Sailor Moon Forum
Pretty Guardian Sailormoon bilgileri
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM

Yazar Mesaj
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prenses

Pretty Guardian Sailormoon bilgileri Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

bnce hepsi ii ama reide yani keiko en iyisi kızın öle bi ağalyışı warki duygusal sahnelrede gerçek gibi ...en iyi keiko vede sawai miyuu

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Hzr 2007 23:39
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

Pretty Guardian Sailormoon bilgileri Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

mamoru,luna ve quin berly'i ekledim Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Tem 2007 12:05
fisildayan

Yeni Üye
Yeni Üye

sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.

minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Tem 2007 00:38
fisildayan

Yeni Üye
Yeni Üye

rei'nin babası ünlü bir politikacı. rei'nin annesi ölürken işleri yüzünden onu hiç umursamıyor ve onu ölürken yalnız bırakıyor. daha sonra küçük olan rei'yi bir tapınağa terkediyor. bu sebeple rei her zaman babasına kızgın ve onu hiç affetmiyor. fakat babası gerçekten pişman olduğu için kızıyla görüşmek istiyor fakat rei çok sert davranıyor. hatta bir kavgalarında tokat bile yiyor babasından. sürekli babası ile görüşme isteklerini reddediyor. fakat en sonunda öğreniyor ki babası gerçekten pişman ve onunla görüşebilmesi için bahaneler arıyor. rei bunu öğrenince babasıyla görüşmese bile onu affediyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Tem 2007 00:42
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

fisildayan bilgiler içn çok saol bilgilendirmek istediğin daha varsa buraya istediğin kadar yazabilirsin Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Tem 2007 01:27
fisildayan

Yeni Üye
Yeni Üye

teşekkür ederim fakat anlatırsam seriyi anlatmış olucam nerdeyse Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Tem 2007 01:42
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

paylaşım için çok teşekkürler

Süpersin BüşBüş *.*
...

BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 21 Ekm 2007 11:51
warrior

Yeni Üye
Yeni Üye

kıkzlar gerçek hayatta daha güzel ya Kayan Gözler
güzel tanıtım saol..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Ekm 2007 14:23
moon

Üye
Üye

[quote="fisildayan"]sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.

minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü.[/quote]
animede de usagi ile rei pek anlaşamıyorlardı
bilgiler için sağol seyretemedim ama kafamda birşeyler oluştu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 16:43
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

Pretty Guardian Sailormoon bilgileri Konu: Yanıt: Pretty Guardian Sailormoon bilgileri Alıntıyla Cevap Gönder

moon yazmış:
fisildayan yazmış:
sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.

minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü.

animede de usagi ile rei pek anlaşamıyorlardı
bilgiler için sağol seyretemedim ama kafamda birşeyler oluştu

evet sana katılıyorum
anlatığınız kadarıyla da biraz animeden sapmışlar her neyse ben de izleyemedim ama gözümde bişiler canlandı ayrıca o mektup okunurken anlattığın ağlama sahnesini de çözmüş nulundum çünkü elimde bir tane pgsm şarkılı bir video vardı videonun sonunda bir mektup okunuodu ve hesi çok ağlıyordu neden ağladıklarını öğrenmiş oldum çok saol

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 18:56
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız