evet XD ama önce dış gezegenleri yapmalıyız..hımmm plüton için siyah hamur bulmalıyız buluruz belki yavs sıkmayalım canımızı şimdiden ^^ _________________ Made By Me
ay çocukluğuma döndüm birdennn bende istiorummmmmmmmmmmm sedayla oynamak kurabiye yapmak istiorumm (genlde biz hmrlarla kurabiye yaprdık )
ay çokkk güzel omluşh yhaaa _________________
bir aquamarin eseridir
bizde yaptık XD önce kurabiye yaptık sonra kavga ettik ( evet çocuklarla kavga etmekten çekinmem XD ) sonrada oturduk bunları yaptım ah bi kurabiyem süper olmuştu ya _________________ Made By Me
güzel fikir şimdi tüm sm karakterlerinin kurabiyesi olsada yesek olsada canım çekti acaba ilk hangisini yerdim......
karar veremiyorum hangisini yesem düşmanlardanmı yesem kızlardan birinimi yesem? _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
ben önce galaxia yı yerdim en gıcık olduğum o sonra sırayla kötüleri ama şimdi bizimkileri nası yiycem bide o var ya usagi yi yesem olmaz mamochanı yesem oda olmaz e ben yemezsemde başkası yiyecek offf ne olcak?
Spoiler:
sanki önüme koymuşlarda ben seçemiyom pastanecilere baskı yapacam smli kurabiye ve pasta yapsınlar yahu
No one is...
28 Ekm 2007 21:03
Venüs Minako
Efsane Üye
Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1933 Ünvan: Prenses Puan: 1535
bende oynamak istiyom ama test çözmem lazım foruma girerken bile yanımda test kitabı oluyo yahu ama yazın bende kuzenlerimle oynucam işte kıskandım sizi
oyna cnm oyna walla ben çok seviom kardeşimle oynamayı sora karşıma yaten falan çıkıo nese ayrıntılara girmiyim
kardeşimle oynamayı çok sewıon demişin mina-chanim ama nedense hep ben size geldiğimde kavga ediosun kardesınle hatta ben sana solenıorum yapma dıe _________________ Teşekkürler Mina-Chan
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız