Sailor Moon Forum

Vampire Knight (Manga)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Vampire Knight (Manga) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Manga) Alıntıyla Cevap Gönder

ahhh işte bu doğru çünkü ilk sayfalarında sadece Yuuki'nin karlar üzerinde yürürken ki halini ve kurtarılmış halini gösteriyor. Ehh kimbilir ne yaşadı da bilinç altına attı kız. Şaşırmış Durumda
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Ağu 2007 21:00
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Vampire Knight (Manga) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Manga) Alıntıyla Cevap Gönder

Bi' yerde konusunu okumuştum, aşık oldum Hayranlık Besliyor mangasını indircem bi ara ^^

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Mar 2008 19:55
nida

Sağlam Üye
Sağlam Üye

manganın başları iyidi ama ileride saolsun Matsuri Hino olaylar birbirine karıştırdı Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Spoiler:
Yuuki'nin Kaname ile kardeş olduklarını hatırlaması ve öz kardeş oldukları halde nişanlı olmaları Yuukininde vampir olması Çıldırmış Durumda sonra Clanın asıl başının Shiki olması onunda vücudunda aslında babasının ruhu olduğu Shiki'nin ruh nerelerde bilen yok o.O bir bu eksikti tabut çıkıyo ortaya içindeki bayan mı erkek mi pek belli olmadı ama Kaname kılıcı çıkartıp tabuta saplıyacakken eline saplıyo ortalık baya karıştı Çıldırmış Durumda

karakterlerden en çok Zero'nun ikiz kardeşi İchiruyu beyeniyorum başlarda Kanameyide beyeniyodum ama bu aralar yaptıklarından dolayı soğudum Çıldırmış Durumda bide Shikide var

Animeside yolda az kaldı çıkmasına ama sinir olduğum şey İchirunun hala karakter tanıtımı içinde bile olmaması ondan sonra gelenler ver ama ichiriu yok Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 19:50
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

zuhaha koptum spoiler de yaa Çok Mutlu pembe diziyi bile aşmış olaylar Çok Mutlu en son kaçıncı bölüm çıktı ve bu mangayı çeviren bir grup var mı biliyor musunuz?

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Mar 2008 20:03
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

37i çıktı en son ve beklediğime gerçekten değmedi..
Hiçbirşey yoktu son çıkan bölümde.
Animesinide sabırsızlıkla bekliyoruz her ne kadar animasyon iğrenç olsada Madde Madde Zero-kun'um yine o kadar kötü değilmiş hiç olmassa Üzgün ya da Ağlıyor O saçları savuruşundaki asalett Hayranlık Besliyor
Susuyorum yine kendimden geçtim Dil Çıkartıyor

Spoiler:
Çok saçma bir soru işareti var kafamda!!!! Bunun açıklanması lazım naptılar öyle ya?!
Yuuki ve Kaname öz mü yoksa üvey kardeşlermi?
"eğer onun abisi olarak doğsaydım daha mutlu olurdum " bu ne demek şimdi?
keşke onu kardeş olarak görseydim manasında birşeyler mi söylemeye çalıştı?
Oysaki 36 chpterde, gerçek kardeş oldukları söyleniyor?
Bu ne çelişki böyle be Çıldırmış Durumda
Shiki meseleside neyse öyle... Ne yapmaya çalışıyor bu herif?
Zero Yuukiye öyle davranınca içimin yağları eridi oh! Bana kalsın zerom Üzgün ya da Ağlıyor

Mangayı ben çeviriyorum, millet taşlamassa iyidir yakında beni Şaşırmış Durumda çevirmediğim halt kalmadı öhh neyse Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Mar 2008 20:13
Nilo$

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Bu son chapter ne kadar kisaydi yaw.. O__o
Ayrica hiic birsey anlamadim -_-

Spoiler:
gecmisi gösterdiler.. orda kanamenin amcasi güya harukanin (kanamanenin babasi) ilk cocugunu calmis.. peki bu cocuk nerde ve kim?? Oo
Ayrica haruka nasil ölüyor ve amcasi nasil ölüyor onu anlamadim.. güya amcasi geri hayata gelebiliyor ama neden babasi gelemiyor?? O__o
Birde kaname neden kendi kanini amcasina veriyor?? Öylece geri hayata dönüyor diyor orda... cok tuaf hersey -_-

Made by Aqua-Hime... cok sagol bebim *-* seviyom seni *-*

Spoiler:
Code Geass Türkiye-----------------><----------------- Click it now

------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 26 Mar 2008 12:52
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

son chapter gerçekten garipti...ama belki yeni kısımla daha çok açıklığa kavuşur

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Mar 2008 15:16
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ch7'deyim, konular karıştı afedersiniz b.k oldu kafamda. Çıldırmış Durumda Çabuk çevirin >.<" (lütfen ^^ XD)

Bu arada kim nereden indirdiğini buraya ya da PM yoluyla yazabilir mi? Şaşırmış Durumda Ben Volumeşar indiriyorum ama Ch olarak indirmek daha kısa >.<"

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Mar 2008 17:15
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Japoncasını izledim...
MÜ-KEM-MEL!

Seslendirmelere öldüm bittim, Zero'yu Yagami Light'ı seslendiren seslendiriyordu zaten. Yuuki ve Kaname-sempai(<3)'nin seslendirmeleri de çok güzel olmuş.
Mangadaki olaylar atlanmamış. ^^
Grafikler enfes.

