Sailor Moon Forum
Büyünce olmak istediğim şey.
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
hannah montana

Lanetli

Ünvan: Prenses

Büyünce olmak istediğim şey. Konu: Büyünce olmak istediğim şey. Alıntıyla Cevap Gönder

büyüyünce mangacı olmak istiyorum. mesleğimin yanında bir mangacı olmak güzel bişey olsa gerek. hatta şimdiden manga çizmeye başladım bile. şimdi biraz kötü ama büyüyünce daha iyi olacağına eminim. bana şu çizdiğim resimleri buraya nasıl koyacağımı söyler misiniz Soru
sizinde resimlerim hakkındaki görüşlerinizi bilmek isterim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2008 16:50
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Büyünce olmak istediğim şey. Konu: Yanıt: Büyünce olmak istediğim şey. Alıntıyla Cevap Gönder

Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda seçimin güzelmiş ama bu başlığı açmanın amacı nedir Şaşırmış Durumda Çıldırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 17:06
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

Büyünce olmak istediğim şey. Konu: Yanıt: Büyünce olmak istediğim şey. Alıntıyla Cevap Gönder

böyle bi başlık vardı sanki Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 31 Ağu 2008 17:06
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

gereksiz bir başlık...

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 31 Ağu 2008 17:14
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

bir eleştirmeyin yorum yapın yav Dil ÇıkartıyorÇok Mutlu ben büyüğünce hep veteriner olmak isterim niye bilmem Çok Mutlu

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2008 18:12
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bu başlıktan vardı sanki ama neyse varsa silinir zaten.. =)
mangacı dediğin manga-ka olsa gerek ? manga-ka olmak için önce bi japonya ya uğrasan? Çok Mutlu her manga okuyan manga-ka olsaydı ohoo~ =) neyse..

eleştiriyi yaptım ne olmak istediğimi yazmayı unutuyordum az daha.. XD lise ve üniversiteyi salimen(!) bitirirsem psikolog olmak istiyorum =)

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 19:30
hannah montana

Lanetli

1.si bu başlığı açmamın sebebi (size resimlerimi gösterebilmek ve görüşlerinizi almak.
2. si birden fazla kişi aynı ideale sahip olup bunu başka kişilerle paylaşabilir ben bu yüzden sileneceğini sanmıyorum.
3.sü kyo_kusanagi bu senin düşüncem sana biraz kırıldım ama olsun herkesin düşüncesi kendine.
4. sü Setsuna-M haklı biraz da yorum yapın yanii Hüzünlü Hüzünlü
5.si Eternal Moon haklısın(bu arada manga-ka kelimesini söylediğin için sağol) Japonya da bunun okulu olduğunu biliyorum. üniversiteyi bitirip çok para kazanabileceğim bir iş bulabilirsem, japonya ya gidip bunun okulunu okumayı
çok isterim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2008 20:13
black_sakura

Üye
Üye

aa ben seni götürürüm japonyaya bende yakuzadan olucam zaten Şaşırmış Durumda
şeytani güçler Kötülük Düşünmekte! Çok Mutlu olmadı gider kiralık katil olurum Çok Mutlu şaka yapmıyorum Madde
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 20:22
hannah montana

Lanetli

kiralık katil konusu komikti. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2008 20:36
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

valla hedefim genetik mühendisi olmak
Ayrıca türkiyeye bilim merkezi kurucam beyin göçü olmasın diye
ismi bile hazır: Çok Mutlu Tubim (Türkiye Uluslararası Bilim Ve İnceleme Merkezi)
Bütn dünyaya hayırlı olur inş isteyen bilim adamı olarak gelebilir Çok Mutlu
ciddiyim böyle bişeyi kuracağım Çok Mutlu

canım bitanem Gold_Heart chanımHayranlık Besliyor çok teşekkür ederim;Tek kelime ile Harika...Çok Mutlu Hayranlık Besliyor
(Çizimimle Gold_Heart chanımın yetenekli ellerinin buluşmasıÇok Mutlu Hayranlık Besliyor)

ÇOK GÜZEL OLMUŞ SÜPERR
Sağol chibi_chibi_tr:DÇok MutluÇok MutluÇok Mutlu
ellerine sağlıkHayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 22:20
hannah montana

Lanetli

ben seni destekliyorum. Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2008 08:52
black_sakura

Üye
Üye

kiralık katil ve yakuza dışında Çok Mutlu tiyatrocu olup yeni öğrenciler yetiştiricem Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2008 08:55
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

büyüyünce adaşım ile -sınıftaki 1. büşra- dünyayı dolaşacağız.özellikle japon ve çin *.*bu ortak hayalimizi gerçekleştireceğiz

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Eyl 2008 16:39
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

aah ah hep veteriner olmak istiyordum ama sayısalım berbat( Şaşırmış Durumda ) olduğu için İngilizce öğretmeni olucam inşallah. Çok Mutlu

Made by Sailormoon_ami

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Eyl 2008 16:47
küçük-melek

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bende veteriner olmak istiodum ama nasıl diyim veterinerliğin inceliklerini öğrendikten sonra çocuk doktoru olmak istiyorum Kahkaha Atıyor çocuklarla hem çok kolay anlaşıom bu yüzden çocuk doktoru olmak istiom Kayan Gözler Çok Mutlu Gülücük Dağıtıyor

inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Spoiler:

ben yaptım ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Eyl 2008 17:09
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız