| |
| Yazar |
Mesaj |
çibiçibi

Venus Fan

|
Konu: Gif Movie Gear |
|
|
|
programı indir...
videolardan gif yapmak istemişimdir. sitelerden videoları devamlı durdurur kopyalayıp ve ardından painte yapıştır olayı hem zahmetli hemde yorucu oluyordu. işte videolardan foto almak artık kolay bu program son derece kolay ve üstelik kullanımı çok basit. sizlerde kendi kendinize hemen öğrenebilirsiniz.
işte size küçücük yardım. hemen ardından kendime bir gif hzırladım ancak videolarda oluşan fotoları programın özelliği olan image>videoyu kullanmamanızdır çünkü başka programlar araılığı ile açılıyor. photoscapeden yararlanmanızı öneririm. . -kendim hazırladım-
 _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Setsuna-M

Süper Üye

|
Konu: Yanıt: Gif Movie Gear |
|
|
|
paylaşım için teşekkürler  _________________
süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler
süper olmuş sailorneptune  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|