Yarın sabah İngilizcesini izleyeceğim inşallah.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Nis 2008 22:04
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Grafikler o kadar iyi mi ya İnanamıyor! Bana pek güzel gelmediler. Bir tek gözler güzel. Zerom iğrenç olmuş T_T

Anime için ayrı başlık açayım, orda devam edelim. Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Nis 2008 12:55
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Abi o ne bölümdüro.O

Spoiler:
Shiki&Rima aşkı alevlendi*.*
Ruka, kızım bak Kain her dakika peşinde bırak Kaname'yi Dil Çıkartıyor
Kaien'in şu "vampir avcılığı" geçmişine özellikle "gene mi masum vampirleri öldüreceksin" kısmına biraz daha değinseler yao.O

Kaname tam bir duygu sömürücüsü Dil Çıkartıyor
"Bu 10 yıl boyunca birini kaybetmenin acısını tattım.Bana gene öyle mi hisstermek istiyorsun?"
bu lafları o etkileyici bakışlarıyla birleştirdiğinde hanginiz "hayır" cevabını yapıştırabilir ki Dil Çıkartıyor

Yuuki Çılgın Zero'ya nasıl yamuk çizersin sen Çılgın Çocuk senin için 40 dereden su getirdi nankör Çılgın
"Kesinle kollarına döneceğim ağabey" ha Çılgın
Sen benim merhametli kollarıma gel kuzucum Çok Mutlu

Bu arada Artemis, reddetti Yuuki'yi sonra da kabul etti...Bunda bir iş var...
Hani Kaname, Zero'ya dedi ya "Keşke sadece onun ağabeyi olarak doğsaydım" diye;ama Yuuki'nin hafızasına öyle koydu...Kaname, Kuran klanının atası dahilen güçleri tartışılmaz...Bence gerçek ağabeyine benzediği için-Rido daha önce almış- Yuuki'nin hafızasına ağabeyi olduğunu koydu ama Artemis'in onu sonradan kabul etmesi..uuf çatlatmaktan zevk alıyor bizi mangaka Dil Çıkartıyor

+ keşke Maria ve İchiru da mutlu olsalardı Üzgün ya da Ağlıyor Zavallı Maria Üzgün ya da Ağlıyor

Siyah Kral, nam-ı değer Zero ne alemde neye dönüştü yhaa çatlıyacağım.Az şanşlı değil Çıldırmış Durumda Herife bak hem Yuuki'nin hem Kaname'nin kanını iç Çıldırmış Durumda

Mangaka duy sesimi Zero'nun o güzel bakışlarını bizden esirgemeT.T

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Hzr 2008 22:48
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

41. bölümü bekleye bekleye çatladım ama sonunda geldi Çıldırmış Durumda

Spoiler:
Muck muck Çıldırmış Durumda Yuuki Kaname'yi ne biçim öptü öyle Çıldırmış Durumda önce "bırak beni" filan sonra "chuuuuu" XD

yine de Yuuki'nin yeni halini daha çok seviyorum Kayan Gözler o eski saf tipik shoujo başrolü hali uçup gitmiş XD

Zero bu bölümde bir kareliğine bile görünmedi, ona üzüldüm açıkçası... Kaname'm her zamanki gibi çok cool Zarif ama şu sıralar hiç hayırlı şeyler düşünmüyor gibi Çıldırmış Durumda

nedense bu bölüm çok kısa geldi ve pek tad alamadım Çıldırmış Durumda tek istediğim biraz daha fazla romanceee Kahkaha Atıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Hzr 2008 12:54
misuteri-chan

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Spoiler:
kaname x yuuki açısından hoş bir bölümdü... yuuki nin kaname yi öptüğü sahne şu ana kadarki en güzel sahneydi. ama onun dışında aklımı karıştıran şey kaname yuuki ye güneş gelmesin diye önüne geçtiğinde korkunç bir şekilde göründü yuuki'ye. acaba mangaka bize bir şeyler anlatmak istemiş olabilr mi diye düşünüyorum. zaten başından beri ben kaname nin yuuki ye sevgi duymasının altında başka şeylerde olduğunu düşünüyorum. ileride çıkar kesin... zero da gitti gelmedi ya gözükmedi hiç... kaname artık sıra sende gibi şeyler dedi zero için... işler iyice karışıyo...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Tem 2008 12:31
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

son chapterla birlikte sinirlerim hopladı yine Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Spoiler:
misuteri-chan'in dediği gibi kanamenin yuukiye olan sevgisinin altında kesinlikle başka bir şey var ve yuuki bunu göremiyor Madde zeronun sevgisini anlayamayacak kadar acizsin yuuki. git bi yerde öl bizi de uğraştırma Madde ama neyse kanamenin artık sıra zeroda lafı birazcık neşelendirdi beni bi dahaki chapter zeronun üzerine olabilir Kayan Gözler

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Tem 2008 16:05
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Gerçekten mükemmel bir manga. Okurken kendimi kaybediyorum sanki. Ben iyice bağlanmaya başladım V.K.ye. Bi de Zero ve tüm gece sınıfındakiler çok karizmatik. Mangası gerçekten çok güzel çizilmiş. Animesini izlemeliyimm:wink2:
Spoiler:
Yalnız Zero ile Yuuki'nin birlikte olamayacağını öğrendiğimde çok üzüldüm.Hüzünlü Halbuki ikisi de birbirini seviyo. Ama Yuuki de iki kişiye birden sarkıyo. Böyle de olmaz ki canım. Yazık Zero'maa Üzgün ya da Ağlıyor Hüzünlü

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Arl 2008 20:05
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 30 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız