Sailor Moon Forum
Charlie'nin Çikolata Fabrikası
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Yabancı Filmler

Yazar Mesaj
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prenses

Charlie'nin Çikolata Fabrikası Konu: Charlie'nin Çikolata Fabrikası Alıntıyla Cevap Gönder

CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI

http://www.hizliresim.com/2008/8/28/2395.jpg
(resim eklemeyi bilmediğim için böyle yaptım Şaşırmış Durumda )

Başarılı yönetmen Tim Burton canlı ve yaratıcı stilini, Roald Dahl'in çok sevilen klasik eseri Charlie'nin çikolata Fabrikası'ni sinemaya aktarmak için harekete geçiriyor. Hikaye eksantrik çikolataci Willy Wonka (Johnny Depp) ve onun ilginç çikolata fabrikasinin gölgesinde fakir ailesi ile yaşayan iyi kalpli bir çocuk olan Charlie'yi (Freddie Highmore) anlatıyor. Uzun zaman önce kendi ailesinden izole edilmiş olan Wonka, çikolata imparatorluĝunu devredeceĝi bir varis seçmek için dünya çapında bir yarışma düzenler. Aralarında Charlie'nin de bulunduĝu, Wonka'nın çikolatalarından Altın Biletleri çeken beş şanslı çocuk, 15 yıldır hiç kimsenin görmediĝi efsanevi çikolata fabrikasını gezecekleri bir tura katılmaya hak kazanırlar. Birbiri ardına gördüĝü insani hayrete düşüren manzaralar karşısında gözleri kamaşan Charlie, bu şaşırtıcı, sıradışı hikayede, Wonka'nın fantastik dünyasına kendını kaptırır.
(Alıntıdır)

çoook beğendiğim bi filmdi ilk kez izlediğimde wonka'nın Jonny Depp olduğunu anlayamamıştım Şaşırmış Durumda ciddi güzel filmdi Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ağu 2008 14:21
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Charlie'nin Çikolata Fabrikası Konu: Yanıt: Charlie'nin Çikolata Fabrikası Alıntıyla Cevap Gönder

johnny depp ve tim burton hangi filmde bir araya gelmiş de o film güzel olmamış ki Kahkaha Atıyor üstelik helena da var arada Çıldırmış Durumda dadından yinmiyor Çıldırmış Durumda izleyin izleyin evet 0.o

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Ağu 2008 14:32
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

Charlie'nin Çikolata Fabrikası Konu: Yanıt: Charlie'nin Çikolata Fabrikası Alıntıyla Cevap Gönder

harika bir filmm süperr çook komik glmekten ölmüştümm Kahkaha Atıyor

Süpersin BüşBüş *.*
...

BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Ağu 2008 14:38
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

Ben bu filmi çok severim.Harika bir filmdi.İzlemeyenler bnce mutlaka izlesinler =)

usacagla'm harikasın cool xD *-*

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
HSM Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Yazılılardan Çook Bunalmış Modunda O.o !!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ağu 2008 14:52
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

Usagi_Seiya yazmış:
Ben bu filmi çok severim.Harika bir filmdi.İzlemeyenler bnce mutlaka izlesinler =)

bencede mutlaka izlesinler =)

Süpersin BüşBüş *.*
...

BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Ağu 2008 14:55
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

hehe çok seviyorum ben de bu filmi.
johhny depp bir kez daha emeğinin hakkını vermiş bu filmde=)

Spoiler:

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2008 19:22
lily

Üye
Üye

bu filmi izledikten sonra canım öyle bir çikolata çekmişti ki Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2008 20:08
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

yani abartılacak pek bişe yok..fena değil diyelim.. Şaşırmış Durumda işte film idare eder Zarif
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Ağu 2008 21:32
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

bir filmde johnny depp olurda o film nasıl güzel olmaz Hayranlık Besliyor bayılarak izlemiştim.herkesede tavsiye ederim Çok Mutlu

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2008 09:37
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

3 defa falan izlemişimdir,eğlenceli.yine Tim Burton'nın o değişik anlatımı,karakterleri oturtuşu...Umpa lumpalar filmi bir kaç defada izlememin nedeni arasında yer alır,filmde güldüğüm her sahne onlara ait Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 10:00
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

bu filmi izlerken yanınızda çikolata bulundurun arkadaşlar benden söylemesi. Şaşırmış Durumda

Made by Sailormoon_ami

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 06 Eyl 2008 22:00
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Katılıyorum wonka çukulatası nasıl acaba herkes bayılıyo Hayranlık Besliyor Çok keyifle izlemiştim umpa lumpalar çokçirkin yaa ama şarkılar süper sakız şampiyonu falaln Kahkaha Atıyor Çok koptum bence her yaş izlemeli bunuu Kahkaha Atıyor

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 06 Eyl 2008 22:43
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

çok güzel bir filmdi izledim ve beğendim Çok Mutlu çocuğa fabrika kaldı ya çok kıskandım vallahi Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Ekm 2008 14:09
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Evet gemde çukulata Hayranlık Besliyor

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Ekm 2008 14:13
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

harikaydı vala johnny depp de olunca dahada güzel oldu çok komikti:D
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Ekm 2008 01:39
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Yabancı Filmler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız