|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
| aqua yazmış: |
| valla bana da bikaç tane geldi mesaj. isim vermeme gerek var mı bilemiyorum. ama benim böle bişe yapmayacağımdan emin olabilirsiniz. |
sni suclayan yok ztn XD istersen (msj cok geliosa ve sni rahatsız ediosa) usa-koya bildir geregi yapılsın  _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
EnmaKun

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
haklısın. yine de şimdilik ihbar etmeyeceğim. ama bi daha gelirse dediğini yapıcam. _________________
İmza için çok teşekkürler Nilo$$$
|
|
 |
|
18 Ksm 2007 17:23 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Peki site tanıtımı yapanlar dost site olamazlar mı? Böylelikle ö.m ile kimseyi rahatsız etmemiş olurlar. Bide genel istek ve şikayetleri nereye yazacaz? Yoksa ayrı bir başlık açmalıyız?? _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1491 Ünvan: Prenses Puan: 2985
|
|
|
|
özel mesajla site tanıtımı yapmak her forumda yasaktır. bu rahatsız edici bişey. onun yerine senshiler size imzanızda reklam yapmanız için izin veriyorlar. luna açıkça belirtmiş. affı yok. özel mesajla site reklamı yapmanın cezası ban.
genel istek ve şikayetlerini konulara göre açılmış başlıklarda paylaşabilirsin.
önce arama bölümünden bak, açılmış mı diye, eğer açılmamışsa sen açıp görüş istek ve şikayetlerini belirtebilirsin. _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
12 Mar 2008 12:29 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4 |
| 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 49 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|