Sailor Moon Forum

Ken'ichi Matsuyama (L - Death Note)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Live Action Oyuncuları

Yazar Mesaj
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

Ken'ichi Matsuyama (L - Death Note) Konu: Yanıt: Ken'ichi Matsuyama (L - Death Note) Alıntıyla Cevap Gönder

çok tatlı Hayranlık Besliyor ve yakışıklı Hayranlık Besliyor

Süpersin Cnım Çok güzel olmuş =)
(Sailor neptune )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Mar 2008 18:38
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ken'ichi Matsuyama (L - Death Note) Konu: Yanıt: Ken'ichi Matsuyama (L - Death Note) Alıntıyla Cevap Gönder

venüs prensesi yazmış:
benim favori animede light ama live actionu izlemedim izliycem Zarif hoş çocukmuş l belki ben de daha çok severim animedekinden Kahkaha Atıyor

ben senin animeyi bitirmeni görmeden ölücem mi ölmiycem mi onu düşünüyorum yani Çıldırmış Durumda bendeki tüm bölümleri flashbackine yükledim hepsini oturup izliyceksin ona göre O_o

resimler L'in animedeki haline bayağı benzemiş, hele o telefon tutuşuna hastayım Kahkaha Atıyor animeyi bitirince ben de izlemeyi düşünüyorum Hayranlık Besliyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 19:01
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

SaILoRSuN yazmış:
Sorumun cevabını sizden beklemeye devam ederken bir yandan da L için yaptığım bu çalışmaları koymak istedim...vaktim olursa live act için olanını da koyacağım
Bunları matrix sakini için yapmıştım

ooo ilk avatar çok hoşuma gitti. çok güzel olmuş. imzayı da daa önceden biliyorum harika bir çalışma.

venüs prensesi yazmış:
benim favori animede light ama live actionu izlemedim izliycem Zarif hoş çocukmuş l belki ben de daha çok severim animedekinden Kahkaha Atıyor

ben animedeki L'i daha çok seviyorum. Animedeki fildekine bin basar bence Dil Çıkartıyor filmde daha iyi bir performans sergileyebilirdi ama yinede kötü değil. Gülücük Dağıtıyor

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 19:36
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Alıntı:

Bu ve alttaki resim Ken'ichi Matsuyama değil, Tatsuya Fujiwara. Resim de Battle Royale filminden. (rumuz: BR fanı Zarif )

Neyse L'i oynayana gelirsek, filmi izleyeyim öyle yorum yaparım Gülücük Dağıtıyor

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Mar 2008 15:53
qabrieLLe

Üye
Üye

KYAAAAA, ALAYRAAA!

Resmen içime su serptin, o resimleri beğenmemiştim. Yok, bu L'yle evlenmem lazım Düşünce Düşünce Oynayan kişi L'nin yarısıdır filan Karışık

gabrielle vs. jocelyn
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 13:40
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

kawaiiiii~

bir de L rolündeyken tadından yenmiyor *.*

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 21 Tem 2008 20:54
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

öhöhöhö yok be L kadar yakışıklı deil o.O

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Tem 2008 21:05
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bence adam rolünü çok iyi yapamasada L'ye cok uyuyor ve benziyor.Bu yönden iyi.Paylasım icin tskler...

L~ <3 Ben xD
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Ağu 2008 11:06
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008