Sailor Moon Forum
Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler

Yazar Mesaj
oski

Yeni Üye
Yeni Üye

Ünvan: Prens

Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri Konu: Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri Alıntıyla Cevap Gönder

Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nde

Japonya Büyükelçiliği & Türk Japon Vakfı

İşbirliği ile 30 Mart 2008 Pazar günü Saat 17.00'de

Mieko MIYAZAKI & Manuel SOLANS tarafından

Koto-Keman Konseri düzenlenecektir.

* Tüm Sanatseverler Davetlidir.

* Giriş Serbesttir.

Yer : Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi

Tarih : 30 Mart 2008, Pazar

Saat : 17.00

Japonya'nın ünlü Koto sanatçısı Mieko Miyazaki tarafından icra edilecek geleneksel Japon müziğinin yanı sıra, bir batı müziği enstrümanı olan Keman eşliğinde Japon ve Batı ezgileri ile orjinal eserler yorumlayacaktır. Birbiriyle evli olan Koto sanatçısı Miyazaki ve Keman sanatçısı Solans'ın mükemmel uyumu yakalayacakları bir konser bizleri beklemektedir.

Web : www.tjv.org.tr

E-Posta : tjv@tjv.org.tr

Tel : 0312 491 17 54 - 55

Adres : Türk japon Vakfı Kültür Merkezi

Ferit Recai Ertuğrul Cad. No:2

Oran/Ankara
=================================
haber taşındığı içn tşkrlr Çok MutluÇok Mutlu

En son oski tarafından 28 Mar 2008 17:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Mar 2008 22:29
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Adres : Türk japon Vakfı Kültür Merkezi

Ferit Recai Ertuğrul Cad. No:2

Oran/Ankara

oran neresi ya T_T
gitmek istiyorum ben!!

off pazartesi günü de osmanlıca vizem var :\

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Mar 2008 00:29
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

kesin gidiyorum

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Mar 2008 09:32
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

o.O
acaba bu nerde [adanda olmadıgı kesinde -__-]
giden kişiler lütfen fotoğraflarını çeksin *-*

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Mar 2008 13:02
oski

Yeni Üye
Yeni Üye

usako nasıl ankaralısın sen cık cık cık cık... Ya çankaya da Yıldızın yukarısı panora filan açıldı hani. çağrışım yapmaya başladı mı?

ayrıca; sanırım sitede Türk japon vakfındaki 6. japon filmleri festivali de yok. çok kınıyorum. Çok güzeldi. Zamanda yolculuk eden kız diye anime izledim. Dehşet ötesi güzeldi. ben kesin venüsten 4154654351 kişi görürüm demiştim ama...

bu arada ben çok byk ihtimalle gidiyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Mar 2008 17:00
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

vaay oski sen foruma uğrar mıydın Dil Çıkartıyor görmeyeli de heroescu olmuşsun 0__o sen de mi kaptırdın 0__o öhm neyse konuya dönelim 0.o

çok iyi haber ya, ben giderim kesin... aaa hatta usako, hadi beraber gideliim =) ben biliyorum yolu xD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Mar 2008 17:15
oski

Yeni Üye
Yeni Üye

ööhöö rei hanım*rei hanım ne yaa -__- ece demek istemiştim* az önce msn deydiniz ne oldu. çevrim dışı mı takılıosn seni seniii.. Hem uzun zmn sonra foruma uğruyorumfena mı beeööö gelsek kabahat gelmesek kabahat. Çok MutluÇok Mutlu ayrıca giderseniz (ki sakın kaçırmayın) görüşürüz belkim..

En son oski tarafından 29 Mar 2008 12:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Mar 2008 17:20
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

hea jpn vakfını biliom panoranın ordan donuon ..... =D bi yol tarif ederim bi tarif ederim Dil Çıkartıyor gtmek isterdm ama annem gtremezmiss =( gideceklere smdiden ii eglenceler Kayan Gözler

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Mar 2008 18:21
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

gitmeyi çok isterdim. ben de Ankara'da oturuyorum ama gidemem. oraya baya uzağız.
neyse artık gidecek olan arkadaşlara iyi eeğlanceler dilerim. artık bize anlatırsınız.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Mar 2008 19:02
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

valla bilmemki bizede yakın gibi duruyo gidiyim mi gitmeyim mi?ne yapsam.Ama akşama denk gelio ve bi yığın ödev duruyo daha T_T

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Mar 2008 11:54
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

oski yazmış:
usako nasıl ankaralısın sen cık cık cık cık... Ya çankaya da Yıldızın yukarısı panora filan açıldı hani. çağrışım yapmaya başladı mı?

ayrıca; sanırım sitede Türk japon vakfındaki 6. japon filmleri festivali de yok. çok kınıyorum. Çok güzeldi. Zamanda yolculuk eden kız diye anime izledim. Dehşet ötesi güzeldi. ben kesin venüsten 4154654351 kişi görürüm demiştim ama...

-_-
ben ankaralı değilim. bu bir.
japon film festivaline reiyle gidicektik ama ben o haftasonu istanbuldaydım bu iki.
ayrıca baktın göremedin konuyu, sen açabilirdin. burası senin de forumun oski. bu da üç...

rei yazmış:
vaay oski sen foruma uğrar mıydın Dil Çıkartıyor görmeyeli de heroescu olmuşsun 0__o sen de mi kaptırdın 0__o öhm neyse konuya dönelim 0.o

çok iyi haber ya, ben giderim kesin... aaa hatta usako, hadi beraber gideliim =) ben biliyorum yolu xD

VALLA MII *-* ciddi olamazsın!!! saat 5te başlıyo ama izin alabilicek misin?
yolu ben de biliyorum tamam mı! kızılaydan pandora mı panorama mı ne onun dolmuşuna biniyomuşsun *hıh* (panora'ymış O.o'')

gidelim rei yaaa.. yani ben kesin gidicem de.. (o yüzden bugün bütün gün ders çalışmam lazım) sen de gel ^^'

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Mar 2008 13:01
oski

Yeni Üye
Yeni Üye

usa-ko yazmış:
oski yazmış:

-_-
ben ankaralı değilim. bu bir.
japon film festivaline reiyle gidicektik ama ben o haftasonu istanbuldaydım bu iki.
ayrıca baktın göremedin konuyu, sen açabilirdin. burası senin de forumun oski. bu da üç...

e bi de dövseydin. Hayır ne oldunu anlasam ona da yanmıcam yani. NE bu şiddet bu cela-__-l...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Mar 2008 16:38
qabrieLLe

Üye
Üye

Wha, ben Ankaralıyım da n'oldu, İzmit'te oturuyorum Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Madde

gabrielle vs. jocelyn
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 13:24
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

ankarada olsam kesin giderdim
birazdan başlayacak zaten

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Mar 2008 15:21
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız