| |
| Yazar |
Mesaj |
hasan

Lanetli

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar: 1 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
karakterler ile savas alanında yururken birden bire yaratık geliyor normalde ya duvar digine gidin duvarın içinden gecmeye calısın yada koselerin sonra geri donun yola hemen yaratık geliyor ben o sayede 3 . bolumda mars ile 99 olmustum ama baya lv kastım eee nede olsa rpg dimi:D _________________ yaw bişisoracam bu aim adresi felan ne oluyor yarıca sitesi olmayan uye olamıyormu? oysa konusak cokkonum vardı sailormonustune pe forumlardan anlamamda |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
ben hilesiz bitirdim.bence hilelerle zevksiz ya. böyle adım adım gitmek daha iyi. herr gidi anotherr storyy ben senin için nelere katlandım  _________________
 |
|
 |
|
30 Hzr 2007 22:15 |
|
 |
sda

Yeni Üye

Kayıt: 29 Hzr 2007 Mesajlar: 31 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  _________________
 |
|
 |
|
 |
sda

Yeni Üye

Kayıt: 29 Hzr 2007 Mesajlar: 31 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
cook sewdim yyaa cok tatlıı  _________________
 |
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Hiç duymamıştım böyle birşey  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
05 Tem 2007 13:10 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
aaa... oyun şifrelerini hiç sewmem ben. oyunu laiyiğine göre oynasanız dha iyi olmazmı ? _________________
Watashi wa hitman tutor Reboooorn! |
|
 |
|
 |
morgamir

Lanetli

Kayıt: 15 Tem 2007 Mesajlar: 4 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
| anlatamadım sanırım yururken duvarlara degerseniz direk yaratıkgeliyor ve devamlı olanaklarınla kendi olanaklarında savasıyorsun ama cok yaparsan para item cokoluyor bende normalbitiridim hilesiz ama bole bişide var yapmakzorunda olmasakta |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
hile için sagol deniycem gıcık oluyom ikide bir canavar cıkıyo  _________________
 |
|
 |
|
11 Eyl 2007 22:01 |
|
 |
kamakras

Yeni Üye

Kayıt: 28 Ağu 2007 Mesajlar: 22 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
snes emulatoru indiridnonda tab tusu var onceki emulatorunuz farklı ise save lasorunun işçindekilerini snesin savesine kopyalayın o duvara1 sn deyince hemen yaratık geliyor turbo modda oynadyın 2-3 kez kapsınınca baslarda ozellikle yaratıkdan ustun oluyorsunuz ben 1. bolumde nerdeyse puzzleyi tmmlıyordum 4 parcası kaldı su anda3 parcası kaldı ve tıkıandım 2.bolumdeyim venusle oynuyorum ama bir tuyrlu sehgiden cıkamıyporum yardımmm edin lutfen o taktik baslarda guzel ama sonlarda cıvıkını cıkartıyor 1 vicud atagıyla bossları almak sacma geldi bana reccahanibashi@hotmail.com cevabıızı bekliyorum _________________ başın sıkıştıgında yukarıya bak orda beni bulacaksın |
|
 |
|
24 Şub 2008 12:19 |
|
 |
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1115 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Ay
|
|
|
|
| hasan yazmış: |
| karakterler ile savas alanında yururken birden bire yaratık geliyor normalde ya duvar digine gidin duvarın içinden gecmeye calısın yada koselerin sonra geri donun yola hemen yaratık geliyor ben o sayede 3 . bolumda mars ile 99 olmustum ama baya lv kastım eee nede olsa rpg dimi:D |
normal yolda giderken bile karşına çıkıyolar duvarın dibine girmeye ne gerek var... lv yükseltmek için diplere gitmeye gerek yok  _________________
|
|
 |
|
30 Arl 2008 19:45 |
|
 |
|
|