Sailor Moon Forum

En duygusal sahne nedir?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Sailor Moon Forum -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

En duygusal sahne nedir? Konu: Yanıt: En duygusal sahne nedir? Alıntıyla Cevap Gönder

savaşçıların ölüdüğü bölüm çok üzücüydü. Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2007 09:49
fiyonkK188

Sağlam Üye
Sağlam Üye

En duygusal sahne nedir? Konu: Re: En duygusal sahne nedir? Alıntıyla Cevap Gönder

sailormoooon yazmış:
Sizce en duygusal sizi duygulandıran,belkide ağlatan,belkide çok etkileyen sahne nedir??

benim en çok duygulandığım sahne.Uranüsün tılsımın kendinde olduğunu öğrendiğinde intihar etmesi.Bide usaginin elinde hotarunun bir bebek olarak yeniden dünyaya gelmesi.Daha çoook duygulandığım sahne varda şimdilik bunlar...

ay ben hiç bişe hatırlamıorm çnkü çok küçkken izlemiştm ama yukardakiler çok üzücü yhaa Üzgün ya da Ağlıyor
bide ben bu forumda birinin blogunda(birinin diorm özr dilerm ama ismini hatırlamıorm)izlemiştim böle o küçk kız varya pembe saçlı(küçkken izlediim için hiç isimler fln aklmda yok o yüsdn cahl gibi gözkmiim yane Çok Mutlu aslında biraz öle İnanamıyor! ) işte o kız usagiyle mamorunun önündde diz çöküodu fln işte sora usagiyle o kız sarılıolardı o çok duyguluydu Üzgün ya da Ağlıyor

Sizin kadar tatlı bu imza,usebar ve avatar için CrazyGirL'üme , chibi_chibi_tr 'ye vede kyo_kusanagi'ye sonsuz teşekkürler Gülücük Dağıtıyor Çiçek Veriyor.. Öpücük Veriyor Kahkaha Atıyor

''FiyonkK MakKarna'' gururla sunar Kahkaha Atıyor Bu bir sewimlisawaşçı91 yapımıdır! Afiyet Olsun Kahkaha Atıyor bu espriden soora nasıl olckasa ^^' sustum Kahkaha Atıyor ^^'
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2007 17:34
Mao

Üye
Üye

En duygusal sahne nedir? Konu: Yanıt: En duygusal sahne nedir? Alıntıyla Cevap Gönder

kızların ölümü zatebn en duygusal sahne hmm başka hah bide michirunun harukayı kurtarmak için koşuşu ama ona okların batışı ardındanda harukanın yıldızını çıkarması bide starlights ların galaxiaya karşı savaşırken sailormoonun arkalarından HAYIR diye bağırması aslında çok varda aklıma gelmiyo şimdi

İmza için SailorMarsReiChan'e çok teşekkür ederim
Spoiler:

Çok sağol SailorMarsReiChan

Aşkım ya çok şirin dimi (haylinden bahsediyorum Çok Mutlu )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2007 17:48
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

BENCE MAMORUNUN USAGİ Yİ HATUIRLAMADIGI BÖLÜMLER COK ÜZÜCÜYDÜ SONRA DOOM TREE TARAFINDAN YAKALANIP BİRBİRLERİNE ULASMAK İÇİN ELİNİ UZATMALARI COOK DUYGUSALDI

VE MAMORU GÖRDÜGÜ RÜYA YÜZÜNDEN USAGİYE KÖTÜ DAVRANIYODU YAA O BÖLÜMLERDE COOK DUYGUSAL

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Eyl 2007 14:10
*venüs*

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

bence kızların öldügü sahneler Üzgün ya da Ağlıyor

uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Şub 2008 04:02
Haruka-T

Üye
Üye

Ünvan: Prens

haruka ve michirunun ölümü ahhhhhhh nekadar ağlamıştım çok dugusaldı Hüzünlü Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Şub 2008 18:03
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

valla o kadar çok varki hangi birini söyleyeyim şaşırdım ama bazılarını söyleyeyim biri kızların öldüğü sahne özllikle rei ile usagini konuşması çok duygusaldı snra usaginin hotaruyu kurtarmaya gidişi chiusanın ölümleri ya çok var Hüzünlü

