| |
| Yazar |
Mesaj |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Yanıt: hangi bölümde okuyoruz^^ |
|
|
|
kamu yönetimi okuyorum _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
29 Tem 2008 23:31 |
|
 |
kai suzuke

Sağlam Üye

|
|
|
|
valla bnde radyo tv okucam büyük bi ihtimalle  _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...
Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...
http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için... |
|
 |
|
 |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
|
|
|
sayısalım ama yabancı dil istiodum kahretsin aile baskısı  |
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
evet sanrm şimdi yazabilirim çünkü lise 1 okuyordum vede tam karar vermemiştim ama artık emnm bu konuyu çok düşündüm bnm mf çok ii hemde hiç çalışmadığım halde demekki kafam basıomuş ztn bnm annmde mf ciymş eh ona çekmişim herhalde bnm 6.sınıftan beri çok ii düşündüğüm tek meslek psikolog olmak ama nednse tm derslerm kötü XD çünkü ede. öğrt. nefret etmiyorum ötesi bnm ki ... o kdr kötü bir öğrt. olamaz herhalde nese psikiyatr olmak içim mf gerek psikolog içinde tm ama bn kararımı verdm snrm sadece dinleyici olmak daha ii (bilmeynlr için psikaytr ilaçda yazabiliyor ) o yüzdn psikolog olucam hacettepe üni. si hayalim *.* lise 2 ye başlıyıcam bu sne bakalım nasıl geçcek ama ayrıca mf de kötü diil dersleri kolaylıkla yapıorsanız aksine güzel bir bölm walla bnm lise 1 çoğu arkadaşımın aksine fizik dersnde en sewdiğim konu optikti herkes zor dior ama kolay bnce o.O'' ama tabi kişiden kişiye değişir  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| sailor neptune yazmış: |
Seçme şansı olmayan bi insan olaraktan sayısaldayım
Ama ben gene de sayısalı seçerdim  |
aynı senin durumuna düşerek sayısalı seçmiştim çünkü sayısal derslerim çok iyiydi ve Anadolu Lisesi'inde okuyordum...
şöyle diyebilirim ki 2. sınıfın sayısalı baya emek istiyor ^^''' hatta baya baya emek istiyor ^^'''' bilmiyorum diğer alanlar için de öyle midir ama sayısal sınıfları içinde stres ve sinirden ağlayan kaç kişi gördük... ben de dahilim buna
edit: Buki, bence de fiziğin en kolay konusu optik, 2. sınıfta olmasını ne çok isterdim T-T _________________
 |
|
 |
|
09 Ağu 2008 14:26 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1402 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
| sailor neptune yazmış: |
Seçme şansı olmayan bi insan olaraktan sayısaldayım
Ama ben gene de sayısalı seçerdim  |
aynı senin durumuna düşerek sayısalı seçmiştim çünkü sayısal derslerim çok iyiydi ve Anadolu Lisesi'inde okuyordum...
şöyle diyebilirim ki 2. sınıfın sayısalı baya emek istiyor ^^''' hatta baya baya emek istiyor ^^'''' bilmiyorum diğer alanlar için de öyle midir ama sayısal sınıfları içinde stres ve sinirden ağlayan kaç kişi gördük... ben de dahilim buna
edit: Buki, bence de fiziğin en kolay konusu optik, 2. sınıfta olmasını ne çok isterdim T-T |
+1
bir zamanlar fizik aşığıydım tanrımmm  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
sen zaten hep biraz kafadan kontaktın venüs =P fizik en nefret ettiğim fen dersi olmuştur her zaman... optik yavrumdur ama onu saymıyorum U_U _________________
 |
|
 |
|
09 Ağu 2008 17:05 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1402 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
rica ediyorum İngilizce'mi bu işe bulaştırmayınız lütfen XD o benim ilk yavrum XD istersen bi anket açalım, Fizik dersi mi boş olsa sevinirsiniz İngilizce dersi mi diye, bakalım millet ne diyor XD
