Sailor Moon Forum
Pijama partisi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
hannah montana

Lanetli

Ünvan: Prenses

Pijama partisi Konu: Pijama partisi Alıntıyla Cevap Gönder

Pijama partileri,bir kaç arkadaşın toplanıp başka bir arkadaşa toplanmasından oluşur. Erkekler de yapar mı bilmiyorum, o yüzden, kızlar nasıl yapar şeklinde kendi dilimde açıklayacağım.
Partiye gelenler arkadaşına yatılı geldiği için pijamaları ile birlikte gelirler.
Uyku tulumlarını getirmeliler. Eğer getirmediyse, ev sahibi getirmeyene varsa bir uyku tulumu, yoksa da bir minder hazırlayabilir. Gece geç saatlere kadar uyumayacağınız için, eğlenceli bir şeyler yapmalısınız. İşte bir kaç örnek
*Süslenip püslenin ama fazla abartmayın, makyaj yapacaksanız sade olsun sonuçta bu bir pijama partisi doğum günü değil.
*Evde balonlarınız varsa bu daha da eğlence katar. Hep birlikte balon patlatmaca oynayın. Dikkat edin sivri cisim bir yerinize batmasın.
*Büyük bir eşek çizin, ama kuyruksuz. kuyruğunu ayrı olarak siz hazırlayın. Bunu daha önceden hazırlarsanız daha iyi olur. Sonuçta bir kaç kişi var. Çizdiğiniz resmin ve kuyruğun fotokobisini çıkarın. Her neyse kuyruğun başına bir iğne patırın. Ama dikkatli olun. İğnenin ucundan tutup eşeğe kuyrunu takmaya çalışın.
*Bütün gece aç kalıpta enerji harmamak imkansız. Tabi ki gece gece ağır olmayan ve sevdiğiniz bir şeyleri seçin yiyecek olarak. Mesela birz pizza, olmadı kurabiye.
*Bastırmak için meyve suyu, sade süt yada milkshake hazırlayın. Hazırlamayı bilmiyorsanız, Hazır milkshake tozlu poşetler var öncede onları alıp yapabilirsiniz.
*Yemeği eritmek için biraz daha tempo. Kuşkusuz hangi parti olursa olsun dans olmada parti olmaz. Ama küçük bir uyarı müziğin sesini fazla açmayın. Uyuyanlar olabilir.
*Müzikle yapılabilecek tek şey dans değil tabiki de. Moda show. evet yalış duymadınız. Showunuz için çeşit çeşit elbise giyip çıkarmak olmaz. Küçük aksesuarlar ile showunuzu hazırlaya bilirsiniz.
* Sıra geldi partinin son kısmına. Önceden meyve salatası ya da meyve çubukları hazırlayın. Tulumunuzun altına girip meyveli ürününüzü yerken birbirinize korkunç hikayeler anlatın sonra da rahatça uyuyun.
İyi eğlenceler...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2008 09:33
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Pijama partisi Konu: Yanıt: Pijama partisi Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir rehber olmuş =) pijama partisi yapan arkadaşların işine yarar sanırım.. paylaşım için teşekkürler =)

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2008 12:18
hannah montana

Lanetli

Teşekkür ederim. beğendiğine sevindim. Gülücük Dağıtıyor Ben bunu denedim gerçekten çooook eğlenceli Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2008 12:33
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

en son 5.ci sınıfta yapmıştık gezideyken partide ayağım burkulmuştu o zaman pek rahat olmamıştı
ama biz partiden sonra uyumamıştık otelin diskosuna dalmıştık orda da kafamı çarptım japonların önünde.O yüzden pijama partilerini hatırlamak bile istemiyorum
(uyku tulumunun ne gereği var ki kanepeleri açar üzerinde rahat rahat uyurlar)
ama güzel anlatım teşekkürler

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2008 12:50
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

imkansız benim arkadaşlarım pisama partisine gelmez gece yatıya gelir zaten hgece 11 ya da 12 ye kada rgeyik yaparız

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2008 13:00
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

pijama partisi süper olurdu ama ailelerimiz pek izin vermezler buna Şaşırmış Durumda

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 25 Eyl 2008 14:49
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

valla biz yaparız bunların hepsini yaparız bi tek uyku tulumu almayız o rahatsız bişey evlerde kanepeler var en kötü ihtimal Şaşırmış Durumda ama yinede paylaşım için sağol

zac_efron yazmış:
imkansız benim arkadaşlarım pisama partisine gelmez gece yatıya gelir zaten hgece 11 ya da 12 ye kada rgeyik yaparız

genelde biz de öyle yaparız moda şeyi falan olmaz yani en nefret ettiğim şeydir giy çıkar giy çıkar Karışık Zaten en güzelide o geyik gül babam gül şahsen moda yerine birbirlerinize komik şeyler anlatın Kahkaha Atıyor en azından gülersiniz Çok Mutlu

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Ekm 2008 23:29
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

dowaa yazmış:
valla biz yaparız bunların hepsini yaparız bi tek uyku tulumu almayız o rahatsız bişey evlerde kanepeler var en kötü ihtimal Şaşırmış Durumda ama yinede paylaşım için sağol

zac_efron yazmış:

genelde biz de öyle yaparız moda şeyi falan olmaz yani en nefret ettiğim şeydir giy çıkar giy çıkar Karışık

kim uğraşır ki gece gece hadi en kolay giyinenlerden olsun
öyle bi defile yaparsan zamanın yarısı ona gider valla

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Ekm 2008 18:50
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız