Sailor Moon Forum

Çalıkuşu
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Kitaplar (Türk Yazarlar)

Yazar Mesaj
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

Çalıkuşu Konu: Yanıt: Çalıkuşu Alıntıyla Cevap Gönder

başta eğelenceli idi çok güsel bir kitaptıı Hayranlık Besliyor

Süpersin Cnım Çok güzel olmuş =)
(Sailor neptune )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 19:34
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

çalıkuşu diyince aklıma nedense hep artemis geliyor Dil Çıkartıyor Çok Mutlu

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 17:49
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

çok güzel bi kitap öğretmenin zoruyla okumuştum ama hiçte pişman olmadım okumamış olanlara tavsiye ederim Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor

Sweet Witch çok teşekkür edrim cnm^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 18:43
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Çalıkuşunu bu yıl okudum ve bu yaşıma kadar niye okumadım diye kendime kızdım.O kadar güzeldi ki çok fazla etkilendim.Bundan sonra sarı saçlı ve yeşil gözlü her erkek bana Kamranı hatırlatacak ve her ela gözlü kız Feride'yi.O kadar etkilendim ki kitabı elime aldığımdan itibaren 24 saatten daha kısa bir sürede bitirdim.Gerçekten çok güzeldi.Burdan çıkaracağımız sonuçlardan belki yalnızca biri çok sevdiğin ve sana sevgisinden tereddüt etmediğin kişiler hakkında söylenenlere hemen inanmamak ve onu da bir kere dinlemektir.feride öylece kaçıp gitti yazık etti diyorum ama belki de gitmesiyle iyi de etti.Kamran "sarı çiçeğine" yaqzdığı mektupta neler demişti öyle.Aşka ihtiyacı varmış Çılgın Çılgın senin zaten kocaman bir aşkın var Çılgın Çılgın Amalarla dolu öyle diyorum bu çıkıyor böyle diyorum bu çıkıyor.Kamran'ı hiç affedemem sandım ama kitabın sonunda yaptığı açıklama beni yatıştırdı.Yine bu güzel aşkı böyle yıpratmaya Çalıkuşunun kanadını böyle kırmaya gerek yoktu.Feride'nin kaçısı olgunlaşmasını sağladı ve bu Kamran'ı daha mutlu etti ama bu şekilde kalp kırıklarıyla olmasa daha iyi olurdu.Neyse sonunda kavuştular ve ebediyen aşklarını koruyacaklar ya...Etkilenmemek elde değildi ya.Birçok arkadaşım da keşke bitmese devam etseydi dedi benim gibi ben de biraz olsun birlikte oldukları anları hissetmek isterdim Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Şub 2008 15:25
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ahhh güzeldir ama ne kadar olduysa olayları hatırlamıyom dogru dürüstt kamuran adınada takmıştım bu kitaptan sonraa
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Şub 2008 23:23
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet bak Kamuran Gülücük Dağıtıyor aslında benim elime geçen oldukça eski bir basımda "Kamuran" yazıyordu;ama şu anda elimde olan yeni basımlardan birinden "Kamran" yazıyor (ilk "a" nın üstünde inceltme işareti var yapamadım şimdi) yani her ikisi de olabilir.Birini bilip de öbürünü bilmeyenler öbürüne "yanlııışşş" diyor ama öyle değil.Ben ilk gördüğüm gibi yani "Kamuran" diyorum. Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Şub 2008 21:52
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Orta okuldayken okumuştum. gerçekten çok güzel bir kitap. yalnız kamran ın isminde her basımda oynamışlar kiminde Kamuran yazıyor kiminde Kâmran. benimkinde Kâmran yazıyodu ismine bayılmıştım o zaman XD

sonu da güzel bitiyor en önemli özelliği o oldu benim için Çok Mutlu kendimce mutlu bir sonud. anadolu ferideyi olgunlaştırdı Çok Mutlu

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Şub 2008 22:15
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bu hafta Çalıkuşu'ndan sınav olacaz bakalım nasıl geçecek Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Şub 2008 16:33
aqua_vita

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Offf sınav yarın çok heyecanlıyım Sevgi.Ben o kitabı hem geçen yıl hem ondan önceki yıl okumuştum; üstelik dizisini bile izlemiştim.Hayatıma kişilik analizleri açısından yön veren çok güzel bir eserdi.Herkese tavsiye ederim.

Ah Feride ahh.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Şub 2008 00:03
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

sınav geçti bakalım Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda haydi hayırlısı Çok Mutlu
ya sınav bu ders mi şu ders mi karar veremedi öğrt. bir türlü sonra hadi olalım dedi Şaşırmış Durumda ben başladım yazmaya ama zaman eklerini karıştırmışım dakikalarca onla uğraştım daha 2 paragraf yazdım
şairim sen ordan 1,5 sf yazdım dedin Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda öö kaldım öyle Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda sonra kaptırdım yazdım ama sanırım birazcık fazla kaptırdım kendimi sf'nın arkası dolsu bir yana yeni sf'ya geçtim Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda ama oraya 2-3 cümle yazdım korkma Şaşırmış Durumda Kahkaha Atıyor genel olarak iyiydi ama hadi hayırlısı Hayranlık Besliyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Şub 2008 18:57
aqua_vita

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ayy hiç sorma Sevgim ya nasıl bir hararetle yazdıysam daha yirmi dakika vardı ben 1,5 sayfa yazmıştım.Ama iyi geçti benim sınavım yani beklediğimden iyiydi diyebilirim Zarif
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Şub 2008 21:36
maron nagoya

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

çok güzel bir kitaptı bir kaç defa okudum çok etkileyici

müthişsin Sailor Neptune'm

Spoiler:
harikasın Gold Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Nis 2008 19:47
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Arkadaşlarımın sürekli tavsiye ettikleri bi kitap
Eminim güzeldir
Bakalım bulabilcem mi

michiru ellerine sağlık Gülücük Dağıtıyor
Spoiler:

Teşekkürler küçük-melek (Ahh matematikk...)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Tem 2008 15:49
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Kitap biraz kalın. İnsan okumadan önce biraz korkuyo. Ama okumaya başlayınca hiiiççç bırakamıyosun. Çok sürükleyici. Hiç bi kitap onun yerini tutamaz. Okumaya başlamadan önce nasıl bitircem ben bu kitabı diyodum ama okurken de keşke hiç bitmese dedim. Tek kelimeyle muhteşem bi kitap..
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 15:49
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

aqua_vita yazmış:
Ayy hiç sorma Sevgim ya nasıl bir hararetle yazdıysam daha yirmi dakika vardı ben 1,5 sayfa yazmıştım.Ama iyi geçti benim sınavım yani beklediğimden iyiydi diyebilirim Zarif

şu sınavın sonucunu bir öğrenemedik de mi Madde bence öğrt. okumadı bile onları, son ana kadar okumadığını söyleyen biri, iki günde onlarca sf.yı okumaz, hele bizimki hayatta bitiremez zaten Şaşırmış Durumda Kahkaha Atıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 20:43
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 34 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008