Sailor Moon Forum

Mary Kate ve Ashley Olsen
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Yabancı Sanatçılar

Yazar Mesaj
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prenses

Mary Kate ve Ashley Olsen Konu: Yanıt: Mary Kate ve Ashley Olsen Alıntıyla Cevap Gönder

nesi şimarık gelio ki bence gayet sevimli ve sempatikler hiç bir şimarık gelcek bi tarafını göremiorm ben Dil Çıkartıyor ama size göre şimarık gelebilir
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Eyl 2007 00:42
Darkness

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Mary Kate ve Ashley Olsen Konu: Yanıt: Mary Kate ve Ashley Olsen Alıntıyla Cevap Gönder

çok şekerler ya severim bnde ne çabukda büyüdüler ya Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Eyl 2007 11:28
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ben bunların aşırı fancısıyım ve kesinlikle daha ileriye gitmelerini istemiyorum. İşte o zaman hayal kırıklığına uğrarım ve sadece işleri ile gündeme gelsinler yeter. Bana şunu yaptılar böyle yaptılar denildi mi işte o zaman üzülürüm. İkizler son derece yetenekli ve sevimli olduklarını düşünüyorum. I LOVE YOU Hayranlık Besliyor

NOT: Bu arada ben bu başlığı mooncrisis olmasa hiç göremeyecem yani Hüzünlü
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:06
Dice of Angel

Otaku
Otaku

bizim evi eskiden izlerdim Çok Mutlu çok şekerlerdi Hayranlık Besliyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Eyl 2007 19:13
Moony

Üye
Üye

ay sevmiyorum bunları ikizlikleriyle gündeme gelmiş başka bir yeteneği olmayan bi çift insan Dil Çıkartıyor insan ikiziyle albüm çıkarır mı yuh diyorum Kahkaha Atıyor benim ikizim olsa yanyana bile gelmemeye çalışırım korkunç bişey Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Eyl 2007 12:47
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Moony yazmış:
ay sevmiyorum bunları ikizlikleriyle gündeme gelmiş başka bir yeteneği olmayan bi çift insan Dil Çıkartıyor insan ikiziyle albüm çıkarır mı yuh diyorum Kahkaha Atıyor benim ikizim olsa yanyana bile gelmemeye çalışırım korkunç bişey Şaşırmış Durumda

ahahahaha Kahkaha Atıyor sen yanlış karıştırmış olmasın Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Çünkü ashley ve mary kate'in böle bir albümleri yok bu bir Şaşırmış Durumda ayrıca onlar ikizlikleriyle gündemde değiller yaptıkları işler ve açtıkları mağazalarla gündemdeler ki emin ol hollywood yıldızı olup ta rekklamını yapmayan tek insanlar bu iki Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Lütfen hakkında doğru bilgiler edinerek konuş bu da üç Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Eyl 2007 16:32
Moony

Üye
Üye

Olsen ikizlerinin avukatı var burda sanırım sustum tamam Dil Çıkartıyor ama sevmiyorum işte(albüm meselesini arkadaşım demişti yanlış duymuş olabilirim pardon) bu da benden 1 Çok Mutlu Sevmek zorunda değilim sen seversin o senin düşüncen bu 2. küçükken severdim çünkü o yaşlardayken güzel hoş kızlar herkesin hoşuna gider ama şu sıralarda en sinir olduğum kız tipi barbie şeklindeki kızlar bu da 3 Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Eyl 2007 12:33
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

olsen'ların avukatı olduğumu söylemedim 1. Göz Kırpıyor , 2.İşte ben de bu yüzden bilmeden konuşma dedim çünkü arkadaşın sölemiş önemli olan senn kendin öğrenmendi Şaşırmış Durumda , 3.ise barbie bebek gibiler bu doğru ama sadece ikiz olmaları dolayısıyla ünlü deiller Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

NANA'dan öndünçaldım =P Çok Mutlu
MooNcRiSiS
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Eyl 2007 15:16
Moony

Üye
Üye

aman neyse boşuna germeye gerek yok ortamı ben sevmiyorum sen seviyormuşsun bu kadar basit İnanamıyor! neyse yani yanlış bilgi için pardon ok Şaşırmış Durumda Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Eyl 2007 18:29
usagi tsukino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

bu kızları bende izledim küçük ken de tatlılardı şimdide tatlıar büyüdükten sonra pek filimlerini izlemedim ama küçüklük filimlerini biliyorum ve ozamanlar beyeniyordum Çok Mutlu

[/quote]

imza için EnmaKun teşekkür ederim
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Eyl 2007 18:37
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bu ikizlerin eskiden komedi dizisi vardı ve hiç kaçırmazdım..

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Nis 2008 01:19
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

yaa süper kızlar...çocukluğumdan beri hayranıyım onların xD çoğu filmini izledim..ayrıca çok güzeller yaa *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Nis 2008 15:16
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

Olsen ikizlerin çok seviyorum hem çok güzel hem çok yetenekliler...Küçükkende çok tatlıymışlar.Olsen'ların bütün filmlerini neredeyse izledim.Hepside çok güzel ve başarılıydı bence...=))

By princess mercury Çok Keyifli

+

HSM Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Ağu 2008 21:30
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Çok sewerim bu kızları. Çok güzeller bence. Göz Kırpıyor

8.İkizler,aneroxia hastasıdır(Zayıflık hastalığı)

Yalnız şuna şok oldum yaff. Çıldırmış Durumda Düşünce
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2008 15:10
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız