Sailor Moon Forum
Ouran High School Host Club
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

Ouran High School Host Club Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ay allahım koptum ya evet bossanovaççii Eğlenmekte
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Şub 2008 15:26
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

miya yazmış:
NANA yazmış:
NANA yazmış:
Tabi bir de güldüğüm en komik bölümlerden!^^
Spoiler:
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor ) kılıcı(ya da oku neyse Dil Çıkartıyor ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya Kahkaha Atıyor kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Çıldırmış Durumda Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Kahkaha Atıyor Nieheh Çok Mutlu

Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha

Hele yine 22inci bölümde Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...

Muhahah anılarım canlandı XD
o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker Dil Çıkartıyor
Spoiler:

birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD

hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o

Muahahahahahah Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Honey-senpainin o haline hastayım.. Gözler bir karış kurbağa misali.. Morinin de ağzı masayı süpürüyor mauahahahha Dil Çıkartıyor

Hele Cassanodanın lovely image'i... Kahkaha Atıyor Mauahha yaban kedisi gibiydi be XD

Haruhiye nasıl kapılmıştı amaaaa mauahahah Zarif
Kedili itemden önce birde kuma-chanı var mauahah XD
Ah kuma-chan vah kuma-chan ezmesinler seni, atmasınlar yere!!

Hele hele.. Cassanoda eve gittiğinde evdeki herkes "Bu Fujiokada kim???? derken... Tetsuyanın ordan çıkıp "Bugün onları beraber okulda gördüm, şirin bir yüzü vardı ERKEKTİ! dediğinde, hepsi ne yani bir erkeğimi seviyor... mauahahah

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 16:20
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

nihahaha
Spoiler:
Bende kopmuştum o sahneye ya XD adamlar ne şeyler diyorlardı orada ama o mori ile honey iin tipi unutulacakmış gibi değil çok kötü yarıldığımı hatırlıyorum XD
--Takashi.. Beni kullanıyormusunnn
hahahahahahahaha o ifadeyi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bide kedi canavarıı diye bağırdı sahne vardı honey-sempai nin Eğlenmekte

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Şub 2008 16:24
miya

Venus Fan
Venus Fan

NANA yazmış:
miya yazmış:
NANA yazmış:
NANA yazmış:
Tabi bir de güldüğüm en komik bölümlerden!^^
Spoiler:
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor ) kılıcı(ya da oku neyse Dil Çıkartıyor ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya Kahkaha Atıyor kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Çıldırmış Durumda Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Kahkaha Atıyor Nieheh Çok Mutlu

Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha

Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...

o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker Dil Çıkartıyor
Spoiler:

birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD

hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o

Muahahahahahah Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Honey-senpainin o haline hastayım.. Gözler bir karış kurbağa misali.. Morinin de ağzı masayı süpürüyor mauahahahha Dil Çıkartıyor

Hele Cassanodanın lovely image'i... Kahkaha Atıyor Mauahha yaban kedisi gibiydi be XD

Haruhiye nasıl kapılmıştı amaaaa mauahahah Zarif
Kedili itemden önce birde kuma-chanı var mauahah XD
Ah kuma-chan vah kuma-chan ezmesinler seni, atmasınlar yere!!

Hele hele.. Cassanoda eve gittiğinde evdeki herkes "Bu Fujiokada kim???? derken... Tetsuyanın ordan çıkıp "Bugün onları beraber okulda gördüm, şirin bir yüzü vardı ERKEKTİ! dediğinde, hepsi ne yani bir erkeğimi seviyor... mauahahah

Spoiler:

yaaa evet kuma-chanim yok mu T_T kuma-chan konferansı verebilirim şurda T_T nesini beğenmiyorlarda eziyorlar
Ne yaptı o size Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor acıların kuması Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
öhm.. neyse :p ben birde Nekozawa senpainin kardeşine bakıcılık yaptığımız bölümde Tamakinin kalp gözüne bitmiştim XD
ikizler; '' hadi tono'm haruhi bebeğiyle aşk yap''
[bebeğin yüz kısmı için açıklama yazısı belirir : ifadesiz ]
Tamaki evrenlerii aşar o bebeği haruhi diye hayal eder ve tam o sırada haruhi basar XD '' sapıklık yapıcağına azıcık kirimiye baksana '' der muhuhu XD
azıcık mantık hatası da olsa bayılıyorum fantazilerine ya XD ikizlerin kavgası sırasında (bkz 5. bölüm) ne manyak fantazi kurmuştu obento kutusuyla Dil Çıkartıyor babacık azıcık sapık haruhiciğim XD
birde kumsala gittiklerinde tamakinin hayaller tiyatrosunda haruhiyi beyaz elbisesiyle hayal ederken ikizler
etrafına '' tehlikeli uzak durun '' diye barikat kuruyorlardı (yoksa o mangada mıydı O_o )
Kısacası en çok güldüren bölüm = hepsi O_o bak tutmazsanız türiycekler

dipnot: 2. sezon yapmayan akıllılara ölüm!!

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 17:06
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Mangaydı o Mangaaaaa Kahkaha Atıyor

Spoiler:
Muahahah o Kirimi bölümünde beni en çok güldüren şeylerden biri! (Öhm tabi öncelikle Kiriminin bile Tamakiye vurulmasını saymıyorum abi bile olsa! mauahah XD) Bizimkileri görünce "Geri Harem!" diye bağırması ne komikti yarabbim. Shuchi Nikurin... Otakudan sonra, bir shoujo manga hastası küçük(!) bir kız daha.. ölmüştüm gülmekten XD Haruhi bir gariben mauahahah XD Eee, zeki kızdır haruhi Dil Çıkartıyor

Diğer en sevdiğim kısımda, Haruhinin Kirimiye Shoujo manga okumasıydı...

