| |
| Yazar |
Mesaj |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
gerçekten emeğinize sağlık
ben de okumaya başladım çok eğlenceli bi manga*-* _________________
Arigato umi-chan^-^ |
|
 |
|
18 Tem 2008 19:29 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
emeği geçen herkese teşekkürler. _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
baris777777

Üye

Kayıt: 06 May 2008 Mesajlar: 50 Ünvan: Prens Nerden: İzmir
|
|
|
|
Güncelleme:
Lovely Complex Cilt 1 Bölüm 3A
Çeviren: Mss. Pretty Queen
Düzenleyen: baris777777 _________________
 |
|
 |
|
 |
baris777777

Üye

|
|
|
|
Güncelleme:
Lovely Complex Cilt 1 Bölüm 3B
Çeviren: Mss. Pretty Queen
Düzenleyen: Misuteri-chan _________________
 |
|
 |
|
 |
marvelgirl

Otaku

|
|
|
|
| animesini izledim ve çok sevdim mangasına nereden ulaşabilirim link fln verirsenin bi de tr olması güzel. |
|
 |
|
01 Ağu 2008 17:19 |
|
 |
baris777777

Üye

|
|
|
|
ilk sayfaya link yazılması gerekirdi, unutulmuş TIKLAYIN! _________________
 |
|
 |
|
 |
baris777777

Üye

|
|
|
|
Güncelleme:
Lovely Complex Cilt 1 Bölüm 4A - - - - - - - Lovely Complex Cilt 1 Bölüm 4B
Çeviren: Mss. Pretty Queen - - - - - - - - - - - - Çeviren: Mss. Pretty Queen
Düzenleyen: baris777777 - - - - - - - - - - - - - Düzenleyen: Misuteri-chan
böylece ilk cilt başarıyla tamamlanmıştır  _________________
 |
|
 |
|
 |
luna
Senshi

|
|
|
|
Güzel bir çalışma Lovely Complex'i çok severim böyle güzel bir çalışmaya başladığınız için tebrik ediyorum. İlk mesajda link vermemişsiniz ayrıca verilen linkler direk sitenin ana sayfası. Ya Lovely complex mangasının sitedeki sayfasını ya da direk indirmek için link sayfasını verin. Her yerde zaten sitenizin ana sayfasının reklamı gözüküyor en azından manga sayfasının direk linkini verseniz kafi bu durumda sadece sitenizin tanıtımını gösteriyormuşsunuz gibi duruyor. Bunu göz önünde bulundurarak gereken değişiklikleri yapmanızı umuyorum. Çalışmalarınızın devamını dilerim. =) _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
bilmem, yandaki menüden isteyen istediğini tıklar diye düşünmüştüm uyarın için teşekkürler^^ direk link artık maalesef vermiyorum, çünkü en ufak bir bozulmada (linklerin silinmesi vs) yalnızca sitedeki değil, koyduğum her forumdaki linkleri de düzeltmek zorunda kalıyorum. ve tahmin edersiniz çok zahmetli oluyor.
ilk sayfada link vermemin sebebi de zaten "her açtığı başlıkta kendi sitelerini veriyorlar" gibi bir izlenimin oluşmamasını istediğim içindi. burada manga hakkında konuşulur diye düşünmüştüm. ama sonra baktığım halde göremediğim bir şeyi cynthia farketmemi sağladı. aynı başlıktan o da açmış (tekrar bakmadım ama var galiba) sanırım o başlık daha eski. o yüzden bu başlık silinebilir. orası sizin takdiriniz ^^ uyarı için tekrar teşekkürler. her ihtimale karşı ilk mesajımı düzenliyorum^^ _________________
Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^
 |
|
 |
|
 |
|
|