| |
| Yazar |
Mesaj |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
Konu: Yanıt: Sailor Moon Yayındayken... |
|
|
|
Yuh o kadar da yanlış mı çevirmişler deniz kızı falan Her neyse Azeri TV'de zaten arkadan Japonca sesler geliyor yayındayken bir kere rast gelmiştim Ayrıca olmazsa biz konuşup hazırlarız bi de TV kanalı bulduk mu olay bitmiştir  _________________ [URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img186.yukle.tc/images/2991seiyalw1.gif[/IMG][/URL] |
|
 |
|
25 Tem 2008 08:41 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
| michiru yazmış: |
demek çıkıyo bi ara kocaeli tvde de çıkıyodu ama sonradan kaldırdılar ama çevirmeler çok yalnış sailormoon u seylormun diye yazmışlar denizci kız falan diyolardı öyle bişey  |
evet bende izLemiştim ama sonra kanaLı kaybettim ayrıca dubLajıda hiç qüzeL deqiLdi  _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
JupiChan

Yeni Üye

|
|
|
|
AzTv de hafta içi hergün bizim saatimize göre 8 de yayınlanıyormuş..[bilgi daha önce verildiyse özür dilerim]
4 Avqust
Bazar ertəsi
8:00 "Xəbərlər"
8:15 "Səhər". Musiqi-informasiya proqramı
10:00 Teleserial: "Məhəbbətin möcüzəsi"
11:00 "Xəbərlər"
11:15 Cizgi filmi. Serial: "Seylormun. Ay dənizçi geyimində"
11:40 Kliplər
Bugün izledim güzeldi..Yani Türkçe'ye yakın olduğu içni anlayabiliyorsun ama bazı yerlerde çok komik oluyor.Mesela Chibiusa ya sürekli balacan diolar  |
|
 |
|
03 Ağu 2008 21:11 |
|
 |
Vehsi Melek

Üye

Kayıt: 22 Tem 2008 Mesajlar: 54 Ünvan: Prenses Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| JupiChan yazmış: |
AzTv de hafta içi hergün bizim saatimize göre 8 de yayınlanıyormuş..[bilgi daha önce verildiyse özür dilerim]
4 Avqust
Bazar ertəsi
Bugün izledim güzeldi..Yani Türkçe'ye yakın olduğu içni anlayabiliyorsun ama bazı yerlerde çok komik oluyor.Mesela Chibiusa ya sürekli balacan diolar  |
Izlediyine sevindim canim,ben budgun bastan izleyemedim de ,uyuyup kalmisim Ama tam sona kadar verseler super olur yani,bence agustos ayi bitince keserler,yani hep boyle yapiyorlar,bir problem daha var,yani Trt 1 de verirlerse biz izleye bilmeyiz,cunki bizde artik Trt 1 yayinlanmiyor.  _________________ Sailor Moon bizim kalbimiz seninle beraber atiyor!
 |
|
 |
|
 |
küçük-melek

Master Otaku

|
|
|
|
ayy evt çok güzel yayınlamaları ama konuşmaları çok kötü sabah uyanıp rosalindayı izleyip sonra ay savaşçısına bağlanıyorum  _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı |
|
 |
|
 |
Vehsi Melek

Üye

Kayıt: 22 Tem 2008 Mesajlar: 54 Ünvan: Prenses Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| JupiChan yazmış: |
4 Avqust
Bazar ertəsi
A bide balacan deyil bitanem , balaca yani kucuk demek. _________________ Sailor Moon bizim kalbimiz seninle beraber atiyor!
 |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
zuhahaha aslında mtv'de sailor moon birkaç yıl sonra yaınlansa spr olur hellshing biter yenine sm konur falan bi de türkçe off ne spr olur  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
|
|