bir boş dersimde diğer şubelerden birinin İngilizce dersine girdiğimi anlatmayalım cidden salak derler hiç anlatmadık Allah için XD seviyorum napiyim, sevicek bi dersi olmayanlar çatlasın
ve evet hep aynı hikaye ama çalışın, elinizden geleni yapın lütfen... bize yapılan gibi "son pişmanlık" hikayesi kakılmasın başınıza  _________________
 |
|
 |
|
10 Ağu 2008 20:36 |
|
 |
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
arada gelip okuyordum forumu ama bu başlığı da görünce dayanamadım, tutamadım kendimi, yazmaktan alıkoyamadım.
arkadaşlar gerçekten alan seçimi çok zor.özellikle de bunun tam kararsızlık dönemi olan lise çağında yaptırılması.lise 1 sonunda.daha 15 yaşında çocuklara ilerideki yaşamlarında ne olmak istediklerine şimdiden karar verme baskısı bu.kaç kez daha değişebilir düşünceleri.evet bu konuyla ilgili olarak alan değiştirme şansı veriliyor ama bir sene sayısal düşündü, hop sayısala geçti.olmadı sözel istedi sözele geçti, sonra eşit ağırlık istedi.durmadan bölüm mü değiştirecek?çok saçma..
örneğin ben inanılmaz bir tarih aşığıyımdır.bi aralar tarih veya arkeoloji ya da sanat tarihi okumayı düşünüyordum.sonra genetik müh. ya da moleküler biyoloji ve genetik düşündüm, hem sayıldaki seçeneklerin daha da fazla olması sebebiyle sayısalı seçtim.ama kim bilebilir ki ben bundan pişman olacak mıyım ilerde?ya üniversitede istediğimin bu olmadığını, başka bölümde mutlu olacağımı düşünürsem.çok karışık ve saçma işler bunlar...tüm hepsi..çünkü meslek seçimi kaç puan aldığına göre tutan yerlere girmek değildir, meslek seçimi senin tüm hayatın boyunca ne olmak istediğine karar vermektir.ve buna daha 15 yaşında karar vermek ne derece sağlıklı?
yine sizin bir yerde şansınız var.dersleri türkçe okuyorsunuz.ben sayısal seçtim ve okulumda sayısal dersleri, yani fen, matematik ve geometri derleri almanca.bunun yanısıra alman edebiyatı ve türevleri de mevcut.üstüne öğretmenlerimiz bile alman.ders sistemi alman sistemi, türk sistemiyle alakası yok, normal liselerde lise 3te görülen şeyi biz lise 1de görüyoruz ya da lise 1de görülen şeyi lise 3te görüyoruz gibi.sistem de össye yönelik değil, kendi okul bitirme sınavları olan abitura yönelik.bu durumda ne kadar zorlandığımızı bi de siz düşünün.
neyse çok konuştum yine.sonuç olarak hayat sizin, kalbinize hangisi doğru geliyorsa onu seçin. _________________
İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım.. |
|
 |
|
03 Eyl 2008 16:12 |
|
 |
michiru

O Bir Yıldız!

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1453 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
bende daha okulun ilk günü seçtiğim bölümü değiştirdim
sözel seçmiştim ama şimdi eşit ağırlığa geçtim  _________________
sağol kuzen
çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-* |
|
 |
|
 |
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 915 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
 |
|
 |
aysavaşçısı

Otaku

Kayıt: 09 Tem 2007 Mesajlar: 353 Ünvan: Prenses Nerden: Adana
|
|
|
|
ben anadolu lisesi sayısal mezunuyum sayısal gerçekten emek iisteyen bölümdür
eğer aile baskısı olan varsa say okuyup 1 yıl daha sonra blüm değiştirebilio fark derslari vererek tabii ama en güzeli aile hevesini almış oluo ne kadar yanlış olsa da ve daha serbest bırakıolar en azından çocuğunun bu kadar zorlanmasını kaldıramıolar ve pişman oluollar bnm bi çok arkadaşım say dan tm ye geçmiştir ama tabi en iisi kendinizin karar vermesi
edit:fizik sevmiorsanız ve say seçecem diosanız bir an önce sevmeye bakın derim şahsen ben bayılırım  _________________
teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle... |
|
 |
|
15 Eyl 2008 14:32 |
|
 |
|
|
|