| |
| Yazar |
Mesaj |
michi-san

Ay Fedaisi

|
Konu: Yanıt: Hayal Gücünüzü Kullanın, Hikayenizi BİRLİKTE Yazın!! |
|
|
|
madem grubu elinize attınız bi öm atın ya bn netten girmek zorundayım özr dilerim malesef bn girince kimse ortalarda olmuo bn msnmi attım hepinize bi e-mail bi öm bişi atablrdinz _________________ http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl
|
|
 |
|
11 Ağu 2008 11:10 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
bn aslında sungirle 1 gün olmıyacağımı sölemistim 2.günede bir terslik çıktığı için katılamadım geldiğimdede bi baktım cıkarılmısım napalım artık bidaha hicbir etkinliğe katılmıcam yuzume gozume bulastırıyom buda forumda katıldığım ilk etkinlikti zaten!! _________________ Avril Fan Club
Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*
Efsanesin İntegra o.O
L~ <3
~~ShinigamiShinigamiShinigami~~ |
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
| michi-san yazmış: |
| madem grubu elinize attınız bi öm atın ya bn netten girmek zorundayım özr dilerim malesef bn girince kimse ortalarda olmuo bn msnmi attım hepinize bi e-mail bi öm bişi atablrdinz |
ama kaç gün oldu yani o.O ondan çıkarıldın.Bizde keyfimizden çıkarmıyoruzda ö.m. attım bn o.O sonra msnden ekledm açmadın fln... sere ztn snradan yetişti.. en azındn ö.m. attı o.O' sendn ö.m. bile geldiğini görmedm bn o.O halbuki bn sana ö.m. attım msnden çevrim dışı olsan bile bişiylrr yazdım en azndn açınca görürsün fln die ama snrm sen görmedn o.O' kusura bakma artık ^.^ _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
hannah montana

Lanetli

|
|
|
|
| ya ben bu yarışmay ıkaçırdım yaaa. ama olsun. bu tür yarışmaları bence sıklıkla yapılsın. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|