soyadım hmm aslında tuhaf değil ama çoğu kişi yanlış söylüyor ş yerine y diyorlar ve çok komik sorunlar çıkıyor ortaya eve kargo geliyor sayadı y adres doğru kişi doğru bir y harfi yüzünden bir paketi 2 hafta alamadığımız oluyordu ^^'
zuhahah koptum _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
Japoncada "Kum" anlamına geliyor benim soyismim, gayet memnunum. _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
Eh biraz entellektüel biraz farklı braz renkli ve okunuşu harika bişeyler olsa iyi olurdu.. ha birazda uzun olsa iyi olabilirdi.. -Gök-
Ben nysede bizim sınıfda Aydın Doğan var ya, tehlikeli bir isim
gülten mercimek var bide _________________ With the peace
Soyadımı duyduklarında beni yabancı sanıyolar çok güzel türkçe öğrenmişsiniz süper konuşuyosunuz diyolar
soyadımın manası Kraliçelerin başlarına taktıkları özel bir tacın adı _________________ TIKLA KAZAN
25 Ekm 2008 14:09
fawn_fairy
Süper Üye
soyadım hmm aslında tuhaf değil ama çoğu kişi yanlış söylüyor ş yerine y diyorlar ve çok komik sorunlar çıkıyor ortaya eve kargo geliyor sayadı y adres doğru kişi doğru bir y harfi yüzünden bir paketi 2 hafta alamadığımız oluyordu ^^'
zuhahah koptum
aynen bnm soyadımda garip ve uzun ama yine de memnunum en azından paketler tam zamanında gelio (not: dalga geçmek amacıyla söylemedim yanlış anlama eğer yinede rahatsız olursan editlerim ) _________________ Süper Ötesisin usacagla*m *-* avatar için teşekkürler matrixsakini
tek tuhaflığı ailedeki herkesin öğrencilik yıllarında soyadı tarafından cağırılmaları O.o ben dahil O.o babam ve halama hep soyadıyla hitap ederlermis .. ve aynı sey benimde basıma geldi -_- herkes isim ben soyad -_-neyseki lisede daha az soyadımla hitap edilmeye baslandı ama yinede diyen cıkıyo -_- _________________
09 Ksm 2008 22:29
Eternal Moon
Sevgi'nin Koruyucusu
Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1115 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Ay
aslında baya uzun ama gayet normal bi soyadım var nedense tuhaflaştırır okuldaki çoğu kişi.. bi adıma takarlar bi soyadıma.. -_- neyse.. ^^' her türlü engele karşın gene de memnunum soyadımdan ^^ _________________
Spoiler:
09 Ksm 2008 22:37
Princess Moon
Master Otaku
valla benimde soyadım uzun ama normal d yerine s diyolar bazen o zaman gıcıklaşıyor
bi de bizim sınıfta meral aydın die bi kız var millet emre aydınla akrabamısınız diyolar _________________
Sweet Dream...
benimki de çok tuhaf.hoclarım hepsi dalga geçio.adımı kullanmıolar soyadımı kullanıolar.soyadım KÜPÇÜ.bi keresinde din hocamızın dersinde müdür yanına çağımış beni nöbetçi öğrenci gelip çağırrdı.hocamızda küpçü kalk belki küp bulmuşundur git al dedi ve daha böyle birsürü soğuk esprisi vardır kendisinin. _________________ By Usacagla [b'N]
Bana uyuz olanlar soyadımla hitap eder bana O_o İşte bu yüzden bu başlığa yazma ihtiyacı duydum O__o Soyadım her zaman edebiyatçıların hedefi haline de gelmiştir.
>Müsellim<
Müslim kökünden geliyormuş.Edebiyat kitabımın sayfalarından birinde yazıyor tam anlamı ama üşeniyorum bakmaya,hoca not aldırmıştı geçen ay O__o Bkz edebiyata çalışırken ''aa acaba soyadımdan da çıkıcak mı?'' esprisi O__o Öhm telaş yapmayın sorumlu değilsiniz müsellimden
Bu arada bana uyuz olaraktan soyadımla hitap edenler aslında japon kültürüne göre bana saygılı davrandıklarını bilmiyorlardı muhuhuh _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız