315 mükemmeldi, Sonunda Aizen-sama hareketlendi, şimdiye kadarki espadaları hiç sallamamıştı ama bu kadar espadasının taicholara karşı ne şansı olabilir bilemiyorum.. kesinlikle ayri bir plani vardir. 3 espadadan 3.hatun 2.stark 1.yaşlı amcamız diye düşünüyorum, starkın 1. olmayacak olmasına cok üzüldüm, hep öyle olmasını istiyordum ama görünen o ki yaşlı adam birinci, tabii mangaka insallah bizi şaşırtır. bununla beraber ichimaru da dövüşsün artık adam 20 küsür cilttir adam gibi dövüşmedi..
_________________ Now, my blind eyes see what others cannot.
ichigo kahramanlık yapmasa olmaaazzz... sonra neden orihime kurosaki kuuuuuuuun diye viyk viyk bağırıyor... e bağırır tabi.. ichigo gelip bana da bu kadar kahramanlık artizlik yapsa ben de bağırırım kurosaki kun diye.. hatta ben kurosaki kun diye bağırarak zaman da harcamam.. neyse.. ulquiorra oysun bunu da aklı başına gelsin O.o biraz buruşmuş maça valesi tipi var arkadaşta ama oyabilitesi yüksek hiç acımaz valla ^^
23 Mar 2008 22:59
Lyzard
Üye
Konu: (Belirtilmedi)
Spoiler:
hakkaten ulqiourra cok tehlikeli karakter, ilk dövüşte mahvetti ichigoyu ama ichigodada gaza gelme olayı var unutmayalim, grimmjowda ilk gördüğünde cok kötü dövmüştü ichigoyu, ama yine hatunun gazına geldi. birde byakuya vs. ulqiourra kapısması bekliyordu herkes, kişiliği aynı 2 adam. keşke kapışsalardı ama anlasılan inoue i kurtarma görevi yine ichigonun olacak.. yahu yenilmeyecek mi hiç bu çocuk
_________________ Now, my blind eyes see what others cannot.
çıkıyorlar ortaya, ama bebeler demekle de ayıp ediyorsun 0__o bz spoiler;
4. takımın hepsi geliyor savaş alanına, daha önemlisi byakuya'm ve zaraki geliyor... renji de fena sayılmaz rukia zaten başımızın tacı... ishida da iyidir, ama sırf ichigo ve chad yüzünden diğerlerinin de günahını alma yazıktır 0__o
hee işte hepsi bebe
bu arada spoiler girmez de işte idare edin şu aralar uzağım ya mangadan..
Spoiler:
çok uyuz olmaktayım ichigoya O_o o kadar gazı alıyor alıyor.. O_o öhm tamam iğrenç bir espri ortamı oluştu susuyorum
İyiler kazanmak zorunda ya ne de olsa... ama o kadar büyüttü gözümüzde espadaları çok büyük bir dengesizlik olmuyor mu sizce de ? bir zamanlar gene fullforce gaz almış içigoya bile yenilmiş kaptanların şu an içigodan iyi vaziyete gelebildiklerine de inanması güç... hele ki zaraki olayı... o zaman hitsugaya napsın? zaten boyu da kısa peki... susuyorum bu kez gerçekten O_o bensiz devam edin O_o
faworiLerimden. ama animede çok abuklaştı yok prenses mirenses. dayanamayıp mangaya baktım biraz, şimdi filler bitmezse bi an önce çatLicam sanırsam. anime izlemeyi daha çok sewiyorum şimdi ne olduğunu öğrensem tam mangadan sonra zewki kaLmicak. _________________
Hello, i'm the lie living for you so you can hide..
son chapterda ichigonun herkesi gördüğünde tek tek isimlerini bağırıp hoşgeldin merasimi düzenlemesini falan okuduk.. tabi rukiayla olan bakışmaları uzun sürdü biraz, hatta rukia hatırlatmasa orihimeyi unutup orda bakışmaya devam etcekti ahahah xDD
öff artık savaş görmek istiyorum amma gevezeymiş bu bleach karakterleri be _________________
ben tam bir hitsugaya fanıyım *.**.**.*
gözleri çok güzel _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
Spoiler:
şule ve ben
24 Eyl 2008 16:14
fawn_fairy
Süper Üye
Konu: Yanıt: Bleach
ben de animesini yeni izlemeye başladım
tabi ki bazı karakterleri hala tanımıyorum=)
ama şu ana kadar chad favorim _________________
Spoiler:
Arigato umi-chan^-^
01 Ksm 2008 16:55
dArk JeaNNe
Anime Fan
ilk başta bütün venüsteki arkadaşlar ve manga gendeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve iyice cahil olmuşum.
nese
ilk başta death note dediler izledim hayranı kaldım
şimcik bleach izliyorum valla fovarim oldu.
ilk görüşte rukia ve ichigonun aralarında bir şeyler olacağını anladım olmazsa üzülürüm.
usa-ko ablanın gösterdiği resme bakmaktan kendimi alamıyorum valla 6 yaşındaki çocuk bile oradaki ichigonun aşık olduğunu anlar.
nese yine gevezelik yaptım.
bleach süper izleyin izlemezseniz sizin kocaman bir kayıp olacak.
(bu arada ben 190 bölümü izlemeye kalktım 160 küsürlerdeki bir bölüm geldi.kafam baya karıştı ) _________________
canım bitanem Gold_Heart chanım çok teşekkür ederim;Tek kelime ile Harika...
(Çizimimle Gold_Heart chanımın yetenekli ellerinin buluşması)
ÇOK GÜZEL OLMUŞ SÜPERR
Sağol chibi_chibi_tr:D
ellerine sağlık
Dattebayo'dan indir, ana çevirmeni onlar ^_^ _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
08 Ksm 2008 15:22
kyo_kusanagi
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
kendime hala hayret etmekteyim millet 193'te ama ben hala 50'deyim ya kendimi çömez gibi hissettim birden :/ burdan bol bol spoiler topladım.Aslında bakmayacam ama bakıyorum işte (napayım çok meraklıyım )
Spoiler:
özellikle Zaraki Kenpachi ile olan savaşına öldüm Ichi'nin...of anam offf...hele ki Kenpaci'nin kılıcı Ichigo'nun göğsüne batırmasıyla öyle şok oldum ki...Ağlayacam ağlayamıyorum da...Bi de sabah saati izlemiştim bunu of anam offf...Zavallım Rukia için hertürlü şeye katlanıyor :/...Ayrıca Renji'ye bi ara uyuz oldum ama..:/ ıhh neyse :/ -___-" Ayrıca şunu da anlamıyorum neden hep Ichi'nin göğsünü çiziyorlar ki ne istiyorlarsa çocuğun göğsünden töbe estafuğrlah o__O" Renji de aynı ne zaman kılıcını vursa Ichi'nin göğsünü çizio -___-" karnı değilde neden göğsü ? o__O""...Bi acayip geldi bana
Herneyse ;
Şu ana kadar izlediğim bölümlerde "vay anasını" oldum birçok kere belki daha çok vardır "vay anasını" olacağım bölümler...Ama gerçektende eskiden eriniyordum Bleach izlemek için ama izlememe de yaradı yani...
Sözümü şu cümle ile bitirmek istiyorum :
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız