Sailor Moon Forum
hangi bölümde okuyoruz^^
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

hangi bölümde okuyoruz^^ Konu: Yanıt: hangi bölümde okuyoruz^^ Alıntıyla Cevap Gönder

kamu yönetimi okuyorum

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Tem 2008 23:31
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

hangi bölümde okuyoruz^^ Konu: Yanıt: hangi bölümde okuyoruz^^ Alıntıyla Cevap Gönder

valla bnde radyo tv okucam büyük bi ihtimalle Çok Mutlu

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 00:13
sewimlisawaşçı91

Üye
Üye

sayısalım ama yabancı dil istiodum kahretsin aile baskısı Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Tem 2008 01:25
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

evet sanrm şimdi yazabilirim çünkü lise 1 okuyordum vede tam karar vermemiştim ama artık emnm bu konuyu çok düşündüm bnm mf çok ii hemde hiç çalışmadığım halde demekki kafam basıomuş Çok Mutlu ztn bnm annmde mf ciymş eh ona çekmişim herhalde bnm 6.sınıftan beri çok ii düşündüğüm tek meslek psikolog olmak ama nednse tm derslerm kötü XD çünkü ede. öğrt. nefret etmiyorum ötesi bnm ki ... Çılgın o kdr kötü bir öğrt. olamaz herhalde nese psikiyatr olmak içim mf gerek psikolog içinde tm ama bn kararımı verdm snrm sadece dinleyici olmak daha ii (bilmeynlr için psikaytr ilaçda yazabiliyor Çok Mutlu ) o yüzdn psikolog olucam hacettepe üni. si hayalim *.* lise 2 ye başlıyıcam bu sne bakalım nasıl geçcek ama ayrıca mf de kötü diil dersleri kolaylıkla yapıorsanız aksine güzel bir bölm walla bnm lise 1 çoğu arkadaşımın aksine fizik dersnde en sewdiğim konu optikti herkes zor dior ama kolay bnce o.O'' ama tabi kişiden kişiye değişir Çok Mutlu

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Ağu 2008 18:54
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

sailor neptune yazmış:
Seçme şansı olmayan bi insan olaraktan sayısaldayım Hayranlık Besliyor Şaşırmış Durumda
Ama ben gene de sayısalı seçerdim Çok Mutlu

aynı senin durumuna düşerek sayısalı seçmiştim çünkü sayısal derslerim çok iyiydi ve Anadolu Lisesi'inde okuyordum...

şöyle diyebilirim ki 2. sınıfın sayısalı baya emek istiyor ^^''' hatta baya baya emek istiyor ^^'''' bilmiyorum diğer alanlar için de öyle midir ama sayısal sınıfları içinde stres ve sinirden ağlayan kaç kişi gördük... ben de dahilim buna Çıldırmış Durumda

edit: Buki, bence de fiziğin en kolay konusu optik, 2. sınıfta olmasını ne çok isterdim T-T

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2008 14:26
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

merkür prensesi yazmış:
sailor neptune yazmış:
Seçme şansı olmayan bi insan olaraktan sayısaldayım Hayranlık Besliyor Şaşırmış Durumda
Ama ben gene de sayısalı seçerdim Çok Mutlu

aynı senin durumuna düşerek sayısalı seçmiştim çünkü sayısal derslerim çok iyiydi ve Anadolu Lisesi'inde okuyordum...

şöyle diyebilirim ki 2. sınıfın sayısalı baya emek istiyor ^^''' hatta baya baya emek istiyor ^^'''' bilmiyorum diğer alanlar için de öyle midir ama sayısal sınıfları içinde stres ve sinirden ağlayan kaç kişi gördük... ben de dahilim buna Çıldırmış Durumda

edit: Buki, bence de fiziğin en kolay konusu optik, 2. sınıfta olmasını ne çok isterdim T-T

+1 Çıldırmış Durumda

bir zamanlar fizik aşığıydım Çıldırmış Durumda tanrımmm ...

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 16:17
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

sen zaten hep biraz kafadan kontaktın venüs =P fizik en nefret ettiğim fen dersi olmuştur her zaman... optik yavrumdur ama onu saymıyorum U_U

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2008 17:05
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

merkür prensesi yazmış:
sen zaten hep biraz kafadan kontaktın venüs =P fizik en nefret ettiğim fen dersi olmuştur her zaman... optik yavrumdur ama onu saymıyorum U_U

zuhahaXDkoptum optik yavrundurXD bu sene kimyaya ne diyceksin fizikmi kimyamı fizikmi kimya mı ha dökül bakalım tabiki fizik Madde

Spoiler:
gerçek kontak kim merak ediyorum aa çok mutluyum ders ingilizce diyen bendim sankiXDders boş bihter kopalım diyorum aa ingilizcemi boş ağlıycak nerdeyse Madde inanılmazzXD

neyse sayısalda devam edicez malum artık bizden geçti sayısalı seçeceklere önerim düşünsünler bir daha bir daha bir daha düşünsünler sevmeyince yapılmayacak bir bölüm gerçi her bölüm öyle sayısalcılar sözelde bişey yapamaz sözelciler sayısalda kendi alanını bulmak önemli Hayranlık Besliyor bide çalışmak tabi biraz kalıplaşmış bir nasihat ama doğru Çıldırmış Durumda

