22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma ) kılıcı(ya da oku neyse ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Nieheh
Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha
Hele yine 22inci bölümde
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha
Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...
Muhahah anılarım canlandı XD
o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker
Spoiler:
birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD
hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o
Muahahahahahah
Spoiler:
Honey-senpainin o haline hastayım.. Gözler bir karış kurbağa misali.. Morinin de ağzı masayı süpürüyor mauahahahha
Hele Cassanodanın lovely image'i... Mauahha yaban kedisi gibiydi be XD
Haruhiye nasıl kapılmıştı amaaaa mauahahah
Kedili itemden önce birde kuma-chanı var mauahah XD
Ah kuma-chan vah kuma-chan ezmesinler seni, atmasınlar yere!!
Hele hele.. Cassanoda eve gittiğinde evdeki herkes "Bu Fujiokada kim???? derken... Tetsuyanın ordan çıkıp "Bugün onları beraber okulda gördüm, şirin bir yüzü vardı ERKEKTİ! dediğinde, hepsi ne yani bir erkeğimi seviyor... mauahahah
Bende kopmuştum o sahneye ya XD adamlar ne şeyler diyorlardı orada ama o mori ile honey iin tipi unutulacakmış gibi değil çok kötü yarıldığımı hatırlıyorum XD
--Takashi.. Beni kullanıyormusunnn
hahahahahahahaha o ifadeyi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bide kedi canavarıı diye bağırdı sahne vardı honey-sempai nin
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma ) kılıcı(ya da oku neyse ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Nieheh
Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha
Hele yine 22inci bölümde
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha
Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...
o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker
Spoiler:
birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD
hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o
Muahahahahahah
Spoiler:
Honey-senpainin o haline hastayım.. Gözler bir karış kurbağa misali.. Morinin de ağzı masayı süpürüyor mauahahahha
Hele Cassanodanın lovely image'i... Mauahha yaban kedisi gibiydi be XD
Haruhiye nasıl kapılmıştı amaaaa mauahahah
Kedili itemden önce birde kuma-chanı var mauahah XD
Ah kuma-chan vah kuma-chan ezmesinler seni, atmasınlar yere!!
Hele hele.. Cassanoda eve gittiğinde evdeki herkes "Bu Fujiokada kim???? derken... Tetsuyanın ordan çıkıp "Bugün onları beraber okulda gördüm, şirin bir yüzü vardı ERKEKTİ! dediğinde, hepsi ne yani bir erkeğimi seviyor... mauahahah
Spoiler:
yaaa evet kuma-chanim yok mu T_T kuma-chan konferansı verebilirim şurda T_T nesini beğenmiyorlarda eziyorlar
Ne yaptı o size acıların kuması
öhm.. neyse :p ben birde Nekozawa senpainin kardeşine bakıcılık yaptığımız bölümde Tamakinin kalp gözüne bitmiştim XD
ikizler; '' hadi tono'm haruhi bebeğiyle aşk yap''
[bebeğin yüz kısmı için açıklama yazısı belirir : ifadesiz ]
Tamaki evrenlerii aşar o bebeği haruhi diye hayal eder ve tam o sırada haruhi basar XD '' sapıklık yapıcağına azıcık kirimiye baksana '' der muhuhu XD
azıcık mantık hatası da olsa bayılıyorum fantazilerine ya XD ikizlerin kavgası sırasında (bkz 5. bölüm) ne manyak fantazi kurmuştu obento kutusuyla babacık azıcık sapık haruhiciğim XD
birde kumsala gittiklerinde tamakinin hayaller tiyatrosunda haruhiyi beyaz elbisesiyle hayal ederken ikizler
etrafına '' tehlikeli uzak durun '' diye barikat kuruyorlardı (yoksa o mangada mıydı O_o )
Kısacası en çok güldüren bölüm = hepsi O_o bak tutmazsanız türiycekler
dipnot: 2. sezon yapmayan akıllılara ölüm!! _________________
Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Muahahah o Kirimi bölümünde beni en çok güldüren şeylerden biri! (Öhm tabi öncelikle Kiriminin bile Tamakiye vurulmasını saymıyorum abi bile olsa! mauahah XD) Bizimkileri görünce "Geri Harem!" diye bağırması ne komikti yarabbim. Shuchi Nikurin... Otakudan sonra, bir shoujo manga hastası küçük(!) bir kız daha.. ölmüştüm gülmekten XD Haruhi bir gariben mauahahah XD Eee, zeki kızdır haruhi
Diğer en sevdiğim kısımda, Haruhinin Kirimiye Shoujo manga okumasıydı...