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Şub 2008 18:18
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

Haruka-T yazmış:
haruka ve michirunun ölümü ahhhhhhh nekadar ağlamıştım çok dugusaldı Hüzünlü Üzgün ya da Ağlıyor

tam üstüne bastın ben orda nası ağladım hele birbirlerinin ellerini tutmaları Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Arigato umi-chan^-^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Şub 2008 18:32
Enma Ai

Anime Fan
Anime Fan

daha öncede 1yerde anlatmıştım mamoru usagi ve gelecekleri ile ilgili rüyalar görüyordu 1ses ona usagi ile evlenirsen o ölecek diyordu ve mamoru bu yüzden ona kötü davranıyordu 1keresinde usagi onun evine gitti mamoru onu resmen kovdu ve usagi mamoru sen prens endimiyonsun ve bende prenses serenitiyim demişti mamoruysa geçmişte birbirimizi sevdik diye yine öyle olması erekmiyor demişti çok kötüydü ya ben hüngür hüngür ağlamıştım Üzgün ya da Ağlıyor

.::Devil May Cry::.
Don't look back don't regret.
Times falling out of these hands.
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Şub 2008 19:29
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bütün savaşçıların Prenseslerini korumak için kendilerini feda ettikleri sahneler çok fena Hüzünlü

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Şub 2008 14:28
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

[quote="prenses serenity"]Aklıma gelenler.

Mamoru'nun rüyalarında usagiyi kaybettiğini görmesi üzerine onu bırakması. Ve bundan dolayı her ikisininde acı çekmesi Hüzünlü Ki o sahneyi izlerken ben kendim acı çekiyormuşum gibi hissettim ve üstelik ağlamıştım Hüzünlü Mamoru üzülmüştü Hüzünlü Usagi bir telefon kulübesinde ağlıyordu Hüzünlü Ne kötüydü.

Bir de: Galaxia ile savaşlarında. Kızlar önleirne geçip diğer savaşçıların, kendilerini feda etmeleriydi. Ki Usagi'nin kollarında Mars ölürken çok fenaydı. Ayrıca son şey ise Mamoru'nun Altın tılsımını görünce ki hali. Off... bittim ben....[/quote]
aynen sana katılıyorum bende o sahnelerde çok ağlamıştım bide mamoru amerikaya giderken çok üzülmüştüm Üzgün ya da Ağlıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Mar 2008 18:36
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

Enma Ai yazmış:
daha öncede 1yerde anlatmıştım mamoru usagi ve gelecekleri ile ilgili rüyalar görüyordu 1ses ona usagi ile evlenirsen o ölecek diyordu ve mamoru bu yüzden ona kötü davranıyordu 1keresinde usagi onun evine gitti mamoru onu resmen kovdu ve usagi mamoru sen prens endimiyonsun ve bende prenses serenitiyim demişti mamoruysa geçmişte birbirimizi sevdik diye yine öyle olması erekmiyor demişti çok kötüydü ya ben hüngür hüngür ağlamıştım Üzgün ya da Ağlıyor

ayy evt çok ağlamıştım ya Üzgün ya da Ağlıyor yine olsa yine ağlarım heralde çok acıklı sahne var mesela final sahneleri sonra mamurunun usaginin onuna atladığı bi bölüm var r sezonunda ora çok acıklı Üzgün ya da Ağlıyor

merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Mar 2008 18:45
usacagla

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bnce en duygusal sahneler mamaru ve usaginin birbirleri için ağladıkları sahneler.bide usagi seiyaya bn mamaruyu seviyorum diyerek ağlaması ve seiyanın usagiyi öpünce usagiden dökülen yaşlar Üzgün ya da Ağlıyor çok acıklıdı yaaaa Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Mar 2008 19:23
usacagla

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bnce en duygusal sahneler mamaru ve usaginin birbirleri için ağladıkları sahneler.bide usagi seiyaya bn mamaruyu seviyorum diyerek ağlaması ve seiyanın usagiyi öpünce usagiden dökülen yaşlar Üzgün ya da Ağlıyor çok acıklıdı yaaaa Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Mar 2008 19:24
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 59 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız