Sailor Moon Forum

sailor moon wonder love(6.sezon)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 51, 52, 53

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic

devam ediyim mi?
evet merak ettim devam et
90%
 90%  [ 47 ]
sen bilirsin ister et ister etme
5%
 5%  [ 3 ]
bence saçma olmuş devam etme
3%
 3%  [ 2 ]
Toplam Oylar : 52

Yazar Mesaj
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

sailor moon wonder love(6.sezon) Konu: Yanıt: sailor moon wonder love(6.sezon) Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi şey dermişim herşey reyting kazanmak için planlanmış birşeydi Kahkaha Atıyor tmm tmm yazarım alalhın izniyle ama çıkıyom şimdik başbaş paiii ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Şub 2008 20:25
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

sailor moon wonder love(6.sezon) Konu: Yanıt: sailor moon wonder love(6.sezon) Alıntıyla Cevap Gönder

Aquamarin yazmış:
Şimdi şey dermişim herşey reyting kazanmak için planlanmış birşeydi Kahkaha Atıyor tmm tmm yazarım alalhın izniyle ama çıkıyom şimdik başbaş paiii ^^

reyting de ii fikirmiş bea kıs çok kötüyüz ya biz nihahaha kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüz nihahaha

nese bende kaçıom yakalnırsam ceza alırım hadi yabyab XD XD XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Şub 2008 20:28
dolunayasron

Üye
Üye

oleyyyyyyyyyyyyyyyy başardık çiğdem başardıkkkkkk teşekkürler aquamarin sagollllll Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu

ASRON ASRON RON RON RON:)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Şub 2008 20:28
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

evet başardık :D çok mutluyum
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Şub 2008 21:12
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

harikasın aguamarin çok sagol tşkkürler :D
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Şub 2008 21:15
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Güzel Prenses

Aquamarin tabi ki sen benim biricik ikiizmsin.Ve bu aile mükemmel bir aile. Olay senle ilgili değil ikizim.şu an kitap okumam bile yasak.Sende haklısın hikeye artık sıktı biraz.Nasıl desem artık hayl gücümü bu hikaye için kullanamıyorum.Ama sorun bu değil.2 yıl önce yazdığım bir hikaye yüzünden.Bunu anlatamam bu olayı atlatmak benim kaç yılımı aldı bilemessiniz.Ailemde benim tekrar o günlerdeki gibi olmamı istemiyorlar.Kahretsin ama haklılar.Pc bodruma iniyor.Çok nadir arada girebilirim.Bu yasakları delmem zaman alacak ama onlara artık hikaye yazmanın beni etkilemediğini kanıtlamam gerek.Ve bunu kanıtladığımda aranıza döneceğim.Yanlış anlaşılmasın.İkizim senle bağlarımızı koparmak istesekte koparamayız.Biz ikiziz Çok Mutlu.Ve bu E.D.H.M aile .Bu ailenin öbür boyu üyesiyim.Natu-chan'i.Pc bu pazar akşam gidiyor.Bundan sonra arada nadir girebilirim.Ailem evde olmadığında filan.Kimse yanlış anlamasın.Bunun kimse ile ilgisi yok.Tüm sorun ben ve ailem.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Şub 2008 13:02
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

herkesin kendine göre nedenleri olabilir anlatılmak istenmeyen ya da anlatmaktan çekinilen... belli ki bu konuya fazla değinmek istemiyorsun Natu-chan, bize düşen de ailenin ve senin kararlarına saygı duymaktır

ama sakın kendini sildirmeye filan kalkma fırsat buldukça girersin işte foruma kontak etme bizi Kahkaha Atıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Şub 2008 16:47
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Naturela yazmış:
Aquamarin tabi ki sen benim biricik ikiizmsin.Ve bu aile mükemmel bir aile. Olay senle ilgili değil ikizim.şu an kitap okumam bile yasak.Sende haklısın hikeye artık sıktı biraz.Nasıl desem artık hayl gücümü bu hikaye için kullanamıyorum.Ama sorun bu değil.2 yıl önce yazdığım bir hikaye yüzünden.Bunu anlatamam bu olayı atlatmak benim kaç yılımı aldı bilemessiniz.Ailemde benim tekrar o günlerdeki gibi olmamı istemiyorlar.Kahretsin ama haklılar.Pc bodruma iniyor.Çok nadir arada girebilirim.Bu yasakları delmem zaman alacak ama onlara artık hikaye yazmanın beni etkilemediğini kanıtlamam gerek.Ve bunu kanıtladığımda aranıza döneceğim.Yanlış anlaşılmasın.İkizim senle bağlarımızı koparmak istesekte koparamayız.Biz ikiziz Çok Mutlu.Ve bu E.D.H.M aile .Bu ailenin öbür boyu üyesiyim.Natu-chan'i.Pc bu pazar akşam gidiyor.Bundan sonra arada nadir girebilirim.Ailem evde olmadığında filan.Kimse yanlış anlamasın.Bunun kimse ile ilgisi yok.Tüm sorun ben ve ailem.

çok üzüldüm cnm yaa Üzgün ya da Ağlıyor biz sensiz napıcaz Üzgün ya da Ağlıyor Ağlıyor

Teşekkürler princess mercury Gülücük Dağıtıyor
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Şub 2008 17:05
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 51, 52, 53
53. sayfa (Toplam 53 sayfa) [ 788 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız