|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Kawai Melodies iftiharla sunar ^^
Angel Trouble !
Öncelikle sizlere grubumuzun üyelerini tanıtıyım ^^
Dragon
SailorMarsReiChan
NANA
Serenityendymion
Kyo_Kusanagi
berenasan
Öykümüzün kapağı ^^
Hikayemiz:
Asıl hikayemiz ana karakterin yani Yamato'nun mükemmel bir müzik yeteneği olup onu kullanmak istememesine dayanmaktadır.
Yamato 17 yaşında liseye giden ve babasından ayrı yaşayan bir gençtir. Arkadaşları onu sever ama aralarına pek girmeyiistemez. Sessiz sakin kendi halinde biridir. Ama kızlar arasında oldukça da popülerdir.
Neyse Yamato bir gün okuldan ayrılırken kafasında birşeyler düşünmeye başlar. Ryokan tipi evine giderken bahçesiyle pek de ilgilenmediğini düşünür. İleride yapılacak olan müzik yarışmasına katılmayı istemediği için kendisini bahçesine adamaya karar verir.
Ama sadece karar verir çünkü odasına çantasına koyup, kollarını sıvayıp bahçeye çıkınca tepeden bir melek düşer. Adı Hoshi olan ve neredeyse vurdumduymaz diye tabir edebileceğimiz bu melek kızımız kendi boyutlarında Ginhoshi Üniversitesi'nden mezun olabilmek için tez hazırlamak zorundadır ve bu tezinin konusu ise 1 ay içinde birdünyalının hayatını baştan aşağı değiştirebilmektir.
Sihir falan kullanılması yasak olsa bile elinde bir kese dolusu sihirli kese bulunur ve bu tozları serperek istediği işi yatırabilmektedir.
Asıl olaylar Hoshi'nin Yamato'nun evinde kalmaya başlayınca başlayacaktır. Bakalım Hoshi, Yamato'nun hayatını değştirebilip mezun olabilecek mi?
Karakterler:
Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür edriz, bölümler en kısa zamanda ((geç de olsa :twist: ))ulaşacaktır.[/img] _________________ Digimon Fan Sitesi ^^

En son berenasan tarafından 31 Ağu 2008 14:07 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
gecikmeden dolayı özür diler huzurlarınızda hikayemizin bölümlerini sunarız ^^
Bölüm 1
Bölüm 2
teşekkürler ^^ _________________ Digimon Fan Sitesi ^^
 |
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|