdik,
ikinciyi zorlasalarda girmem, bacak görmek ve birkaç espri dışında genç bir erkeği çekecek pek birşey yok.
Sevmedim yani  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
25 Eyl 2007 14:44 |
|
 |
queen_serenity

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| tomoyo yazmış: |
| çok komikti. kuzen ile gitmiştik. çokca gülmüştük. |
küstüm sana abla bende vardım
gerçektende komiktiii  _________________
 |
|
 |
|
04 Ekm 2007 11:37 |
|
 |
adolph

Üye

|
|
|
|
bencede çok güzeldi mayolar düşüyü fln çok geyik yani _________________
imzalar için lütfen ö.m. atın herkese bir cevabım olacaktır
*msn : adolph_shinobi@windowslive.com |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
çok aşırı abartıydı bence..gerkesiz,zaman kaybıı..konusuda saçmaydı.. 2.sine gitmeyi hiç
düşünmüyorum..çünkü geyik yapmasını bilmeyen bi yapıt(tabi bana göre.. ) _________________
 |
|
 |
|
28 Oca 2008 21:14 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
| Cohen_Mangaka yazmış: |
çok aşırı abartıydı bence..gerkesiz,zaman kaybıı..konusuda saçmaydı.. 2.sine gitmeyi hiç
düşünmüyorum..çünkü geyik yapmasını bilmeyen bi yapıt(tabi bana göre.. ) |
kesinlikle katılıorm  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
2. filmi neydi öylee. tamamenn saçmalık.. boş boş espirilerr. gereksiz çıplaklıklarrr.gereksiz ses efekleriri.. gerçekten zaman kaybı. bu güne kadar izlediğim en kötü filmdi. bir de bir yandan fazla romantizm bir yandan fazla çoşkunluk.. yaa gerçekten çok saçmaydı... 1. filmle alakası yoktu -_- _________________
 |
|
 |
|
31 Oca 2008 14:41 |
|
 |
|
|