ahhh işte bu doğru çünkü ilk sayfalarında sadece Yuuki'nin karlar üzerinde yürürken ki halini ve kurtarılmış halini gösteriyor. Ehh kimbilir ne yaşadı da bilinç altına attı kız. _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
Spoiler:
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
manganın başları iyidi ama ileride saolsun Matsuri Hino olaylar birbirine karıştırdı
Spoiler:
Yuuki'nin Kaname ile kardeş olduklarını hatırlaması ve öz kardeş oldukları halde nişanlı olmaları Yuukininde vampir olması sonra Clanın asıl başının Shiki olması onunda vücudunda aslında babasının ruhu olduğu Shiki'nin ruh nerelerde bilen yok o.O bir bu eksikti tabut çıkıyo ortaya içindeki bayan mı erkek mi pek belli olmadı ama Kaname kılıcı çıkartıp tabuta saplıyacakken eline saplıyo ortalık baya karıştı
karakterlerden en çok Zero'nun ikiz kardeşi İchiruyu beyeniyorum başlarda Kanameyide beyeniyodum ama bu aralar yaptıklarından dolayı soğudum bide Shikide var
Animeside yolda az kaldı çıkmasına ama sinir olduğum şey İchirunun hala karakter tanıtımı içinde bile olmaması ondan sonra gelenler ver ama ichiriu yok _________________
zuhaha koptum spoiler de yaa pembe diziyi bile aşmış olaylar en son kaçıncı bölüm çıktı ve bu mangayı çeviren bir grup var mı biliyor musunuz? _________________
Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^
37i çıktı en son ve beklediğime gerçekten değmedi..
Hiçbirşey yoktu son çıkan bölümde.
Animesinide sabırsızlıkla bekliyoruz her ne kadar animasyon iğrenç olsada Zero-kun'um yine o kadar kötü değilmiş hiç olmassa O saçları savuruşundaki asalett
Susuyorum yine kendimden geçtim
Spoiler:
Çok saçma bir soru işareti var kafamda!!!! Bunun açıklanması lazım naptılar öyle ya?!
Yuuki ve Kaname öz mü yoksa üvey kardeşlermi?
"eğer onun abisi olarak doğsaydım daha mutlu olurdum " bu ne demek şimdi?
keşke onu kardeş olarak görseydim manasında birşeyler mi söylemeye çalıştı?
Oysaki 36 chpterde, gerçek kardeş oldukları söyleniyor?
Bu ne çelişki böyle be
Shiki meseleside neyse öyle... Ne yapmaya çalışıyor bu herif?
Zero Yuukiye öyle davranınca içimin yağları eridi oh! Bana kalsın zerom
Mangayı ben çeviriyorum, millet taşlamassa iyidir yakında beni çevirmediğim halt kalmadı öhh neyse _________________
23 Mar 2008 20:13
Nilo$
Ay Fedaisi
Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
Bu son chapter ne kadar kisaydi yaw.. O__o
Ayrica hiic birsey anlamadim -_-
Spoiler:
gecmisi gösterdiler.. orda kanamenin amcasi güya harukanin (kanamanenin babasi) ilk cocugunu calmis.. peki bu cocuk nerde ve kim?? Oo
Ayrica haruka nasil ölüyor ve amcasi nasil ölüyor onu anlamadim.. güya amcasi geri hayata gelebiliyor ama neden babasi gelemiyor?? O__o
Birde kaname neden kendi kanini amcasina veriyor?? Öylece geri hayata dönüyor diyor orda... cok tuaf hersey -_-
------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
son chapter gerçekten garipti...ama belki yeni kısımla daha çok açıklığa kavuşur _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN
Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Bu arada kim nereden indirdiğini buraya ya da PM yoluyla yazabilir mi? Ben Volumeşar indiriyorum ama Ch olarak indirmek daha kısa >.<" _________________ ∞
Seslendirmelere öldüm bittim, Zero'yu Yagami Light'ı seslendiren seslendiriyordu zaten. Yuuki ve Kaname-sempai(<3)'nin seslendirmeleri de çok güzel olmuş.
Mangadaki olaylar atlanmamış. ^^
Grafikler enfes.
