|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
|
|
|
hem de nasıl iyi hatrlıorum hatta süper resimler awatarlar ziyaretçi defteri we son 2 bölüm özeti de wrdı küçük ufak öyküler de wrdı.aaah ah anılarım depreşti o zmnlar net yoktu internet kafeden bakardım  |
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1443 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
vay be nesıcak bir oratammış dedim ama en çokda o ziyaretçi defterinde yazanlara imrendim sm yayındayken yapılan yorumlar ne kadar güzelmiş ... yeniden yayınlansada bizde burda bir güzel yorum yapsakXD... _________________
merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
|
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
2002 de falan girdim sanırım ilk , düzenli bir internet bağlantım olmadığından pek giremezdim, sayfayı falan ,dizaynını hatırlayamıyorum bile (nickimi falan neydi o da yok), çömezdik daha o zamanlar orası da ayrı  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
01 Oca 2009 15:13 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben hatırlıyorum..çünkü eski üyelerdendim..venüs sanat galerisi zamanında vardım.. _________________
 |
|
 |
|
 |
aysavaşçısı

Master Otaku

Kayıt: 09 Tem 2007 Mesajlar: 417 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| venüs prensesi yazmış: |
| vay be nesıcak bir oratammış dedim ama en çokda o ziyaretçi defterinde yazanlara imrendim sm yayındayken yapılan yorumlar ne kadar güzelmiş ... yeniden yayınlansada bizde burda bir güzel yorum yapsakXD... |
eet sana katılıyorum ben okul yüzünden izleyemezdim ama kardeşime zorla izlettirip anlattırırdım  _________________
teşekkür ederim Sailormoon_ami=) |
|
 |
|
01 Oca 2009 15:32 |
|
 |
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1260 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
maalesef hatırlamıyorum ya sanat galerisi falan T_T keşke olsaydım o zaman güzel bir ortammış T_T _________________
çok teşekkür ederim SaILoRSuN
hotaru-chan Harikasın *-* |
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Sailor Venus Sanat Galerisi'nin , 2 dönemi var sanırım.
2004 ten beri benim bulunduğum 2.site sanırım.  |
|
 |
|
01 Oca 2009 21:55 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2 |
| 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 22 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|