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 17:26
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

rica ediyorum İngilizce'mi bu işe bulaştırmayınız lütfen XD o benim ilk yavrum XD istersen bi anket açalım, Fizik dersi mi boş olsa sevinirsiniz İngilizce dersi mi diye, bakalım millet ne diyor XD

bir boş dersimde diğer şubelerden birinin İngilizce dersine girdiğimi anlatmayalım cidden salak derler Çıldırmış Durumda hiç anlatmadık Allah için XD seviyorum napiyim, sevicek bi dersi olmayanlar çatlasın ...

ve evet hep aynı hikaye ama çalışın, elinizden geleni yapın lütfen... bize yapılan gibi "son pişmanlık" hikayesi kakılmasın başınıza ...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 20:36
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

arada gelip okuyordum forumu ama bu başlığı da görünce dayanamadım, tutamadım kendimi, yazmaktan alıkoyamadım.

arkadaşlar gerçekten alan seçimi çok zor.özellikle de bunun tam kararsızlık dönemi olan lise çağında yaptırılması.lise 1 sonunda.daha 15 yaşında çocuklara ilerideki yaşamlarında ne olmak istediklerine şimdiden karar verme baskısı bu.kaç kez daha değişebilir düşünceleri.evet bu konuyla ilgili olarak alan değiştirme şansı veriliyor ama bir sene sayısal düşündü, hop sayısala geçti.olmadı sözel istedi sözele geçti, sonra eşit ağırlık istedi.durmadan bölüm mü değiştirecek?çok saçma..

örneğin ben inanılmaz bir tarih aşığıyımdır.bi aralar tarih veya arkeoloji ya da sanat tarihi okumayı düşünüyordum.sonra genetik müh. ya da moleküler biyoloji ve genetik düşündüm, hem sayıldaki seçeneklerin daha da fazla olması sebebiyle sayısalı seçtim.ama kim bilebilir ki ben bundan pişman olacak mıyım ilerde?ya üniversitede istediğimin bu olmadığını, başka bölümde mutlu olacağımı düşünürsem.çok karışık ve saçma işler bunlar...tüm hepsi..çünkü meslek seçimi kaç puan aldığına göre tutan yerlere girmek değildir, meslek seçimi senin tüm hayatın boyunca ne olmak istediğine karar vermektir.ve buna daha 15 yaşında karar vermek ne derece sağlıklı?

yine sizin bir yerde şansınız var.dersleri türkçe okuyorsunuz.ben sayısal seçtim ve okulumda sayısal dersleri, yani fen, matematik ve geometri derleri almanca.bunun yanısıra alman edebiyatı ve türevleri de mevcut.üstüne öğretmenlerimiz bile alman.ders sistemi alman sistemi, türk sistemiyle alakası yok, normal liselerde lise 3te görülen şeyi biz lise 1de görüyoruz ya da lise 1de görülen şeyi lise 3te görüyoruz gibi.sistem de össye yönelik değil, kendi okul bitirme sınavları olan abitura yönelik.bu durumda ne kadar zorlandığımızı bi de siz düşünün.

neyse çok konuştum yine.sonuç olarak hayat sizin, kalbinize hangisi doğru geliyorsa onu seçin.

İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Eyl 2008 16:12
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

bende daha okulun ilk günü seçtiğim bölümü değiştirdim
sözel seçmiştim ama şimdi eşit ağırlığa geçtim Gülücük Dağıtıyor

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Eyl 2008 10:51
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Lise 3-YDL ve arkadaşlar ingilizce o kadar da kolay değil ve ben YDS'de ne yapacağım onu düşünüyorum. Çıldırmış Durumda

venüs prensesi teşekkür ederim^^

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 20:04
aysavaşçısı

Otaku
Otaku

ben anadolu lisesi sayısal mezunuyum sayısal gerçekten emek iisteyen bölümdür
eğer aile baskısı olan varsa say okuyup 1 yıl daha sonra blüm değiştirebilio fark derslari vererek tabii Kahkaha Atıyor ama en güzeli aile hevesini almış oluo ne kadar yanlış olsa da ve daha serbest bırakıolar en azından çocuğunun bu kadar zorlanmasını kaldıramıolar ve pişman oluollar bnm bi çok arkadaşım say dan tm ye geçmiştir ama tabi en iisi kendinizin karar vermesi
edit:fizik sevmiorsanız ve say seçecem diosanız bir an önce sevmeye bakın derim Çok Mutlu şahsen ben bayılırım Hayranlık Besliyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Spoiler:

imza için kyo_kusanagi'ye çoooook teşekkür ederim...harika olmuşÇok Mutlu

teşekkür ederim MoonLiqhT süppersiiin,bayıldımÇok Mutlu

Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Eyl 2008 14:32
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız