Sailor Moon Forum
~Cosplay o_O ~hemde benden
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay

Yazar Mesaj
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

~Cosplay o_O ~hemde benden Konu: Yanıt: ~Cosplay o_O ~hemde benden Alıntıyla Cevap Gönder

sen de başka bir karakteri cosplay yap o zaman olmaz mı? İnanamıyor!

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Tem 2008 17:40
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

~Cosplay o_O ~hemde benden Konu: Yanıt: ~Cosplay o_O ~hemde benden Alıntıyla Cevap Gönder

hevesim kaçtı XD gelirse yapıcam söz!

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Ağu 2008 17:02
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Güzel çalışma! Hayranlık Besliyor Bakışlar süper olmuş Kahkaha Atıyor
cosplay çalışmaları sonuna kadar desteklenir, yenilerini görmek isteriz Ponpon Kız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 22:19
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

teşekkürler =) şu aralar yine heveslendim XP Usagi cosplayi yapıcam Neee? ama peruk yok saçları sarartacak eleman arıyorum Çok Mutlu bide bu aralar resimleri pc ye aktaramıyorum şu sorunlar hele bi giderilsin Usagi olabilirim xD

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Eyl 2008 14:50
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

çok güzel olmuş. telefonlu fotolarına bayıldım. L'in kız kardeşi gibisin Kahkaha Atıyor

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Eyl 2008 20:53
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

sağol umi-chan *-*

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Eyl 2008 14:43
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bugün eve gittiğimde Usagi cosplayi yapmadan önce başka kimin cosplayini yapabilirim diye düşündüm durdum sonra forumumuzda yapılan cosplaylerin çoğu Misa cosplayi ee benim neyim eksik xD yaparız elbet Kahkaha Atıyor yaptımda xD uydurma bi şekilde Misa ya benzedimmi bilmiyorum Çıldırmış Durumda ama şu sıralar foruma koyamıycağım için üzgünüm =(

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Eyl 2008 16:16
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Kaptan yazmış:
bugün eve gittiğimde Usagi cosplayi yapmadan önce başka kimin cosplayini yapabilirim diye düşündüm durdum sonra forumumuzda yapılan cosplaylerin çoğu Misa cosplayi ee benim neyim eksik xD yaparız elbet Kahkaha Atıyor yaptımda xD uydurma bi şekilde Misa ya benzedimmi bilmiyorum Çıldırmış Durumda ama şu sıralar foruma koyamıycağım için üzgünüm =(

Spoiler:
bu arada ben bütün cosplaylerini çok beğendim büyük emek valla seni tebrik ediyorumm Katılıyorum!

Offf yapmayaa olsun koyar koymaz yorum yaparım inş Çıldırmış Durumda
Spoiler:
pc ye çok oturamıyorum keşke bugün koysaydın ...

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Eyl 2008 19:22
sailor neptune

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Süper olmuşsun

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Eyl 2008 14:52
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

yorumlarınız için teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Eyl 2008 15:04
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

harikalar

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Eyl 2008 15:28
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız