Grup Adı Mystery Girls
Grup Üyeleri
Buki,misuteri,hotaru-chan,usagi_seiya,prenses serenetty,venüs prensesi
Logolarımız
Spoiler:
***Bunu Serem Yaptı =)
***Buda Minamın Şaheseri =)
Şimdi Grup Üyelerimizi Tanıyalım ^.^
*Ben Buki... Buketin kısaltılmış hali ben kendimi bildim bileli böle çağrılıyorum.Ben 15 yaşındayım. Şimdilik hikayenin ilk kısmını, karakter tanıtımlarını, önsözü ben yazdım... Kitabı beğersiniz inşallah XD O kadar uğraştım
*Ben Prenses Serenetty... Beni Sere diye çağırıyorlar. Ben 14 yaşındayım. Sayfa arka planları ve ikinci logoyu ben hazırladım.Umarım kitabımız hoşunuza gider ^.^
*Ben Misuteri-chan... Misu-chan, misu, giz-chan vb. şekillerde çağrılıyorum 21 yaşındayım. Kitap kapağı ve karakter resimlerini hazırladım. Kitabımızı seversiniz umarım...
*Ben Venüs Prensesi... Mina diye çağırırlar.. Ben 16 yaşındayım. Birinci logoyu ben hazırladım. Umarım kitabımız hoşunuza gider...
*Ben Hotaru-chan... Arka kapağı ben hazırladım.Ben 15 yaşındayım.Kitabımızı beğenirsiniz umarım...
*Ben Demi-chan XD nickimden dolayı böyle çağrılıyorum.. =) Ben 14 yaşındayım.Kitabımızı beğenirsiniz umarım...
İşte Önsözümüz ^.^
Herkese merhaba !! Ben Buki =) ve işte karşınızda Mystery Girls (ne fiyakalı bir giriş ama XD) neden böyle ilginç bir grup adımız var diye merak ettiyseniz hepsi yazarımızın gizemli bir karakteri olmasıyla ortaya çıktı(ne demek istediğimi okuduğunuzda anlayacaksınız ^^) tabi bunu ilk aklımıza getirende grup arkadaşımız misuteri nin adı oldu ismi hoşumuza gitti konuştuk tartıştık en sonunda böyle bir isim bulduk hikayemizin adıda ondan gelmekte yani başlıklarda baya adının katkısı oldu XD Hikayenin yazılması için baya uğraşmamız gerekti hayal gücümüzün doruk noktasına ulaştığını söyleyebilirim gerçi bu benim için geçerli değil sanırım bende baya hayal gücü var XD konumuzda ilginç aslında söylemiyicem meraklanın birazcık XD ilk başta kim yazsın diye düşünürken ben atıldım birden ben yazarım dedim nasıl olduysa XD yazmaya başlayıncada bir türlü durmak bilmedim zaten bıraksalar daha yazacaktım yani böylece aramızda tartışarak düşüncelerimizi paylaşarak ortaya çok güzel bir kitap çıkardık bu çalışmada emeği geçen bütün grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum =) Hepimiz el ele verdik ve bunu başardık gerçekten çok mutluyum =) Grubumu seviyorumm =) Tabi böyle bir etkinliği yapmayı kabul ettiği içinde usako'ya teşekkür ederim =)
Kitap Kapağımız =) Buda Kitap Arka Kapağımız =) Karakter Tanıtımı
Ana karakterlerden Lily:
*ADI:Lilian
*SOY ADI :DAWN
*YAŞI:16
*DOĞUM TARİHİ:30 Temmuz 1992
*BOYU VE KİLOSU:1.65 - 45
*BURCU:Aslan
*EN SEVDİĞİ YEMEK:Sushi,fast-foot türü her şey ...
*EN SEVDİĞİ DERSLER:Fizik,kimya,biyoloji,resim
*EN SEVMEDİĞİ DERSLER:Matematik,edebiyat...
*HOBİLERİ:Dondurma yemek,kitap okumak ve de sihirle ilgili her bilgiyi araştırmak =)
*FOBİLERİ:Karanlıkda kalma,gök gürültüsü
~~*~~*~~*~~
Ana Karakterlerden Dark
*ADI:Dark
*SOY ADI :yok
*BOYU VE KİLOSU:1.75-60
*BURCU:yok
*YAŞI:bilinmiyor(17 civarı)
*HOBİLERİ:yok
*FOBİLERİ:yok
Not:Kendisi Karanlığın Meleğidir !!
~~*~~*~~*~~
Baba XD
*ADI:Matthew
*SOY ADI:DAWN
*YAŞI:38
*DOĞUM TARİHİ:3 Şubat 1970
*BOYU VE KİLOSU.1.80-70
*BURCU:kova
*MESLEK:polis
*HOBİLERİ:suçluları yakalamak XD
*FOBİLERİ:gök gürültüsü(bide polis olcak korktuğu şeye bak XD)
~~*~~*~~*~~
Anne XD
*ADI:Cornelia
*SOY ADI:DAWN
*YAŞI:36
*DOĞUM TARİHİ:8 Nisan 1972
*BOYU VE KİLOSU:1.65-50
*BURCU:koç
*MESLEK: ev hanımı
*HOBİLERİ:resim yapmak,kitap okumak
*FOBİLERİ:dar bir yerde kapalı kalmak,yükeseklik korkusu.
~~*~~*~~*~~
İşte Hikayenin Kilit Noktası Büyükanne Clara
*ADI:Clara
*SOY ADI:HALE
*BOYU VE KİLOSU:1.60-60
*BURCU:balık
*HOBİLERİ:klasik müzik koleksiyonu yapmak
*FOBİLERİ:fareler !!!
Not:Kendisi 1 yıl önce öldü !!
~~*~~*~~*~~
Evett... =) İşte bu kadar hikayemizi en son koyacağız eh azıcık merak edin dimi ama XD Umarım beğenmişsinizdir ^.^ Şimdilik hoşcakalın demiyorum Görüşmek Üzere diyorum (ne saçmaladım ben ya XD) _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Tabi Bir Yazar Özgeçmişsiz Olmaz Dimi Ama XD
Umarım beğenirsiniz =)
(üzerine tıklayarak özgemişin büyük halini görebilirsiniz ) _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız