| |
| Yazar |
Mesaj |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
SNES oyunları internet üzerinden iki kişilik olarak oynanabiliyor.
Ben arkadaşlarımla Captain Tsubasa'nın oyunlarını internetten oynadım.
Sailormoon'un da ilerlemeli oyunları ve dövüş oyunu internet üzerinden birlikte oynanabilir diye tahmin ediyorum. Bilmiyorum ilgilenir misiniz? Ben bu oyunları fazla sevmiyorum ama aranızda birlikte oynamak isteyenler vardır belki diye düşündüm. _________________
 |
|
 |
|
20 Hzr 2007 19:22 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
hoomm.nasıl ve nerde oynayacağıızı döylemediğin için bu bilgi hiç bi şey yaramıyo.bende bi dolu snes otyoyunu var.nasıl iki kişi ounanıyo ??? _________________
Watashi wa hitman tutor Reboooorn! |
|
 |
|
 |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
| sailor_stars yazmış: |
| hoomm.nasıl ve nerde oynayacağıızı döylemediğin için bu bilgi hiç bi şey yaramıyo.bende bi dolu snes otyoyunu var.nasıl iki kişi ounanıyo ??? |
SNES'deki netplay menusunu ve hamachi adlı praogramı kullanarak internet üzerinden iki kişilik oynanabiliyor. Gerçekten oynamak isteyen varsa anlatırım yoksa anlatmayayım çünkü işi uzun biraz.  _________________
 |
|
 |
|
23 Hzr 2007 09:36 |
|
 |
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 215 Ünvan: Prenses Puan: 1310
|
|
|
|
ben isterim hadi anlat  _________________
|
|
 |
|
 |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
Öncelikle Hamchi adlı programı bulup indiriyor ve bilgisayar kuruyoruz. Sonra programı çalıştırıp nickname falan yazıp hazır hale getiriyoruz. Sonra bir arkadaş buluyoruz. Arkadaşımızla beraber oynayacağımız oyunun dosyasını ve SNES'i ikimiz de masaüstüne atıyoruz. Ama tüm dosyalar aynı yerden indirilmiş olmalı. Sonra hamachi programını arkadaşımız da indirip kuruyor ve yine aynı şekilde hazır hale getiriyor. 1p olacak kişi hamchide bir ağ adı ve şifre alıyor, diğer kişi de bu ağ adı ve şifreyi girerek bağlantı tamamlanıyor. Ardından oyuncular SNES'in "netplay" bölümüne giriyorlar. Burda 1p olacak kişi "start as server" a tıklıyor. 2p olacak kişi de ordaki boşluğa, 1p'nin hamachide görünen kodunu giriyor ve "connect to server" a tıklıyor. Bundan sonra chat ekreni açılınca iş tamam demektir. Bundan sonra 1p normal load deyip oyun dosyasını seçecek ve iki kişilik modu seçerek oyunu başlatacaktır. Bu kadar.
Bir de netplay menusundeki "USE UDP INSTEAD OF TCP" yazısının başındaki kutucuk her iki oyuncuda da ya işaretli ya da işaretsiz olmalı. _________________
 |
|
 |
|
23 Hzr 2007 12:43 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
benoynaka isterimm.. paylaşım içni teşekür. bilgisayara format attıktan sonra deniycem umarım olur _________________
 |
|
 |
|
23 Hzr 2007 20:46 |
|
 |
minako_crazygirl

Otaku

Kayıt: 10 Tem 2007 Mesajlar: 374 Ünvan: Prenses Puan: 1500
|
|
|
|
bi deniyim olursa çok ii olur valla _________________
 |
|
 |
|
15 Tem 2007 12:44 |
|
 |
etkin_ekin

Yeni Üye

|
|
|
|
bu oyunu nerden bulla bilirim
 |
|
 |
|
07 Ağu 2007 14:01 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1933 Ünvan: Prenses Puan: 1535
|
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
way öle bişey yapılabilecegini bilmiyodum walla  _________________
 |
|
 |
|
11 Eyl 2007 22:16 |
|
 |
mijovi

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 04 Ksm 2007 Mesajlar: 3 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1787 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
|
|
Teşekkürler  _________________
michiru ellerine sağlık
Teşekkürler küçük-melek (Ahh matematikk...) |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
saol inş ben denerken bunu bilgisayarı bozmam  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
Setsuna-M

Süper Üye

|
|
|
|
ya ben yapamadım heralde bende yapabilme yada anlama kabiliyeti yok ama paylaşım için teşekkürler  _________________
|
|
 |
|
 |
|
|