| |
| Yazar |
Mesaj |
oski

Yeni Üye

|
Konu: Türk japon vakfında Koto-Keman Konseri |
|
|
|
Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nde
Japonya Büyükelçiliği & Türk Japon Vakfı
İşbirliği ile 30 Mart 2008 Pazar günü Saat 17.00'de
Mieko MIYAZAKI & Manuel SOLANS tarafından
Koto-Keman Konseri düzenlenecektir.
* Tüm Sanatseverler Davetlidir.
* Giriş Serbesttir.
Yer : Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi
Tarih : 30 Mart 2008, Pazar
Saat : 17.00
Japonya'nın ünlü Koto sanatçısı Mieko Miyazaki tarafından icra edilecek geleneksel Japon müziğinin yanı sıra, bir batı müziği enstrümanı olan Keman eşliğinde Japon ve Batı ezgileri ile orjinal eserler yorumlayacaktır. Birbiriyle evli olan Koto sanatçısı Miyazaki ve Keman sanatçısı Solans'ın mükemmel uyumu yakalayacakları bir konser bizleri beklemektedir.
Web : www.tjv.org.tr
E-Posta : tjv@tjv.org.tr
Tel : 0312 491 17 54 - 55
Adres : Türk japon Vakfı Kültür Merkezi
Ferit Recai Ertuğrul Cad. No:2
Oran/Ankara
=================================
haber taşındığı içn tşkrlr   _________________

En son oski tarafından 28 Mar 2008 17:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
27 Mar 2008 22:29 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| Alıntı: |
Adres : Türk japon Vakfı Kültür Merkezi
Ferit Recai Ertuğrul Cad. No:2
Oran/Ankara |
oran neresi ya T_T
gitmek istiyorum ben!!
off pazartesi günü de osmanlıca vizem var :\ _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
28 Mar 2008 00:29 |
|
 |
zac_efron

Anime Fan

|
|
 |
|
28 Mar 2008 09:32 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

|
|
|
|
o.O
acaba bu nerde [adanda olmadıgı kesinde -__-]
giden kişiler lütfen fotoğraflarını çeksin *-* _________________ .
.
Yuuki artık geber Fc !
Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !
Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !
 |
|
 |
|
 |
oski

Yeni Üye

|
|
|
|
usako nasıl ankaralısın sen cık cık cık cık... Ya çankaya da Yıldızın yukarısı panora filan açıldı hani. çağrışım yapmaya başladı mı?
ayrıca; sanırım sitede Türk japon vakfındaki 6. japon filmleri festivali de yok. çok kınıyorum. Çok güzeldi. Zamanda yolculuk eden kız diye anime izledim. Dehşet ötesi güzeldi. ben kesin venüsten 4154654351 kişi görürüm demiştim ama...
bu arada ben çok byk ihtimalle gidiyorum. _________________
  |
|
 |
|
28 Mar 2008 17:00 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
vaay oski sen foruma uğrar mıydın görmeyeli de heroescu olmuşsun 0__o sen de mi kaptırdın 0__o öhm neyse konuya dönelim 0.o
çok iyi haber ya, ben giderim kesin... aaa hatta usako, hadi beraber gideliim =) ben biliyorum yolu xD _________________
 |
|
 |
|
 |
oski

Yeni Üye

|
|
|
|
ööhöö rei hanım*rei hanım ne yaa -__- ece demek istemiştim* az önce msn deydiniz ne oldu. çevrim dışı mı takılıosn seni seniii.. Hem uzun zmn sonra foruma uğruyorumfena mı beeööö gelsek kabahat gelmesek kabahat.  ayrıca giderseniz (ki sakın kaçırmayın) görüşürüz belkim.. _________________

En son oski tarafından 29 Mar 2008 12:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
28 Mar 2008 17:20 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1372 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
hea jpn vakfını biliom panoranın ordan donuon ..... =D bi yol tarif ederim bi tarif ederim gtmek isterdm ama annem gtremezmiss =( gideceklere smdiden ii eglenceler  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 746 Ünvan: Prenses Puan: 1185
|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
valla bilmemki bizede yakın gibi duruyo gidiyim mi gitmeyim mi?ne yapsam.Ama akşama denk gelio ve bi yığın ödev duruyo daha T_T _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
| oski yazmış: |
usako nasıl ankaralısın sen cık cık cık cık... Ya çankaya da Yıldızın yukarısı panora filan açıldı hani. çağrışım yapmaya başladı mı?
ayrıca; sanırım sitede Türk japon vakfındaki 6. japon filmleri festivali de yok. çok kınıyorum. Çok güzeldi. Zamanda yolculuk eden kız diye anime izledim. Dehşet ötesi güzeldi. ben kesin venüsten 4154654351 kişi görürüm demiştim ama...
bu arada ben çok byk ihtimalle gidiyorum. |
-_-
ben ankaralı değilim. bu bir.
japon film festivaline reiyle gidicektik ama ben o haftasonu istanbuldaydım bu iki.
ayrıca baktın göremedin konuyu, sen açabilirdin. burası senin de forumun oski. bu da üç...
| rei yazmış: |
vaay oski sen foruma uğrar mıydın görmeyeli de heroescu olmuşsun 0__o sen de mi kaptırdın 0__o öhm neyse konuya dönelim 0.o
çok iyi haber ya, ben giderim kesin... aaa hatta usako, hadi beraber gideliim =) ben biliyorum yolu xD |
VALLA MII *-* ciddi olamazsın!!! saat 5te başlıyo ama izin alabilicek misin?
yolu ben de biliyorum tamam mı! kızılaydan pandora mı panorama mı ne onun dolmuşuna biniyomuşsun *hıh* (panora'ymış O.o'')
gidelim rei yaaa.. yani ben kesin gidicem de.. (o yüzden bugün bütün gün ders çalışmam lazım) sen de gel ^^' _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
29 Mar 2008 13:01 |
|
 |
oski

Yeni Üye

|
|
|
|
| usa-ko yazmış: |
oski yazmış:
bu arada ben çok byk ihtimalle gidiyorum.
-_-
ben ankaralı değilim. bu bir.
japon film festivaline reiyle gidicektik ama ben o haftasonu istanbuldaydım bu iki.
ayrıca baktın göremedin konuyu, sen açabilirdin. burası senin de forumun oski. bu da üç... |
e bi de dövseydin. Hayır ne oldunu anlasam ona da yanmıcam yani. NE bu şiddet bu cela-__-l... _________________
  |
|
 |
|
29 Mar 2008 16:38 |
|
 |
qabrieLLe

Üye

|
|