ehehe çok komedi bi program bence
kızların "aa hayır olamaz uçakla gelemiyomuyum helikopterlemi giriş yapıcam"diye zırlayıp ağlamalarına hasta oluyorum yada "babam beni sadece 100.000 $ arabayamı layık görüyo"ağlamalarına ne demeli _________________
bizde mtv olmadığı için youtubeden baktım
Emily konuşurken yanından kardeşi geçiyo kız zır zır ağlıyor(ne var bunda ağlayacak şimdi)
Charlie elbise seçerken gelinlik bakıyodu.Ayrıca Charlie babasının verdiği arabayı beğenmiyodu
Bir de duvarlara duyurularını yapıştır dı mı vede megafonla herkeze bağırdılar mı tepelerim atıyor
Kızların bileğinden dirseklerine kadar bilezikleri var
gözünde gözlükler havalı havalı dolaşıyolar sinirlerim zıplıyor _________________
Sweet Dream...
off hepsine gıcık oluyorum çok saygısız tipler kendilerini beğenmiş şeyler hep birilerini kıskandırmak için uğraşıyorlar alıcaksın bıçağı hepsini öldürüceksin _________________
Spoiler:
teşekkürler sweet princess
30 Ağu 2008 10:54
black_sakura
Üye
ıyy nefret ediyorum ama hiç kaçırmıyorum gülmekten karnıma ağrılar giriyo
bi kere salağın birine ailesi pırlantalarla kaplı bileklik almıştı salak hala istekleri bitmiyo şarkıcısı nefret ettiği diğer züppe kızın doğum gününde sölemişmiş
hula dansı yaparak falan geldi diğer züppe kız doğum gününü mahvetmeye çalışıyo en sonunda acaip sinir oldum benim araba bilgim sınırsızdır bunu bilirim tek kapılı üstü açık bi araba almış babası bende 16 yaşımda babamdan camaromu istesem _________________ geri döndüm
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img
bi keresinde bi erkek deveyle giriş yapmıştı(3.sezonda)
bi kız sırf gösteride bale yapmışlardı diye zır zır ağladı
ama çok eğlenceli ya
not:artık perşembe günleri çıkıyormuş _________________
Sweet Dream...
beni çok güldürür XD keşke saatlerini bilsem de izlesem ara sıra xD
''ya param olsaydı,hamiyetsiz olsa idim.'' dedittiriyor insana XD
yaşasııın fakirliiik!ley~
Southparkta bir keresinde Satan bu programdaki çocuklara özeniyordu XD o kadar kötü bu çocuklar... XD
Haruhi izlemesin XD _________________
bu programı biliyorum ve hiç sevmiyorum önceleri meraktan birkaç kere seyretmiştim. artık izlemiyorum. çünkü çok saçma geliyor bana. -_-''' _________________
Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.
çok gıcığım bu programa çok şımarıklar herkesi paralarıyla yönetebileceklerini zannediyorlar gıcıklar böyle elinin tersiyle... _________________
çok teşekkür ederim SaILoRSuN hotaru-chan Harikasın *-*
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız