Sailor Moon Forum
Bleach
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Bleach Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

anam 315 ne zaman çıktı be 0.o

hemen okuyorum ve spoilerları döktürüyorum Dil Çıkartıyor

bekleyin...

dönüşüm muhteşem olacak xD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Mar 2008 15:51
Lyzard

Üye
Üye

Ünvan: Prens

Spoiler:
315 mükemmeldi, Sonunda Aizen-sama hareketlendi, şimdiye kadarki espadaları hiç sallamamıştı ama bu kadar espadasının taicholara karşı ne şansı olabilir bilemiyorum.. kesinlikle ayri bir plani vardir. 3 espadadan 3.hatun 2.stark 1.yaşlı amcamız diye düşünüyorum, starkın 1. olmayacak olmasına cok üzüldüm, hep öyle olmasını istiyordum ama görünen o ki yaşlı adam birinci, tabii mangaka insallah bizi şaşırtır. bununla beraber ichimaru da dövüşsün artık adam 20 küsür cilttir adam gibi dövüşmedi..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Mar 2008 22:38
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Spoiler:
ichigo kahramanlık yapmasa olmaaazzz... sonra neden orihime kurosaki kuuuuuuuun diye viyk viyk bağırıyor... e bağırır tabi.. ichigo gelip bana da bu kadar kahramanlık artizlik yapsa ben de bağırırım kurosaki kun diye.. hatta ben kurosaki kun diye bağırarak zaman da harcamam.. neyse.. ulquiorra oysun bunu da aklı başına gelsin O.o biraz buruşmuş maça valesi tipi var arkadaşta ama oyabilitesi yüksek hiç acımaz valla ^^

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 22:59
Lyzard

Üye
Üye

Spoiler:
hakkaten ulqiourra cok tehlikeli karakter, ilk dövüşte mahvetti ichigoyu ama ichigodada gaza gelme olayı var unutmayalim, grimmjowda ilk gördüğünde cok kötü dövmüştü ichigoyu, ama yine hatunun gazına geldi. birde byakuya vs. ulqiourra kapısması bekliyordu herkes, kişiliği aynı 2 adam. keşke kapışsalardı ama anlasılan inoue i kurtarma görevi yine ichigonun olacak.. yahu yenilmeyecek mi hiç bu çocuk Üzgün ya da Ağlıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Mar 2008 23:04
miya

Venus Fan
Venus Fan

rei yazmış:
@miya

Spoiler:
çıkıyorlar ortaya, ama bebeler demekle de ayıp ediyorsun 0__o bz spoiler;
4. takımın hepsi geliyor savaş alanına, daha önemlisi byakuya'm ve zaraki geliyor... renji de fena sayılmaz rukia zaten başımızın tacı... ishida da iyidir, ama sırf ichigo ve chad yüzünden diğerlerinin de günahını alma yazıktır 0__o

hee işte hepsi bebe Dil Çıkartıyor

bu arada spoiler girmez de işte idare edin şu aralar uzağım ya mangadan..
Spoiler:
çok uyuz olmaktayım ichigoya O_o o kadar gazı alıyor alıyor.. O_o öhm tamam iğrenç bir espri ortamı oluştu susuyorum Çıldırmış Durumda
İyiler kazanmak zorunda ya ne de olsa... ama o kadar büyüttü gözümüzde espadaları çok büyük bir dengesizlik olmuyor mu sizce de ? bir zamanlar gene fullforce gaz almış içigoya bile yenilmiş kaptanların şu an içigodan iyi vaziyete gelebildiklerine de inanması güç... hele ki zaraki olayı... o zaman hitsugaya napsın? zaten boyu da kısa Üzgün ya da Ağlıyor peki... susuyorum bu kez gerçekten O_o bensiz devam edin O_o

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Mar 2008 18:40
ozey

Yeni Üye
Yeni Üye

Bleach Konu: Yanıt: Bleach Alıntıyla Cevap Gönder

faworiLerimden. ama animede çok abuklaştı yok prenses mirenses. dayanamayıp mangaya baktım biraz, şimdi filler bitmezse bi an önce çatLicam sanırsam. anime izlemeyi daha çok sewiyorum şimdi ne olduğunu öğrensem tam mangadan sonra zewki kaLmicak.

