| |
| Yazar |
Mesaj |
mooncrisis

Sağlam Üye

|
|
|
|
nesi şimarık gelio ki bence gayet sevimli ve sempatikler hiç bir şimarık gelcek bi tarafını göremiorm ben ama size göre şimarık gelebilir |
|
 |
|
08 Eyl 2007 00:42 |
|
 |
Darkness

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 10 Ağu 2007 Mesajlar: 243 Ünvan: Prenses Puan: 505 Nerden: İzmir
|
|
|
|
çok şekerler ya severim bnde ne çabukda büyüdüler ya  _________________
 |
|
 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
Ben bunların aşırı fancısıyım ve kesinlikle daha ileriye gitmelerini istemiyorum. İşte o zaman hayal kırıklığına uğrarım ve sadece işleri ile gündeme gelsinler yeter. Bana şunu yaptılar böyle yaptılar denildi mi işte o zaman üzülürüm. İkizler son derece yetenekli ve sevimli olduklarını düşünüyorum. I LOVE YOU
NOT: Bu arada ben bu başlığı mooncrisis olmasa hiç göremeyecem yani  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
10 Eyl 2007 22:06 |
|
 |
Dice of Angel

Otaku

|
|
|
|
bizim evi eskiden izlerdim çok şekerlerdi  _________________ ilk ps denemem
 |
|
 |
|
11 Eyl 2007 19:13 |
|
 |
Moony

Üye

|
|
|
|
ay sevmiyorum bunları ikizlikleriyle gündeme gelmiş başka bir yeteneği olmayan bi çift insan insan ikiziyle albüm çıkarır mı yuh diyorum benim ikizim olsa yanyana bile gelmemeye çalışırım korkunç bişey  _________________ "Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir"
A.P.W.B.D.
 |
|
 |
|
16 Eyl 2007 12:47 |
|
 |
mooncrisis

Sağlam Üye

|
|
|
|
| Moony yazmış: |
ay sevmiyorum bunları ikizlikleriyle gündeme gelmiş başka bir yeteneği olmayan bi çift insan insan ikiziyle albüm çıkarır mı yuh diyorum benim ikizim olsa yanyana bile gelmemeye çalışırım korkunç bişey  |
ahahahaha sen yanlış karıştırmış olmasın Çünkü ashley ve mary kate'in böle bir albümleri yok bu bir ayrıca onlar ikizlikleriyle gündemde değiller yaptıkları işler ve açtıkları mağazalarla gündemdeler ki emin ol hollywood yıldızı olup ta rekklamını yapmayan tek insanlar bu iki Lütfen hakkında doğru bilgiler edinerek konuş bu da üç  |
|
 |
|
16 Eyl 2007 16:32 |
|
 |
Moony

Üye

|
|
|
|
Olsen ikizlerinin avukatı var burda sanırım sustum tamam ama sevmiyorum işte(albüm meselesini arkadaşım demişti yanlış duymuş olabilirim pardon) bu da benden 1 Sevmek zorunda değilim sen seversin o senin düşüncen bu 2. küçükken severdim çünkü o yaşlardayken güzel hoş kızlar herkesin hoşuna gider ama şu sıralarda en sinir olduğum kız tipi barbie şeklindeki kızlar bu da 3  _________________ "Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir"
A.P.W.B.D.
 |
|
 |
|
19 Eyl 2007 12:33 |
|
 |
mooncrisis

Sağlam Üye

|
|
|
|
olsen'ların avukatı olduğumu söylemedim 1. , 2.İşte ben de bu yüzden bilmeden konuşma dedim çünkü arkadaşın sölemiş önemli olan senn kendin öğrenmendi , 3.ise barbie bebek gibiler bu doğru ama sadece ikiz olmaları dolayısıyla ünlü deiller  _________________
NANA'dan öndünçaldım =P
MooNcRiSiS |
|
 |
|
19 Eyl 2007 15:16 |
|
 |
Moony

Üye

|
|
|
|
aman neyse boşuna germeye gerek yok ortamı ben sevmiyorum sen seviyormuşsun bu kadar basit neyse yani yanlış bilgi için pardon ok  _________________ "Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir"
A.P.W.B.D.
 |
|
 |
|
20 Eyl 2007 18:29 |
|
 |
usagi tsukino

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
bu kızları bende izledim küçük ken de tatlılardı şimdide tatlıar büyüdükten sonra pek filimlerini izlemedim ama küçüklük filimlerini biliyorum ve ozamanlar beyeniyordum  _________________ HERKERZİ BEKLERİZ
http://animemangaworld.an.funpic.org
[/quote]
imza için EnmaKun teşekkür ederim |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Bu ikizlerin eskiden komedi dizisi vardı ve hiç kaçırmazdım.. _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
yaa süper kızlar...çocukluğumdan beri hayranıyım onların xD çoğu filmini izledim..ayrıca çok güzeller yaa *-* _________________
 |
|
 |
|
22 Nis 2008 15:16 |
|
 |
Usagi_Seiya

Efsane Üye

Kayıt: 17 Eyl 2007 Mesajlar: 1839 Ünvan: Prenses Puan: 1450
|
|
|
|
Olsen ikizlerin çok seviyorum hem çok güzel hem çok yetenekliler...Küçükkende çok tatlıymışlar.Olsen'ların bütün filmlerini neredeyse izledim.Hepside çok güzel ve başarılıydı bence...=)) _________________
By princess mercury
+
HSM Fan Club Siteme Beklerim ♫♥ |
|
 |
|
 |
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Çok sewerim bu kızları. Çok güzeller bence.
8.İkizler,aneroxia hastasıdır(Zayıflık hastalığı)
Yalnız şuna şok oldum yaff.  |
|
 |
|
30 Ağu 2008 15:10 |
|
 |
|
|