Adı: Kamenashi Kazuya 亀梨和也 (かめなし かずや)
Lakapları: Kame, Kame-chan, Kazuya, Ka-kun
Meslekleri: Aktör ve Şarkıcı
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1986
Doğum Yeri: Edogawa Tokyo Japonya
Boyu: 171 cm (Ühüw kısa benden )
Kilosu: 54 kg
Burcu: Balık
Kan grubu: B
Ailesi: 2 tane abi, 1 tane erkek kardeş ve köpeciği
Yetenek Ajansı: Johnny's Entertainment
Hakkında Bilgiler:
-Tam bir beyzbol tutkunudur ve birinci sınıftan beri beyzbol oynamaktadır fakat orta okula gelince, JE'ye girmesi nedeniyle bırakmıştır.(ara sıra kendini pişman bile hisseder. )
-Favori yemeği(sushi olarak.) kalamar balığından yapılmış sushi
-Umeboshi(erik turşusu)(ıyk ) dan ve zencefillerden nefret eder. Zencefilden nefret etmesinin sebebi abisinin küçükken, zencefilin tohumlarını ağzından çıkararak yemsiymiş.(ne kadar rahatsız edici öyk ) Bu sebepten dolayıda oldukça tiksinmiştir. Kokusunu da sevmediğinden dolayı obento(yemek kutusu ) da taşıyamaz olmuştur. (belkide bu yüzden zayıf garibim bu kadar Ah abisini öhm O_o)
-Tanaka(KAT-Tun grubunun diğer üyesi ) bir röportajında Kameyle beraber "Yeşil Yol" filmine gittiklerini ve Kamenin filmi izlerken iğrenç bir şekilde ağladığını söylemiştir (bu yüzden kendisininde ağlama hevesi gitmiş )
-Hızlı trenlere binmektende korkar.(ruh ikizimi buldum ben biliyordum O_o)
-Çok güzel Donald Duck sesi çıkarır. Ayrıca, Miyazakinin "Ruhların Kaçışı" adlı filmindeki kurbağanında çok iyi taklidini yapar.
- Eriko "Tatta Hitotsu no Koi" adlı filmi Kame için yazdığını söylemiştir.(canına susama istersen. )
-Gokusen 2'nin şarkılarından biri olan Kizuna ve Special Happiness adlı şarkıyı kendi yazmıştır.(söz yazmakta iyi olmadığını söylüyor ama kizuna öyle duygu yüklü ki. )
-KAT-Tun resmi olmayan lideridir.
-Ueda ile konserden sonra aralarında kavga çıktığından KAT-TUN'u bırakmayı düşünmüş fakat sonra işi tatlıya bağlamışlardır.
-Favori renkleri siyah ve beyazdır.
OYNADIĞI TV Serileri
1 Pound no Fukuin - Hatanaka Kosaku (NTV, 2008)
Tokkyu Tanaka San Go - Shibahara Toru (TBS, 2007, bölüm9)
Tatta Hitotsu no Koi - Kanzaki Hiroto (NTV, 2006)
Kuitan (NTV, 2006, özel.)
Yuuki - Yuuki (NTV, 2006)
Suppli - Ishida Yuya (Fuji TV, 2006)
Nobuta wo Produce - Kiritani Shuji (NTV, 2005)
Kindaichi Shonen no Jikenbo 2005 - Kindaichi Hajime (NTV, 2005)
Gokusen 2 - Odagiri Ryu (NTV, 2005)
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 5 - Fukagawa Akihiko (TBS, 1999)
Ayrıca unutmadan grupları KAT-TUN'unda Cartoon KAT-TUN adlı şovları izlemeye değer bir komedi niteliğindedir.
Ödüller
1inci Astar TV Drama Ödülleri: 2007 Japonyanın en iyi Asya starı(2007)
24üncü en iyi kot pantolon ödülü : En iyi erkek Jeanist (2007)
23üncü en iyi kot pantolon ödülü : En iyi erkek Jeanist (2006)
47inci TV Drama akademi ödülleri: Nobuta Wo Produce için en iyi aktör(2005)
44üncü TV Drama akademi ödülleri: Gokusen 2 için en iyi yardımcı aktör (2004)
Yesinler seni _________________
En son NANA tarafından 23 Mar 2008 17:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Pek bilgi veremedim yazılım var diye, vaktim olduğunda güncellerim.
Yorumumu yazayım; kendisine bayılırım, hem kawaii, hem de cool olma özelliğine sahip yegane insandır Oyunculuğu müthiştir. Beni az ağlatmadı Özellikle dramalarda!~ Bitanecik kaplumbağam
One Pound Gospel isimli live-actionu izlerseniz gülmekten çatlama ihtimaliniz bile var~
Kendisi film gereği bir boksör ve obur.. Bu nedenlede koçu kilo vermesini istiyor ve onu yemeklerden alı koyuyor, o yüzden üzgün
Su içemediğinden yağmur suyu bile içmeye talim etmişti zavallıcağım benim
Nobuta wo produce ile tanıdım ve çok sevdim kendilerini ^^ ahh ahh saçını önden toplamıyor mu yerim ben onu ama 54 kiloluk bu varlığa dediğin rolü nasıl veriyorlar çakmış değilim O_o vardır bir hikmeti diyip sınavların bitmesini,live action hayatıma geri dönmeyi istiyorum T__T ayrıca siyah saçlı hallerine bitiyorum! o_o tatlı kaplumbağa T__T
dip not: yamapiyi tanıtasım geldi muhuha XD kon kon O_o öhm peki bye byecycle O_o (şunu yapmasam ölebilirdim.. oh be rahatlamak varmış tamam basıyorum bu sefer göndere eh O_o) _________________
24 Mar 2008 18:26
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız