| |
| Yazar |
Mesaj |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
aa evt ikisini de dinledim fırtınayı beğendim fakat sireni pek değil  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Sweet_Sacrifice

Yeni Üye

|
|
|
|
siren deil ben sana en ii şarkılarını yazayım bunları dinle hepsini beğeneceğine eminim
-bertaraf et
-son kez
-fırtınam
-yalnız kalsın(bunun rock'n coke canlı performansını dinlersen en sevdiğin şarkısı olur albümde o kadar ii söylemiyo)
-kaos |
|
 |
|
 |
usako-chan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
yalnız kalsın'ı mtv lansman party olanı youtube da bul izle ben ençok ordakini beğeniyorum
bu nası bi cümle ben bile anlamadım bi daa yazıyım bari youtube da hayko cepkin mtv lansman party yaz orda çıkan videoyo izlein en güzel orda söylüo |
|
 |
|
07 Ekm 2007 21:13 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
arkadaşlar sağolun  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
taichi

Üye

|
|
|
|
| Sweet_Sacrifice yazmış: |
siren deil ben sana en ii şarkılarını yazayım bunları dinle hepsini beğeneceğine eminim
-bertaraf et
-son kez
-fırtınam
-yalnız kalsın(bunun rock'n coke canlı performansını dinlersen en sevdiğin şarkısı olur albümde o kadar ii söylemiyo)
-kaos |
kesinlikle bu şarrkılar süper hastasıyım  _________________
 |
|
 |
|
 |
rebel_angel

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İstanbul
|
|
|
|
Akıllanıyor fikrim.Akıllanıyor zihnim.Az kıllanıyor zihnim.. (777) _________________
|
|
 |
|
 |
michiru&haruka

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
hayko cepkin benim hayatım o adam sesi,düşünceleri çok süper her şarkısı içimi yıkıyor keşke hep böyle kafası dolu adamlar piyasada olsa  _________________ haruka gibi güçlü michiru kadar zarif olmak işte budur yaşam işte budur aşık olmak....
sonsuz aşkın getirdiği sonsuzluk
.........haruka&michiru.......
 |
|
 |
|
02 Şub 2008 00:04 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
ilk dinlediğimde ne söyleyiş tarzını ne de şarkılarını sevmiyordum..fakat ne olduysa oldu birden hayko fan oldum  _________________
 |
|
 |
|
02 Şub 2008 11:39 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
yaaa bana o kadar etkileyici gelmiyo.biraz dinledikten sıkılıyorum nedense  _________________
Arigato umi-chan^-^ |
|
 |
|
02 Şub 2008 16:31 |
|
 |
EnmaKun

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| fawn_fairy yazmış: |
yaaa bana o kadar etkileyici gelmiyo.biraz dinledikten sıkılıyorum nedense  |
aynen  _________________
İmza için çok teşekkürler Nilo$$$
|
|
 |
|
02 Şub 2008 16:38 |
|
 |
fiyonkK188

Sağlam Üye

|
|
|
|
Sweet_Sacrifice katılıyorum çok efendi biri xD esprili iyi xD
kendisine BAYILIYORUM en sevdiğim sanatçı sesi mükemmel tipi güzel denemes xD ama çok seviyorum kendilerini şarkılarıda muhteşem hele Ölüyorum şarkısına hastayım  _________________
Sizin kadar tatlı bu imza,usebar ve avatar için CrazyGirL'üme , chibi_chibi_tr 'ye vede kyo_kusanagi'ye sonsuz teşekkürler
''FiyonkK MakKarna'' gururla sunar Bu bir sewimlisawaşçı91 yapımıdır! Afiyet Olsun bu espriden soora nasıl olckasa ^^' sustum ^^' |
|
 |
|
 |
|
|