Adı: Azama Myuu
Oynadığı kişi: Kino Makoto / Sailorjupiter
Takma ismi: Mew
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1986
Boyu: 1,68
Kilosu: 48
Kan Grubu: B
Tam Adı:Makoto Kino
Savaşçı Adı:Sailor Jupiter
Oyuncu:Myuu Azama
Sivil Saç Stili:Rengi siyah, yandan serbest toplanmış
Savaşçıs Saçı:Rengi kahverengi, şekli lüleli bir atkuyruğu
İlk Ortaya Çıkışı:5. bölüm
Doğum Günü:5 Aralık
Yaşı:14
Burcu:Yay
Kan Grubu:0
Uğurlu Taşı:Emerald
Eğitim Seviyesi:Junior High'da ikinci yılını okuyor
Hobileri:Yemek pişirmek, spor yapmak
Ailesi:Makoto küçük bir kızken anne ve babası öldüğünden beri tek başına yaşıyor
alıntıdır _________________
Süpersin Cnım Çok güzel olmuş =)
(Sailor neptune )
En son usagi-tsukino tarafından 23 Mar 2008 15:23 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
23 Mar 2008 14:37
kyo_kusanagi
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1223 Ünvan: Prenses Puan: 455
ya şimdi bu azamadan 2başlık var hangisi ilk az önce bitana daha yorum yaptım ama gene yapayım bu kız aralarında en çok beğendiğim oyuncuydu.Mimikleri ve davranışlar hem komik hem çok şeker.Çokta güzel bir kız ayrıca^^ _________________ TIKLA KAZAN
ya şimdi bu azamadan 2başlık var hangisi ilk az önce bitana daha yorum yaptım ama gene yapayım bu kız aralarında en çok beğendiğim oyuncuydu.Mimikleri ve davranışlar hem komik hem çok şeker.Çokta güzel bir kız ayrıca^^
Ben açmıştım diğerini farketmemişim şimdi ARTEMİS var onu yerine _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
benim azama'm çok güzel azama, myuu ismiyle çağrılmasını seviyormuş bundan sonra ona myuu diyeceğim _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
çok iyi bir oyuncu..cidden tam bi makoto olmuş seviyorum bu kızıda _________________
21 Ağu 2008 14:59
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız