| |
| Yazar |
Mesaj |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
bnce hepsi ii ama reide yani keiko en iyisi kızın öle bi ağalyışı warki duygusal sahnelrede gerçek gibi ...en iyi keiko vede sawai miyuu _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
mamoru,luna ve quin berly'i ekledim  _________________
 |
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.
minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü. |
|
 |
|
26 Tem 2007 00:38 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
| rei'nin babası ünlü bir politikacı. rei'nin annesi ölürken işleri yüzünden onu hiç umursamıyor ve onu ölürken yalnız bırakıyor. daha sonra küçük olan rei'yi bir tapınağa terkediyor. bu sebeple rei her zaman babasına kızgın ve onu hiç affetmiyor. fakat babası gerçekten pişman olduğu için kızıyla görüşmek istiyor fakat rei çok sert davranıyor. hatta bir kavgalarında tokat bile yiyor babasından. sürekli babası ile görüşme isteklerini reddediyor. fakat en sonunda öğreniyor ki babası gerçekten pişman ve onunla görüşebilmesi için bahaneler arıyor. rei bunu öğrenince babasıyla görüşmese bile onu affediyor. |
|
 |
|
26 Tem 2007 00:42 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
fisildayan bilgiler içn çok saol bilgilendirmek istediğin daha varsa buraya istediğin kadar yazabilirsin  _________________
 |
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
teşekkür ederim fakat anlatırsam seriyi anlatmış olucam nerdeyse  |
|
 |
|
26 Tem 2007 01:42 |
|
 |
usagi-tsukino

Venus Fan

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 667 Ünvan: Prenses Puan: 1910
|
|
|
|
paylaşım için çok teşekkürler _________________
Süpersin BüşBüş *.*
...
BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD
|
|
 |
|
 |
warrior

Yeni Üye

|
|
|
|
kıkzlar gerçek hayatta daha güzel ya
güzel tanıtım saol.. _________________
 |
|
 |
|
29 Ekm 2007 14:23 |
|
 |
moon

Üye

|
|
|
|
[quote="fisildayan"]sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.
minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü.[/quote]
animede de usagi ile rei pek anlaşamıyorlardı
bilgiler için sağol seyretemedim ama kafamda birşeyler oluştu |
|
 |
|
05 Şub 2008 16:43 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Yanıt: Pretty Guardian Sailormoon bilgileri |
|
|
|
| moon yazmış: |
| fisildayan yazmış: |
sailorvenus prenses rolü yapıyor. amacı düşmanların hedefini şaşırtmak. ortaya sahte bir gümüş kristal ortaya çıkartıyor. nitekim başarılı da oluyorlar. bir süre düşman ve savaşçılar onu prenses sanıyor.
minako ve rei arasında çok ilginç bir bağ var. çok fazla tartışıyorlar fakat birbirlerini sevdikleri çok açık. zaten bildiğiniz gibi minako öldüğünde en çok rei üzülmüştü. |
animede de usagi ile rei pek anlaşamıyorlardı
bilgiler için sağol seyretemedim ama kafamda birşeyler oluştu |
evet sana katılıyorum
anlatığınız kadarıyla da biraz animeden sapmışlar her neyse ben de izleyemedim ama gözümde bişiler canlandı ayrıca o mektup okunurken anlattığın ağlama sahnesini de çözmüş nulundum çünkü elimde bir tane pgsm şarkılı bir video vardı videonun sonunda bir mektup okunuodu ve hesi çok ağlıyordu neden ağladıklarını öğrenmiş oldum çok saol _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
|
|
|