Aynen şöyle;
Aitsura wa mo minna atashi no koi no doreyou...
Saa, konyawa dare ni tanoshimasete morao kashira?
Burda kopmuştum.......
Hemde 50 tane shoujo manga okumuş... XDD
Honey-senpaiii niye grubun AB O küçücük, minicik kuma-chanımı niye niye... Daha fazla konuşamıycam
Nekozawa senpai; Oyuncakları seviyorsanız benim kulübüme gelin... mauahahah XD O bölüm çok komikti be... Zavallım Tamakim gitmiş, Mat. sınavı yerine yunanca sınavına...
Ah o Yunanca sınavı meselesi zuhahhahhahah ''Belzenef bebeğinin üstüne bastıktan hemen sonra sınav kağıdımda lanetin sonucu olarak büyü gibi anlaşılmaz yazılar çıktı,şüphe içinde etrafa baktığımda hiç tanımadığım insanlarla çevrilmiştim '' muhuhahaha XD haruhi tam da inanmak üzereydi o sırada XD Hem host kulubünde o kapıda nerden çıktı daha önce varmıydı Birde bu bölümde ikizlerin yemek seçmeye çalışması süperdi XD
aslında bir de manga bölümü filan mı açmalı ne XD bu ay yeni bölümde neler gelicek kimbilir hertürlü şoku yaşayabiliriz
tamam ben de susucam artık alıntı yapa yapa O.o öhm neyse hadi çüüz _________________
Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma ) kılıcı(ya da oku neyse ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Nieheh
Hele yine 22inci bölümde
miya yazmış:
Spoiler:
Ay etmeyin eylemeyin koptum burada gecenin üçünde! Babam sesime uyandı herhalde, birşey demeden ters ters lavaboya gitti... Ama tutamıyorum kendimi cidden! Ne sahnelerdi onlar!
Hepsine bayılıyorum, hepsinin yeri ayrı!
Spoiler:
Bu "commoner" konulu kısımlar da çok komikti. Haruhi'nin de arasıra "zengin züppeleri" gibisinden söylenmesi komikti.
Tamaki'nin rüyasında haruhi'lerin evi ziyarete gitmeleri çok komikti. Vaziyet o kadar kötüydü ki honey-senpai "ziyarete geldiğimiz için çok üzgünüm" diyordu. Gerçek gidişleri de çok komikti. "Haruhi'yi utandırmayacağız" başlığı altında Tamakinin hareketleri. "Şu şekilde oturun, bu commoner'lerin yer kazanmak için icat ettiği bir şekil..."
Birde havuza gittiklerinde ikizlerin, Haruhi'nin plastik havuzunu tanımayıp, bot sanışları. Tamakinin onları yanına çekip "Bırakın öyle olsun, kendini kötü hissetmesin..." deyişi.
Yine o havuzlu bölümde Haruhi'yi mayo giymesi için kabine tıktıkları kısım. Az gülmedim. Tamaki dışarıda kan ter içinde, kulak kabartmış. "But this's just some strings..." lafını duyunca alnından vurulup düşmesi! Sonra Haruhi'yi görünce saçlarının diken diken oluşu, "Kızların evlenmeden böyle tenini göstermesi doğru değil" deyişi... İkizlerin bu Tamakinin bu tavrı için "evet, tamaki şu sesiz ama sapık tiplerden. Hasta ruhlu adam" deyişleri... Aman bütün bölümü anlattım!
"puppy eyes" kalıbını da kullanır olduk kardeşimle.
Bu Lobelia kızlarının Haruhi'yi kaçırdıkları bölüm de güzeldi. Haruhi tatlı tatlı şarkı söylerken birinin yanlışlıkla fişi çekmesi. Bölümün sonunda Lobelia kızının Haruhi'nin ilk öpücüğünü çalmaya çalışması, ilk olmadığını öğrenince "Yakalayın. İkinci ya da üçüncü öpücük fark etmez" deyişi. Haruhi'nin kızdan kaçarken Tamakinin üzerine atlayışı
süper tanıtım için de ayrıca teşekkürler NANA _________________
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız