|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
*venüs*

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 29 Ağu 2007 Mesajlar: 126 Ünvan: Prenses Puan: 600 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
bende ilk izlediğimde aglamıştım çok güzel bi filmdi  _________________
uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...
 |
|
 |
|
07 Şub 2008 05:34 |
|
 |
EnmaKun

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
bende ağlamıştım  _________________
İmza için çok teşekkürler Nilo$$$
|
|
 |
|
07 Şub 2008 08:22 |
|
 |
fiyonkK188

Sağlam Üye

|
|
|
|
ayyy ağlamak ne kelime yaa ben varya abartmıyorum hıçkıra hıçkıra ağladımm öyle böyle deil bu film çok kötü yaa
hele o en sonunda çocuğun çantasını atıp ağlamasıo bide babasının gençlik yıllarını falan kamerada gösteriyolar ya ayy aklıma geldi gene aalicam şmdi yaa  _________________
Sizin kadar tatlı bu imza,usebar ve avatar için CrazyGirL'üme , chibi_chibi_tr 'ye vede kyo_kusanagi'ye sonsuz teşekkürler
''FiyonkK MakKarna'' gururla sunar Bu bir sewimlisawaşçı91 yapımıdır! Afiyet Olsun bu espriden soora nasıl olckasa ^^' sustum ^^' |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bn focta izlemiştim güzel bir sinemaydı ama anlatılanlar kadarda dygusal değildi bn kesn ağlarım diyrdum ama sadece gzlerim doldu ağlamadım  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3 |
| 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 34 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Benzer Konular |
| Konular |
Cevaplar |
Görüntüleme |
Yazar |
Son Mesaj |
 |
Sabit: Babam ve Oğlum |
11 |
205 |
Mamoru |