| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
Jun. 14, 2007 - Malt Biyografi
90’lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel, yeni gurubu MALT ile hazırladığı ilk albümü “KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM” Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.
Yol albümü niteliğinde olan Malt’ın “KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM”ü eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.
Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettiği ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapıyor. Zor hayat şartları altında yaşayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacağını söylüyor.
“Tanımadığımız insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptık” diyen Cenk, Erdem’den sıkıldığı bir dönemde, yanına aldığı 3 kişi ile kurduğu Malt ile yüzlerce türü karıştırmadan sadece rock yapıyor.
ATM stüdyolarında hazırlanan albümde tüm şarkı sözleri Cenk Durmazel’e ait, besteler ise gurubun ortak çalışması sonucu ortaya çıktı. Cenk Durmazel(vokal), Cenk Turanlı(bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy ‘dan(davul) oluşan MALT’ın ilk klibi “Aşkın Gözü” adlı parçaya gurubun davulcusu Güray Gürsoy yönetmenliğinde, 35 mm formatında çekildi. Sütlücede bulunan Makine Stüdyolarında, yeşil background da çekildikten sonra, bilgisayarda çeşitli teknikler yardımıyla arka fondaki mekanlar oluşturuldu.
açıkçası ilk bu grubun haberini alınca bu da Cenk'in matraklarındandır dedim ama ilk dinlediğim andan itibaren Aşkın Gözü parçasına vuruldum bence Türkiye'deki en iyi gruplardan biridir hala içinizde dinlememiş olan varsa bi deneyin derim ben  _________________
|
|
 |
|
28 Ağu 2007 13:35 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
bilgi için tşkler  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
07 Eyl 2007 19:14 |
|
 |
rebel_angel

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İstanbul
|
|
|
|
maymundan geldik..yaşlandıkça katıra gidiyoruz.. manyak bi şarkı _________________
|
|
 |
|
 |
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
cenk in yazdığı sözleri çok seviyorum..çok hoş..
müzikleri de fena değil..dinliyorum..beğeniyorum..tavsiye ediyorum..^^ _________________
İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım.. |
|
 |
|
18 Eyl 2007 13:36 |
|
 |
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 116 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
 |
|
 |
marvelgirl

Otaku

|
|
|
|
| misis narnidya yazmış: |
| ya depremde çok manyax bişiy |
+1.ayrıca aşkın gözü de süper. |
|
 |
|
13 Şub 2008 23:39 |
|
 |
darklord

Yeni Üye

|
|
|
|
bildiğim tek şey bu adamları ünlü olamdan önce death metal metal core trash heavy metal gibi parçaları oynaya oynaya çaldırkları türkiyede çok sert tutulmuo yapmak isteseniz bile türk kültürü henüz metal i sindiremediği için kulağına hoş gelmio satmıo,azınlık bi kesime hitap ettiği içinde kazancı belli rakamlar o yüzden müzik şirketlerinin tercihi değil ama adamlar çok sağlam bunu bilin _________________ [URL=http://imageshack.us][img]http://img181.imageshack.us/img181/2921/lastsamurai1vi8.jpg[/img][/URL] |
|
 |
|
05 Mar 2008 21:22 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
|
|
|