Aynen şöyle;
Aitsura wa mo minna atashi no koi no doreyou...
Saa, konyawa dare ni tanoshimasete morao kashira?
Burda kopmuştum.......
Hemde 50 tane shoujo manga okumuş... XDD

Honey-senpaiii niye grubun AB Üzgün ya da Ağlıyor O küçücük, minicik kuma-chanımı niye niye... Daha fazla konuşamıycam Üzgün ya da Ağlıyor

Nekozawa senpai; Oyuncakları seviyorsanız benim kulübüme gelin... Zarif mauahahah XD O bölüm çok komikti be... Zavallım Tamakim gitmiş, Mat. sınavı yerine yunanca sınavına...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 18:06
miya

Venus Fan
Venus Fan

yaa hatırlatmasana yazasım geliyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
Spoiler:

Ah o Yunanca sınavı meselesi zuhahhahhahah ''Belzenef bebeğinin üstüne bastıktan hemen sonra sınav kağıdımda lanetin sonucu olarak büyü gibi anlaşılmaz yazılar çıktı,şüphe içinde etrafa baktığımda hiç tanımadığım insanlarla çevrilmiştim '' muhuhahaha XD haruhi tam da inanmak üzereydi o sırada XD Hem host kulubünde o kapıda nerden çıktı daha önce varmıydı Çıldırmış Durumda Birde bu bölümde ikizlerin yemek seçmeye çalışması süperdi XD

aslında bir de manga bölümü filan mı açmalı ne XD bu ay yeni bölümde neler gelicek kimbilir Çıldırmış Durumda hertürlü şoku yaşayabiliriz Çıldırmış Durumda
tamam ben de susucam artık alıntı yapa yapa O.o öhm neyse hadi çüüz

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 18:20
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

Ouran High School Host Club Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club Alıntıyla Cevap Gönder

Kahkaha Atıyor bende çok sewiorum . süper anime bence

(bunu da kendim yaptım ^^)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2008 15:38
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Ouran High School Host Club Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club Alıntıyla Cevap Gönder

3günde bitirdim seriyi Kahkaha Atıyor çok güldürdü beni ama arkadaşlık bağlarıda çok duygulandırdı Üzgün ya da Ağlıyor keşke bukdar çabuk bitmeseydi.Tadı damağında bitit çünkü ^^
~Host Clup Foreverrrrrr.......

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 21:17
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

NANA yazmış:
Spoiler:
Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor ) kılıcı(ya da oku neyse Dil Çıkartıyor ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya Kahkaha Atıyor kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Çıldırmış Durumda Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Kahkaha Atıyor Nieheh Çok Mutlu

miya yazmış:

Spoiler:

Ay etmeyin eylemeyin koptum burada gecenin üçünde! Babam sesime uyandı herhalde, birşey demeden ters ters lavaboya gitti... Ama tutamıyorum kendimi cidden! Ne sahnelerdi onlar!
Hepsine bayılıyorum, hepsinin yeri ayrı!
Spoiler:
Bu "commoner" konulu kısımlar da çok komikti. Haruhi'nin de arasıra "zengin züppeleri" gibisinden söylenmesi komikti.

Tamaki'nin rüyasında haruhi'lerin evi ziyarete gitmeleri çok komikti. Vaziyet o kadar kötüydü ki honey-senpai "ziyarete geldiğimiz için çok üzgünüm" diyordu. Gerçek gidişleri de çok komikti. "Haruhi'yi utandırmayacağız" başlığı altında Tamakinin hareketleri. "Şu şekilde oturun, bu commoner'lerin yer kazanmak için icat ettiği bir şekil..."

Birde havuza gittiklerinde ikizlerin, Haruhi'nin plastik havuzunu tanımayıp, bot sanışları. Tamakinin onları yanına çekip "Bırakın öyle olsun, kendini kötü hissetmesin..." deyişi. Kahkaha Atıyor
Yine o havuzlu bölümde Haruhi'yi mayo giymesi için kabine tıktıkları kısım. Az gülmedim. Tamaki dışarıda kan ter içinde, kulak kabartmış. "But this's just some strings..." lafını duyunca alnından vurulup düşmesi! Sonra Haruhi'yi görünce saçlarının diken diken oluşu, "Kızların evlenmeden böyle tenini göstermesi doğru değil" deyişi... İkizlerin bu Tamakinin bu tavrı için "evet, tamaki şu sesiz ama sapık tiplerden. Hasta ruhlu adam" deyişleri... Aman bütün bölümü anlattım!

"puppy eyes" kalıbını da kullanır olduk kardeşimle. Kahkaha Atıyor

Bu Lobelia kızlarının Haruhi'yi kaçırdıkları bölüm de güzeldi. Haruhi tatlı tatlı şarkı söylerken birinin yanlışlıkla fişi çekmesi. Bölümün sonunda Lobelia kızının Haruhi'nin ilk öpücüğünü çalmaya çalışması, ilk olmadığını öğrenince "Yakalayın. İkinci ya da üçüncü öpücük fark etmez" deyişi. Haruhi'nin kızdan kaçarken Tamakinin üzerine atlayışı Hayranlık Besliyor Kahkaha Atıyor

süper tanıtım için de ayrıca teşekkürler NANA Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Eyl 2008 02:53
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

ben bu animeyee bayıldım yaa. çok komiklerrr. bir günde 8 bölüm izledim *_*
takashi morinozukaa favorimdirrr
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ekm 2008 20:42
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

bende çok izlemek istiyorum bu anime yi ama türkçe alt yazısı olmadığı için izleyemiyorum inglgizcede çoğunu anlamıyorum zaten..... Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Ksm 2008 20:30
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız