| |
| Yazar |
Mesaj |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
inşallah bende isterim  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ewet yahu hiç kapanmasın burası benim daha yazacak çok mesajım var tatil gnlerini iple çekiyorum yahu ne çok seviyorum bu siteyi çıkasım gelmiyor bıraksalar hiç çıkmm heralde _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1531 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
gerçekten çok hızlıyız ne güzel  _________________
 |
|
 |
|
 |
Princess Moon

Sailor Moon Fan

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 290 Ünvan: Prenses Puan: 500 Nerden: Ay
|
Konu: Yanıt: Forumda Bir Gün Biterken |
|
|
|
Artık üye sayısına diyecek yok...  _________________
Umi-chan harikasın çok teşekkür ederim!
Usagi her günümüzde ilktir...
Ay Savaşçısı günü başlatanlardan biridir.. |
|
 |
|
 |
css4

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Forumda bir gün biterken forumumuz ve anasitemizin ilk 100.000 sitenin içerisinde bile olmadığını öğrendik.
Bu arada Princess Moon neden bumpluyorsun? |
|
 |
|
15 Ksm 2008 21:59 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
16 Ksm 2008 14:11 |
|
 |
css4

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Bump ölmüş bir konunun tekrar canlandırmasına yani konuda en son yazılan mesajtan 20-30 gün sonra tekrar mesaj atılmasına post denir.Bu forumda kural ihlalimi bilmiyorum ama diğer forumlarda kural ihlalidir.
ilk 100.000 dünya siteleri içinde oluyor.  _________________ [CENTER] [/CENTER] |
|
 |
|
16 Ksm 2008 18:51 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
Venüs'te "bump"lamak diye bir şey yok =) bu başlık burada durduğu sürece isteyen herkes mesaj atabilir. Kimse de kimseye neden attın dememelidir, diyemez.
Bilmem anlatabildim mi? _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
19 Ksm 2008 00:45 |
|
 |
css4

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
@usa-ko,Eğer Venus'teki kurallar diğer forumlardan farklıysa buraya alışmak çok zaman alacak.Çünkü bump,flood vs. gibi terimlerini hep başka forumlardan öğrendim burada değil. _________________ [CENTER] [/CENTER] |
|
 |
|
20 Ksm 2008 18:49 |
|
 |
Princess Moon

Sailor Moon Fan

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 290 Ünvan: Prenses Puan: 500 Nerden: Ay
|
|
|
|
Bence herkes özgür olabilir. 20-30 gün geçti diye yeni başlıklar açılırsa ne olur bu sitenin hali...Çok zaman alır açılması ve ayrıca bu forum en iyilerinden biri ben destekliyorum ...Çok saçma mesela bir fan club kurdun burda ve bir yıl oldu...Ona mesaj atamayacak veya üye olamayacakmısın O öteki forumlar ama bizimki venüs forum...=)Burası bizim aile=)Soy adımız Venüs...  _________________
Umi-chan harikasın çok teşekkür ederim!
Usagi her günümüzde ilktir...
Ay Savaşçısı günü başlatanlardan biridir.. |
|
 |
|
 |
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 971 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| css4 yazmış: |
| @usa-ko,Eğer Venus'teki kurallar diğer forumlardan farklıysa buraya alışmak çok zaman alacak.Çünkü bump,flood vs. gibi terimlerini hep başka forumlardan öğrendim burada değil. |
flood zaten burda da var ama öyle fazla katı deiller zaten çoğunluğu pc takılması zaten
aman sende hep olumsuz düşünürsün.Kasma kendini ya
zaten bump yapamazsın diye bi şey diyemiyoruz herkez özgür
| Princess Moon yazmış: |
| Bence herkes özgür olabilir. 20-30 gün geçti diye yeni başlıklar açılırsa ne olur bu sitenin hali...Çok zaman alır açılması ve ayrıca bu forum en iyilerinden biri ben destekliyorum ...Çok saçma mesela bir fan club kurdun burda ve bir yıl oldu...Ona mesaj atamayacak veya üye olamayacakmısın O öteki forumlar ama bizimki venüs forum...=)Burası bizim aile=)Soy adımız Venüs... |
+1 _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
20 Ksm 2008 21:07 |
|
 |
css4

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Pardon tabii insanlar özgür.Tabii ben bu sitenin forum kurallarını bulamayınca mecbur daha önce edindiğimiz tecrübeleriyle konuşmak zorunda kalıyoruz.E tabii haliyle bu tip tepkilerle karşılaşıyoruz.
Bu forumun tek bir sayfa görünümü olduğunu şimdi anladım.(Yanlış anlamayın birkaç ay sonra silinmiyor tekrar olduğu gibi kalıyor.Aslında güzel bir sistem.) |
|
 |
|
20 Ksm 2008 22:16 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1138 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 1045
|
|
|
|
konuya balıklama dalıcak gibiyim ama css4 eğer bump ve floodun ne olduğunu diğer sitelerden öğrendiysen diğer sitelerden şunuda öğrenmeliydin forum kuralları sabit olarak bir başlık altında verilir ki bu venüsde de var eğer haberler bölümüne girip baksaydın sende görürdün hatta ben sana yardımcı olayım işte link http://www.venusforum.net/forum-kurallari-t3657.html burdan kuralları okuyabilirsin... _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-* |
|
 |
|
20 Ksm 2008 23:00 |
|
 |
css4

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
| deli_kiz yazmış: |
| konuya balıklama dalıcak gibiyim ama css4 eğer bump ve floodun ne olduğunu diğer sitelerden öğrendiysen diğer sitelerden şunuda öğrenmeliydin forum kuralları sabit olarak bir başlık altında verilir ki bu venüsde de var eğer haberler bölümüne girip baksaydın sende görürdün hatta ben sana yardımcı olayım işte link http://www.venusforum.net/forum-kurallari-t3657.html burdan kuralları okuyabilirsin... |
Yardım için teşekkürler. |
|
 |
|
21 Ksm 2008 08:29 |
|
 |
|
|
|