| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
(Winx Club: The Secret Of The Lost Kingdom)
Tür : Animasyon
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Iginio Straffi
Senaryo : Sean Molyneaux , Iginio Straffi
Yapım : 2008, ABD / İtalya
On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür … ta ki bir peri olduğunu öğrenene kadar.
Alfea Peri okulunda kendi gibi peri olan 5 arkadaşı ile Winx Club’ı kurar ve birbirlerine kenetlenerek kötülüğe karşı savaşırlar.
Bloom kayıp ailesini ararken, sır perdeleri de aralanıyor mu? Winx Club yeni düşmanlarıyla karşı karşıya… Acaba Winx Club, kabuslarındaki en korkunç yaratıkları yenip, Sparks’ın son kralını bulabilecek mi?
2004 yılında ortaya çıkan karakterleriyle 130 ülkede çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan Winx Club, Türkiye’de...
(Alıntı: Beyazperde.com)
* * *
Film 22 Şubat'ta çıktı. Lisansörü Filma, zamanında Sailor Moon'un Türkiye telif haklarını elinde bulunduruyordu. Eğer animasyon seviyorsanız tavsiye ederim. Ayrıca iki Grup Hepsi şarkısı bulunuyor filmde. _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1933 Ünvan: Prenses Puan: 1535
|
|
|
|
hepsinin bu film için söylediği bir şarkıyı dinledeim sen bir tanesin =) hepsiyi hiç sevmm ama bu şarkısı hoştu gerçekten buna kardeşim gitmeyi çok istiyo o giderse mecburen bnmde gitmem gerek tek göndermiyolar >.< _________________
Teşekkürler princess mercury
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
konusu güzele benziyo.hepsi nin sesini de seviyorum.İyi bi müzikal olmuştur diye düşünüyorum. _________________
Arigato umi-chan^-^ |
|
 |
|
02 Mar 2008 18:59 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ewet o şarkılardan birini biliyorum sen birtanesin şarkının adı _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1631 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
evt çok güzel yaaa şarkı yanii _________________
Sweet Witch çok teşekkür edrim cnm^^ |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
Hepsi'yi de sevmem Winx'i de sevmem hele Winx'in Türkiye'de Sailor Moon'dan çok daha fazla tutulduğunu görmek sinirlerimi bozuyor Winx bu kadar kopyayken bunu nası başarıyo ya -_- _________________
|
|
 |
|
10 Mar 2008 16:33 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
hmm beğenenlere lafım yok ama bence ne winx nede şu şarkılaır güzel.. bu sabah kalktım saçımı yaptım ne demektir yaa xD rock şarkısı gibi başlamıyor mu gıcık oluyorum ... _________________
 |
|
 |
|
21 Nis 2008 19:38 |
|
 |
sailor enery

Otaku

|
|
|
|
şarkının tonu hoşuma gitti ama winxi sewmiom. .
 |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1223 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
Hepsi'yi de sevmem Winx'i de sevmem hele Winx'in Türkiye'de Sailor Moon'dan çok daha fazla tutulduğunu görmek sinirlerimi bozuyor Winx bu kadar kopyayken bunu nası başarıyo ya -_- |
+10000000....
Başka yorum yapmıyorum  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
usagi-tsukino

Venus Fan

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 691 Ünvan: Prenses Puan: 1910
|
|
|
|
iğrenç bir film olmuş bence hiç güzle benzemio şarkı ise iğrenç olmuşlş nası beğeniolra şarkıyı anlamıom zaten hepsidende nefret ediom  _________________
Süpersin Cnım Çok güzel olmuş =)
(Sailor neptune ) |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2181 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
oww winxler film yıldızımı olmuş O.o''' suratlarının haline bakın boya kutusuna düşmüşler resmen aa o suratlarındaki makyaj değilmiş trixin darbe izleriymiş  _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
23 Ağu 2008 23:30 |
|
 |
|
|