| |
| Yazar |
Mesaj |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
sizce diğer tüm savaşçılar olsa ve filmin devamını getrselerdi daha süper olurdu diorum sizce?  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1527 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| SailorMarsReiChan yazmış: |
sizce diğer tüm savaşçılar olsa ve filmin devamını getrselerdi daha süper olurdu diorum sizce?  |
bende senin gibi düşünüyorum.Japonya'da bu dizi okadar çok tutulmuşki.Ama sadece 1 sezon yapmışlar.Diğer savaşçılar çıksa iyi olurdu.Mamoru ile usagi evlenmeseydi diğer savaşçılar çıksaydı..Ama yinede son sezonun sonunda yine mamoru ve usagi evlenseydi.. _________________
 |
|
 |
|
 |
dolunay

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
ben dizi tutmadı diye biliyorum ama beni aydınlatır mısınız
edit:belki tepki çekeceğim ama pgsm yi hiç sevmem bence çok başarısız madem o kadar tutsaydı devamı gelirdi değil mi |
|
 |
|
16 Ağu 2007 12:35 |
|
 |
jandark

Sağlam Üye

Kayıt: 16 Ağu 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bence animedeki konudan uzaklaşmışlar dünya kurtarma kısmı zayıfta sadece mamaru usagi aşkı var gibi geldi. .efektler çok zayıf halbuki japonların bu konuda daha ilerlemiş olması gerekmez mi?bizim şu sihirli filmler türk yapımı daha efekti bol yani ...bence bu filmi yapanın maddidurumu iyi değilmiş gibi. ..sanki amatörlük var bilinmez tabi  _________________ sende bu yürek varken herşeyin üstesinden gelirsin...........
 |
|
 |
|
19 Ağu 2007 07:18 |
|
 |
usacagla

Ay Fedaisi

|
|
|
|
-belki tepki çekeceğim ama pgsm yi hiç sevmem bence çok başarısız madem o kadar tutsaydı devamı gelirdi değil mi-
bn sana katılmıyorum.bn 5-6 bölüm izledim ve bayıldım.harikadı bnce.çok güzel rol yapıolar.kızlarda ok güsel.başarılı olma urumu sadece canavar yapımlarında hata var.canavarlar çok zayıf olmş.birasdaha uğraş gerektrmeleri lazımmış canavarlarda.ama diğer her yeri muhteşem.  _________________
By Usacagla [b'N]
|
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
| SailorMarsReiChan yazmış: |
sizce diğer tüm savaşçılar olsa ve filmin devamını getrselerdi daha süper olurdu diorum sizce?  |
ayyyyyyyyyy tam süper olurdu ben doyamadım ki 1 sezona yaaaaaaaa  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
pgsmyi bölüm olarak izlemedim ama müzikli videolardan ve bazı yazılardan bildiğim kadarıyla animeden de mangadan da çok sapmışlar canavarlar desen oyuncak gibi çok komikler bir de savaşçıların saldırıları felan hiç iyi değil _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
aslında 2.sezonda olsa cok daha iyi olurdu bide coğu yerde cizgi filmden iyice ucmuslar bazı yerleri sacma olmus ama yinede cok gusel bir dizi _________________
L~ <3 Ben xD |
|
 |
|
 |
|
|