Sailor Moon Forum
süper robot monkey team

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri

Yazar Mesaj
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

süper robot monkey team Konu: süper robot monkey team Alıntıyla Cevap Gönder

CHİRO
Genç Chiro Shuggazoom şehrinin dışındaki Kayıp Yıllar Bölgesi nde terk edilmiş dev bir robot bulur robotun içindeki düğemliri kurcalayınca beş robot maymunu uyandırır ve gizemli Maymun Gücü sayesinde kendisi kahraman güçlerine kavuşur böylece Super Robot Monkey Team Hyperforce GO! onun lideri haline gelir
KULLANDIĞI ARAÇ:gövde tankı 1

OTTO
takımın tamircisi mekanik konulardaki yeteneği eşsiz olmasına rağmen diğer konularda tam bir becereksiz savaşın durumunda elleri keskin pençelere dönüşür
KULLANDIĞI ARAÇ:ayak ezici kruvazörü 5

NOVA
takımın tek kızı,daha doğrusu dişi maymunu Kayan Gözler uzman bir mücadeleci kendinden çok emin savaş sırasında elleri büyüyor
KULLANDIĞI ARAÇ:ayak ezici kruvazörü 6

SPRX-77
takımın en yetenekli ve geleceği en iyi görebilen pilotu her şey onun Novaya aşık olduğunu gösteriyor Hayranlık Besliyor sms ikisinin birlikte olması pek kolay görünmüyo Hüzünlü savaşırken elleri çok güçlü birer mıknatıslara dönşüyor
KULLANDIĞI ARAÇ: yumruk roketi 4

GIBSON
takımın bilim maymunu son derece zeki ve bunu göstermeye bayılıyor Çok Mutlu ilgi alanına giren herhangi bir şey bulduğu an kimsenin anlamadığı açıklamalar yapmaya başlıyor savaş anında elleri birer matkaba dönüşüyor
KULLANDIĞI ARAÇ: yumruk roketi 3

ANTAURİ
chiro nun sağ kolu Çok Mutlu zamanının çoğunu med,tasyon yaparak yada şehirde devriye gezerek geçirir
KULLANDIĞI ARAÇ: beyin karıitırıcı 2

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Ağu 2008 21:00
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

süper robot monkey team Konu: Yanıt: süper robot monkey team Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir şeye benziyo ama izlemedim Şaşırmış Durumda

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ağu 2008 11:14
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

süper robot monkey team Konu: Yanıt: süper robot monkey team Alıntıyla Cevap Gönder

Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda resimler bana tanıdık gelio ama nerden Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ağu 2008 11:18
küçük-melek

Master Otaku
Master Otaku

ben izledim güzel bir çizgi flim Kahkaha Atıyor

inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Spoiler:

ben yaptım ^^

Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Ağu 2008 12:05
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

*Gold_Heart* yazmış:
Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda resimler bana tanıdık gelio ama nerden Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

valla yazıyı da kendim yazdım resimleri de kendim buldum hiç alıntı fln yapmadım Çok Mutlu belki başka yerde de görmüşsündür bu resimleri Çok Mutlu

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ağu 2008 12:54
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız