Sailor Moon Forum
sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Bütün savaşçıları Naoko kız olarak çizdi(röportajında okudum). Mamoro hariç.

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Mar 2008 13:48
Jupiter_Love

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

İşte ben bi siteden buldum devamı var ama uzun die koymadım Gülücük Dağıtıyor

SailorMoon

Mamoru, manga da bir lise öğrencisiyken anime'de kolejdedir.
Manga'da Mamoru'un sıklıkla kullandığı gözlükleri vardır.
Manga'da Zoicite ve Kunzite gay değildirler ve Nephrite Naru'ya aşık olmaz.
Nijizuishou mevcut olmayıp aranmaz ve sonuç olarak 7 güçlü insan olarak yeniden doğan youma yoktur. Urawa ya da Joe manga'da yer almaz. Yuuichirou da yoktur. Karanlıklar Krallığı en başından beri sadece ginzuishou'nun peşindedir.
Rei ve Mamoru animedeki gibi çıkmazlar ve birbirlerine karşı asla ilgi duymazlar.
Rei, farkedilebilir bir olgunluğa sahip olup bilgiçtir. Usagi, onu bazen kaba olarak çağırsa da ikisi arasında küçük tartışmalar ve karşılıklı dil çıkarmalar manga'da görülmez.
Tuxedo Kamen, ginzuishou'yu bulabilmek için tüm Tokyo'ya bu çok güçlü maddenin varlığından bahseder.
Maskeli baloda Mamoru, Usagi'nin Sailor Moon olduğunu üzerinde adı yazılı mendilini düşürdüğünde öğrenir. Kendi kimliğini Usagi'yi insanları iyileştirmek için tüm gücünü kullanıp bayıldığında onu evine götürdüğü zaman Usagi'ye açıklar. Aslında Mamoru Usagi'nin Sailor Moon olduğundan Usagi'nin bir hostese dönüşmesinden ve sürekli olarak Usagi Luna'yla konuşurken ona rastlamasından dolayı daha önceden şüphelenmektedir.
Tuxedo Kamen, mangada tek bir gül bile fırlatmaz.
Sailorvenus'ün prenses olup olmadığından şüphelenilir ama o sadece Prenses Serenity'i korumak için görevli olduğunu söyler. Manga'da Sailor Venüs Sailor Senshi'lerin gerçek lideridir.
Sailor Senshi'ler aya gittiklerinde Venüs'ün anında alıp kullandığı bir taştan kılıç bulurlar. Ama animede bu kılıç yoktur.
Beryl ve dört general Metallia, Kraliçe Serenity tarafından hapsedildikten hemen sonra dünyada yeniden canlanırlar.
Ayda Endymion Berly tarafından öldürüldükten sonra Prenses Serenity intihar eder.
Kraliçe Serenity, kızının ve senshilerin ölümünden çok etkilendiği için ginzuishou'nun tüm gücünü kullanmamıştır. Ay Krallığı bilgisayarında vasiyetini bırakır. Vasiyeti tüm senshilerin ayda bir araya gelmesidir.
Dört general Prens Endymion'un korumasıdırlar. Ölümlerinden sonra vücutları onları betimleyen taşlara dönüşür. Berly bu taşları Evil Endynmion'a verir. Bu taşların daha sonraki bölümde işlevleri vardır.
Tuxedo Kamen Sailor Moon'u Kunzite'nin saldırısından kurtardıktan sonra ölür. Metallia'nın gücüyle yeniden hayata döner ve Endou olarak yeniden ortaya çıkar. Usagi'den senshiler ve ginzuishou hakkındaki gerçeği öğrenmeye çalışır.
Sailorvenus, Beryl'yi kılıçla öldürür ve animedeki Berly'nin Metallia ile bağlantılı olmasının yerine Metallia gerçek düşman haline gelir.
Sailor Moon, Endymion'u kılıçla öldürmeye çalışır ve daha sonra intihar eder. Onların ölümlerinden sonra Metallia onları ginzuishou ile birlikte içine alır ve dünyayı ele geçirmeye başlar.
Sailor Senshiler Sailor Moon'a ulaşmak için güçlerini kombine eder ve ölürler. Sailor Moon Metallia'nın içinde uyanır ve gözyaşları ginzuishou'yu harekete geçirerek çiçek şeklini almasına neden olur.
Kendi ve ölen arkadaşlarının güçlerini kullanarak ginzuishou'yu birleştirir ve Moon Stick ile Metallia'nın kalbi olan alnındaki işarete yoğunlaştırarak onu öldürür.
Silver Millennium Sailor Moon tarafından ginzuishou'nun gücü ile yeniden kurulur. Usagi varis olmasına rağmen dünyadaki yaşantısına dönmek ister.
Hayata geri döndüklerinde senshiler animedeki gibi hafızalarını kaybetmezler.
Sailor Moon gücünü Black Moon (Kara Ay)'dan önce geri kazanır.

İmza için canım kankim SHeKeR'ime teşekkürler. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Nis 2008 19:13
rei hino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: Yanıt: sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulab Alıntıyla Cevap Gönder

mangada yuichiro yoktu galibaa.. keşke animede da olmasaydıı Çok Mutlu

imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 May 2008 14:29
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: Yanıt: sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulab Alıntıyla Cevap Gönder

Animede iç ve dış savaşçılar prenses olmuyor.Ama mangada çok güzel prensesler ortaya çıkıyor.Bi de usagi ile mamoru siyah kan öksürüp duruyolar.

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2008 09:56
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

arkadaşlar sailor moon mangasını nereden okuyabiliriz?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Ağu 2008 20:12
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

prensesmars yazmış:
Animede iç ve dış savaşçılar prenses olmuyor.Ama mangada çok güzel prensesler ortaya çıkıyor.Bi de usagi ile mamoru siyah kan öksürüp duruyolar.

zuhahaha siyah kan ha Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
ay ama prensler çok yakışıklı Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Ağu 2008 18:37
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ciddiyim
bu arada hangi prensler yakışıklı ?benim bildiğim tek prens var o da Mamoru

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Ağu 2008 11:21
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız