Sailor Moon Forum

Goong (Princess Hours)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Paylaşım Forumu

Yazar Mesaj
sailor enery

Otaku
Otaku

Goong (Princess Hours) Konu: Yanıt: Goong (Princess Hours) Alıntıyla Cevap Gönder

saol cnm hemen indiriom Hayranlık Besliyor

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Ağu 2008 11:30
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

Goong (Princess Hours) Konu: Yanıt: Goong (Princess Hours) Alıntıyla Cevap Gönder

rei yazmış:
arkadaşlar hepinize tek tek açıklamam mı gerekecek?

download linkleri megauploaddan verildi. megaupload yasaklı bir site. ancak paylaşım forumunda "megauploada girmek" isimli başlığa bakarsanız nasıl girileceğini açıklamıştım zaten.

lütfen tek tek yazdırmayın, yoruldum. Çıldırmış Durumda

edit: hayır, trtdeki dublaj değil. orjinal dublaj ingilizce altyazısıyla beraber.

özür dilerim Üzgünüm Üzgünüm görmemişim Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Ağu 2008 12:11
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ee amacım azarlamak değildi özür dilerim kırdıysam ^^''

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Ağu 2008 18:50
sailor enery

Otaku
Otaku

rei yazmış:

edit: hayır, trtdeki dublaj değil. orjinal dublaj ingilizce altyazısıyla beraber.

özür dilerim yha orjinal dublaj derken yani türkçe mi?
[tekrar tekrar soruyom ama Şaşırmış Durumda ]

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 11:25
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

orjinal dublaj, dizinin kendi dilindeki dublaja verilen isimdir. yani korece. ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 18:23
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

evettt.. rei nin yardımlarıyla(azcık körlük yaptımda XD) en sonunda başardım goongu indirdim izliorum süper *-* bugünkü bölümden sonra dayanamadım izlemeye başladım Çok Mutlu rei-chan arigatoo =)

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Ağu 2008 20:54
hotaru-chan

Anime Fan
Anime Fan

ayy bn dayanamıyorum yaa izledikçe izliorm ileriki bölümleri Kahkaha Atıyor
ama bn türkçelerini izlemek istiyorum böle pek bişi anlamıorm Hüzünlü
ama yine de dayanamıyorummmmmm Üzgün ya da Ağlıyor Hayranlık Besliyor Dil Çıkartıyor

AvriL *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Ağu 2008 04:11
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

hotaru-chan yazmış:
ayy bn dayanamıyorum yaa izledikçe izliorm ileriki bölümleri Kahkaha Atıyor
ama bn türkçelerini izlemek istiyorum böle pek bişi anlamıorm Hüzünlü
ama yine de dayanamıyorummmmmm Üzgün ya da Ağlıyor Hayranlık Besliyor Dil Çıkartıyor
eh ben anlıyorum ing. ii allaha şükür ama tabi türke izlemenin keyfi bir başka ondn ing. alta yazılıyı bitrdm XD 2 günde XD (nasıl taktıysam kafaya o.O) türkçesini izliorum Trt de Dil Çıkartıyor

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Ağu 2008 00:25
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Şimdi bunlar kendi orjinal sesleri değilmi yani O.o seslendirme mi hepsi O.o

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Ağu 2008 16:40
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bunların türkçe alt yazısı varmı? Hayranlık Besliyor

kendime teşekkür ederim:)

pikachumun büyümesi için lütfen basınGülücük Dağıtıyor
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Ağu 2008 19:39
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

hayır bunlar ing alt yazısı =) ben bitirdim goong ve hayal kırlıklarındayım Kızmışa Benziyor böhü yul ve sonuç iğrenç oldu -_-'' neyse Çıldırmış Durumda
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Ağu 2008 19:42
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

çok teşkrler bu başlık için bende download edicem siteler arıyordum ma kota yüzünden ayda bir blm indirebilirim Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

kendime teşekkür ederim:)

pikachumun büyümesi için lütfen basınGülücük Dağıtıyor
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Ağu 2008 19:48
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

paylaşım icin sağol hönkk o___O 700 mb mii?? heralde birini bile yuklesem pc direk çökerr T__T''

L~ <3 Ben xD
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Ağu 2008 20:17
BLACK_LADY

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

arkadaşlar başka bir siteden bulabilmemiz mümkün mü kendi bilgisayarım olmadığı için megaupload a girmek için gerekli ayarlamaları yapamıycam da ben lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Ağu 2008 13:12
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Türkçe bölümlerini buldum bende XD en yakın zamanda seyredicem oradaki çocuklardan biri shibue 'ye nekadar çok benziyo yarabbi biran benzetince kalbim küt küt atmaya başladı Hayranlık Besliyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 25 Ağu 2008 23:05
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 30 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008