Yarın sabah İngilizcesini izleyeceğim inşallah. _________________ ∞
Shiki&Rima aşkı alevlendi*.*
Ruka, kızım bak Kain her dakika peşinde bırak Kaname'yi
Kaien'in şu "vampir avcılığı" geçmişine özellikle "gene mi masum vampirleri öldüreceksin" kısmına biraz daha değinseler yao.O
Kaname tam bir duygu sömürücüsü
"Bu 10 yıl boyunca birini kaybetmenin acısını tattım.Bana gene öyle mi hisstermek istiyorsun?"
bu lafları o etkileyici bakışlarıyla birleştirdiğinde hanginiz "hayır" cevabını yapıştırabilir ki
Yuuki Zero'ya nasıl yamuk çizersin sen Çocuk senin için 40 dereden su getirdi nankör
"Kesinle kollarına döneceğim ağabey" ha
Sen benim merhametli kollarıma gel kuzucum
Bu arada Artemis, reddetti Yuuki'yi sonra da kabul etti...Bunda bir iş var...
Hani Kaname, Zero'ya dedi ya "Keşke sadece onun ağabeyi olarak doğsaydım" diye;ama Yuuki'nin hafızasına öyle koydu...Kaname, Kuran klanının atası dahilen güçleri tartışılmaz...Bence gerçek ağabeyine benzediği için-Rido daha önce almış- Yuuki'nin hafızasına ağabeyi olduğunu koydu ama Artemis'in onu sonradan kabul etmesi..uuf çatlatmaktan zevk alıyor bizi mangaka
+ keşke Maria ve İchiru da mutlu olsalardı Zavallı Maria
Siyah Kral, nam-ı değer Zero ne alemde neye dönüştü yhaa çatlıyacağım.Az şanşlı değil Herife bak hem Yuuki'nin hem Kaname'nin kanını iç
Mangaka duy sesimi Zero'nun o güzel bakışlarını bizden esirgemeT.T
41. bölümü bekleye bekleye çatladım ama sonunda geldi
Spoiler:
Muck muck Yuuki Kaname'yi ne biçim öptü öyle önce "bırak beni" filan sonra "chuuuuu" XD
yine de Yuuki'nin yeni halini daha çok seviyorum o eski saf tipik shoujo başrolü hali uçup gitmiş XD
Zero bu bölümde bir kareliğine bile görünmedi, ona üzüldüm açıkçası... Kaname'm her zamanki gibi çok cool ama şu sıralar hiç hayırlı şeyler düşünmüyor gibi
nedense bu bölüm çok kısa geldi ve pek tad alamadım tek istediğim biraz daha fazla romanceee
29 Hzr 2008 12:54
misuteri-chan
Geçiyordum Uğradım
Kayıt: 07 Tem 2008 Mesajlar: 15 Ünvan: Prenses Puan: 1000 Nerden: İzmir
kaname x yuuki açısından hoş bir bölümdü... yuuki nin kaname yi öptüğü sahne şu ana kadarki en güzel sahneydi. ama onun dışında aklımı karıştıran şey kaname yuuki ye güneş gelmesin diye önüne geçtiğinde korkunç bir şekilde göründü yuuki'ye. acaba mangaka bize bir şeyler anlatmak istemiş olabilr mi diye düşünüyorum. zaten başından beri ben kaname nin yuuki ye sevgi duymasının altında başka şeylerde olduğunu düşünüyorum. ileride çıkar kesin... zero da gitti gelmedi ya gözükmedi hiç... kaname artık sıra sende gibi şeyler dedi zero için... işler iyice karışıyo...
misuteri-chan'in dediği gibi kanamenin yuukiye olan sevgisinin altında kesinlikle başka bir şey var ve yuuki bunu göremiyor zeronun sevgisini anlayamayacak kadar acizsin yuuki. git bi yerde öl bizi de uğraştırma ama neyse kanamenin artık sıra zeroda lafı birazcık neşelendirdi beni bi dahaki chapter zeronun üzerine olabilir
Gerçekten mükemmel bir manga. Okurken kendimi kaybediyorum sanki. Ben iyice bağlanmaya başladım V.K.ye. Bi de Zero ve tüm gece sınıfındakiler çok karizmatik. Mangası gerçekten çok güzel çizilmiş. Animesini izlemeliyimm:wink2:
Spoiler:
Yalnız Zero ile Yuuki'nin birlikte olamayacağını öğrendiğimde çok üzüldüm. Halbuki ikisi de birbirini seviyo. Ama Yuuki de iki kişiye birden sarkıyo. Böyle de olmaz ki canım. Yazık Zero'maa
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız