ben böyle bi başlığa mesaj yazdığımı hatırlıyorum
allah allah.. bu kitap şiir ve yazılar'la müzik forumu çok karıştı zaten ama girersem çıkamam diye korkuyorum xD
Mamoru yazmış:
Bir kızın defteri çok özeldir. Nitekim forumdan bazı arkadaşlarımızında böyle defterleri olduğunu biliyorum ^.^ (Tabi okutmuyorlar o ayrı XD)
e herhalde okutmayacaklar..
benim anı defterim bana özeldir.. kimselere okutmam
çünkü herkesin dedikodusu vardır xD
ayıp olur şimdi =P
kızgınlık anlarımda yazarsam içimi dökebilirim.
başka türlü sakinleşemem. çok sevinçli olduğumda arkadaşlarımla paylaşırım ama nedense sıkıntılarımı defterlerle (ya da word mü desek =P) paylaşmak daha rahatlatıcı oluyor benim için. kimsenin başını şişirdiğimi düşünmüyorum. ^^''
gerçi, babam sağolsun, defterlerimi kitap yığınlarının arasından tespit edip bulmada usta.. ^^''' e bulmakla kalmıyor okuyor da tabi -_-'''
ipek ongunun bu serisiyle büyüdüm ben. laf söyletmem.. serranın her kelimesini ezbere bilirim hala.. anlatım tarzı, dertleri sıkıntıları aklımdadır. unutmadım hiç. her genç kız hemen hemen aynı şeyleri yaşamaz mı zaten? _________________
okuduğum tüm kitaplardan çok seviyorum bir genç kızın gizli defteri serisini çok güzeldi ipek ongunun tüm kitapları güzeldr diye düşünüyorum bn mektup arkadaşlarını da beğenmiştim _________________
kendime teşekkürler=)
şuan bu kitabı okuyorum çok güzel bir kitap _________________
harika olmuşş mat dehamm (sailor neptune)
süpersinn imza ve ava harika olmuşş *.*
..
Spoiler:
teşekürlerr Flamenisper =)
dikkat:Sule deel Şule =)
[spoiler]
yerim ben seni xD
13 Şub 2008 13:25
*venüs*
Alışıyorum Galiba?
Kayıt: 29 Ağu 2007 Mesajlar: 126 Ünvan: Prenses Puan: 600 Nerden: Ay Krallığı
Konu: (Belirtilmedi)
kitap okumazdım bu kitabı okuyana kadar.diğer kitaplarını babamla anneme trabzona gittiğimizde aldırttım yolun ortasında tüm seriyi elime aldığımda sevinçten havalara zıplıcaktım nerdeyse ama malum yolun ortası eve gelince hepsini bi solukta okudum çokk beğendim kesinlikle alın okuyun derim _________________
uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...
çok güzel bi kitapmış yaa öyle duydum bende daha okumadım elimdeki kitabı bitirdikten sonra okucam _________________
^^lovely complex^^
29 Şub 2008 16:13
prenses amy
Üye
bn bu kitabı okudum çok güzel bir kitap _________________
02 Mar 2008 17:58
kyo_kusanagi
Venüs Savaşçısı
ben 1 ve 3. sünü okudum ama diğer serilerini bulamıyorum maalesef ve Serra ile Cüneyt'in ayrılmasına çok üzüldüm _________________ Chibi-chan'ım arigatou ^-^ avatar için de Mina chan'a teşekkürler *-*
Chuck Chuck Chuck Chuck Chuck Chuck!!
seriyi bitirdim çok güzeldi tavsiye ederim kyo cnm devamını okumalısın çok şaşıracaksın _________________
teşekkürler chibi_chibi_tr=)
romantik dakikalar ardından fotoğraf çekimiXD
Spoiler:
yaz tatili bitişi animelerden(karakterlerden)ayrılma anları!
Spoiler:
21 Mar 2008 22:58
kyo_kusanagi
Venüs Savaşçısı
iyi de bulacağım kaynak yok ki çok merak ettim umarım güzeldir _________________ Chibi-chan'ım arigatou ^-^ avatar için de Mina chan'a teşekkürler *-*
Chuck Chuck Chuck Chuck Chuck Chuck!!
Spoiler:
Setsuna-M hediye için çok teşekkürler cnm ^_^]
tweety <3 kyo_kusanagi
Spoiler:
Flamesniper çok teşekkürler =)
22 Mar 2008 09:45
usagimaniaa
Vazgeçilmez Üye
ben şimdi düğün zamanında kalmıstım onu okumadım malesef bu seri sayesinde kitap okumak ben de ayrı bir zevk olmustu
25 Mar 2008 00:35
Elune
Geçiyordum Uğradım
15-16 yaşlarında okumaya başladığım bir seridir kendileri.Ama bu yaşlar arasında kısıtlı kalsın bence.Zira sonra ki yıllarda kitabın yapmacıklığını anlıyorsun.Serra'nın sorunlarına bakıyorumda bir süre sonra hiç gerçekçi gelmiyor.İpek Ongun'un bu seriyi uzatmakla hata yaptığını düşünüyorum.Artık Serra Doğumdayı da yazar tam olur xD.Bunu dışında Bu kadının anlatımı hoşuma gidiyor. _________________ uLa$ıLmazLıkLar asLında öyL£siN£ güs£Ldirki , i$t£ ßuduR iSt£Ği tutKu yaPan..
29 Mar 2008 01:35
sailor neptune
Süper Üye
Konu: Yanıt: Bir Genç Kızın Gizli Defteri
Çok güzel bi kitaptı _________________
süper olmuş bidenem ellerine sağlık kimseye vermem benimm :D
canımm süper olmuş teşekkür ederim Princess Moon
bende daha bugün bitirdim serisinden bi tanesini
Garibim gözlüklerinden ve at kuyruğundan kurtuluyor
Çok güzel kitaptı
Günlüğümü okumalarına gerek yok çünkü hayvan kız(iDL)bi güzel anlatıyo bende onu ispiyonlamazsam üye adım prensesmars deildir walla _________________
Prenses Serenetty çok teşekkürlerr
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız