| |
| Yazar |
Mesaj |
hannah montana

Lanetli

|
Konu: Pijama partisi |
|
|
|
Pijama partileri,bir kaç arkadaşın toplanıp başka bir arkadaşa toplanmasından oluşur. Erkekler de yapar mı bilmiyorum, o yüzden, kızlar nasıl yapar şeklinde kendi dilimde açıklayacağım.
Partiye gelenler arkadaşına yatılı geldiği için pijamaları ile birlikte gelirler.
Uyku tulumlarını getirmeliler. Eğer getirmediyse, ev sahibi getirmeyene varsa bir uyku tulumu, yoksa da bir minder hazırlayabilir. Gece geç saatlere kadar uyumayacağınız için, eğlenceli bir şeyler yapmalısınız. İşte bir kaç örnek
*Süslenip püslenin ama fazla abartmayın, makyaj yapacaksanız sade olsun sonuçta bu bir pijama partisi doğum günü değil.
*Evde balonlarınız varsa bu daha da eğlence katar. Hep birlikte balon patlatmaca oynayın. Dikkat edin sivri cisim bir yerinize batmasın.
*Büyük bir eşek çizin, ama kuyruksuz. kuyruğunu ayrı olarak siz hazırlayın. Bunu daha önceden hazırlarsanız daha iyi olur. Sonuçta bir kaç kişi var. Çizdiğiniz resmin ve kuyruğun fotokobisini çıkarın. Her neyse kuyruğun başına bir iğne patırın. Ama dikkatli olun. İğnenin ucundan tutup eşeğe kuyrunu takmaya çalışın.
*Bütün gece aç kalıpta enerji harmamak imkansız. Tabi ki gece gece ağır olmayan ve sevdiğiniz bir şeyleri seçin yiyecek olarak. Mesela birz pizza, olmadı kurabiye.
*Bastırmak için meyve suyu, sade süt yada milkshake hazırlayın. Hazırlamayı bilmiyorsanız, Hazır milkshake tozlu poşetler var öncede onları alıp yapabilirsiniz.
*Yemeği eritmek için biraz daha tempo. Kuşkusuz hangi parti olursa olsun dans olmada parti olmaz. Ama küçük bir uyarı müziğin sesini fazla açmayın. Uyuyanlar olabilir.
*Müzikle yapılabilecek tek şey dans değil tabiki de. Moda show. evet yalış duymadınız. Showunuz için çeşit çeşit elbise giyip çıkarmak olmaz. Küçük aksesuarlar ile showunuzu hazırlaya bilirsiniz.
* Sıra geldi partinin son kısmına. Önceden meyve salatası ya da meyve çubukları hazırlayın. Tulumunuzun altına girip meyveli ürününüzü yerken birbirinize korkunç hikayeler anlatın sonra da rahatça uyuyun.
İyi eğlenceler... |
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1096 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Yanıt: Pijama partisi |
|
|
|
güzel bir rehber olmuş =) pijama partisi yapan arkadaşların işine yarar sanırım.. paylaşım için teşekkürler =) _________________
|
|
 |
|
01 Eyl 2008 12:18 |
|
 |
hannah montana

Lanetli

|
|
|
|
Teşekkür ederim. beğendiğine sevindim. Ben bunu denedim gerçekten çooook eğlenceli  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
en son 5.ci sınıfta yapmıştık gezideyken partide ayağım burkulmuştu o zaman pek rahat olmamıştı
ama biz partiden sonra uyumamıştık otelin diskosuna dalmıştık orda da kafamı çarptım japonların önünde.O yüzden pijama partilerini hatırlamak bile istemiyorum
(uyku tulumunun ne gereği var ki kanepeleri açar üzerinde rahat rahat uyurlar)
ama güzel anlatım teşekkürler _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
01 Eyl 2008 12:50 |
|
 |
zac_efron

Anime Fan

|
|
 |
|
01 Eyl 2008 13:00 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
pijama partisi süper olurdu ama ailelerimiz pek izin vermezler buna  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
dowaa

Master Otaku

|
|
|
|
valla biz yaparız bunların hepsini yaparız bi tek uyku tulumu almayız o rahatsız bişey evlerde kanepeler var en kötü ihtimal ama yinede paylaşım için sağol
| zac_efron yazmış: |
| imkansız benim arkadaşlarım pisama partisine gelmez gece yatıya gelir zaten hgece 11 ya da 12 ye kada rgeyik yaparız |
genelde biz de öyle yaparız moda şeyi falan olmaz yani en nefret ettiğim şeydir giy çıkar giy çıkar Zaten en güzelide o geyik gül babam gül şahsen moda yerine birbirlerinize komik şeyler anlatın en azından gülersiniz  _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
|
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| dowaa yazmış: |
valla biz yaparız bunların hepsini yaparız bi tek uyku tulumu almayız o rahatsız bişey evlerde kanepeler var en kötü ihtimal ama yinede paylaşım için sağol
| zac_efron yazmış: |
| imkansız benim arkadaşlarım pisama partisine gelmez gece yatıya gelir zaten hgece 11 ya da 12 ye kada rgeyik yaparız |
genelde biz de öyle yaparız moda şeyi falan olmaz yani en nefret ettiğim şeydir giy çıkar giy çıkar |
kim uğraşır ki gece gece hadi en kolay giyinenlerden olsun
öyle bi defile yaparsan zamanın yarısı ona gider valla _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
03 Ekm 2008 18:50 |
|
 |
|
|