Hello, i'm the lie living for you so you can hide..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 00:02
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

son chapterda ichigonun herkesi gördüğünde tek tek isimlerini bağırıp hoşgeldin merasimi düzenlemesini falan okuduk.. tabi rukiayla olan bakışmaları uzun sürdü biraz, hatta rukia hatırlatmasa orihimeyi unutup orda bakışmaya devam etcekti ahahah xDD
öff artık savaş görmek istiyorum Çıldırmış Durumda amma gevezeymiş bu bleach karakterleri be Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Tem 2008 00:10
ozey

Yeni Üye
Yeni Üye

off süper über.. Zarif (ne konuşuyosam sanki okumadan) (ama napiim, ichigo-rukia işte xP)

Hello, i'm the lie living for you so you can hide..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 01:12
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Renji'ye bayılıyorum *-* ahh karizmatik hayvan gülüşlüm benim *-* Hayranlık Besliyor

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 07:28
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

ben tam bir hitsugaya fanıyım *.**.**.* Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
gözleri çok güzel Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 Eyl 2008 16:14
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

ben de animesini yeni izlemeye başladım
tabi ki bazı karakterleri hala tanımıyorum=)
ama şu ana kadar chad favorim

Spoiler:

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ksm 2008 16:55
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

ilk başta bütün venüsteki arkadaşlar ve manga gendeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve iyice cahil olmuşum.
nese
ilk başta death note dediler izledim hayranı kaldım Hayranlık Besliyor
şimcik bleach izliyorum valla fovarim oldu. Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
ilk görüşte rukia ve ichigonun aralarında bir şeyler olacağını anladım olmazsa üzülürüm.
usa-ko ablanın gösterdiği resme bakmaktan kendimi alamıyorum valla 6 yaşındaki çocuk bile oradaki ichigonun aşık olduğunu anlar.
nese yine gevezelik yaptım. Dil Çıkartıyor
bleach süper izleyin izlemezseniz sizin kocaman bir kayıp olacak. Çok Mutlu
(bu arada ben 190 bölümü izlemeye kalktım 160 küsürlerdeki bir bölüm geldi.kafam baya karıştı Karışık )

canım bitanem Gold_Heart chanımHayranlık Besliyor çok teşekkür ederim;Tek kelime ile Harika...Çok Mutlu Hayranlık Besliyor
(Çizimimle Gold_Heart chanımın yetenekli ellerinin buluşmasıÇok Mutlu Hayranlık Besliyor)

ÇOK GÜZEL OLMUŞ SÜPERR
Sağol chibi_chibi_tr:DÇok MutluÇok MutluÇok Mutlu
ellerine sağlıkHayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ksm 2008 13:50
Artemis

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Dattebayo'dan indir, ana çevirmeni onlar ^_^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ksm 2008 15:22
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

kendime hala hayret etmekteyim millet 193'te ama ben hala 50'deyim ya kendimi çömez gibi hissettim birden :/ burdan bol bol spoiler topladım.Aslında bakmayacam ama bakıyorum işte (napayım çok meraklıyım Dil Çıkartıyor)
Spoiler:

özellikle Zaraki Kenpachi ile olan savaşına öldüm Ichi'nin...of anam offf...hele ki Kenpaci'nin kılıcı Ichigo'nun göğsüne batırmasıyla öyle şok oldum ki...Ağlayacam ağlayamıyorum da...Bi de sabah saati izlemiştim bunu of anam offf...Zavallım Rukia için hertürlü şeye katlanıyor :/...Ayrıca Renji'ye bi ara uyuz oldum ama..:/ ıhh neyse :/ -___-" Ayrıca şunu da anlamıyorum neden hep Ichi'nin göğsünü çiziyorlar ki ne istiyorlarsa çocuğun göğsünden töbe estafuğrlah o__O" Renji de aynı ne zaman kılıcını vursa Ichi'nin göğsünü çizio -___-" karnı değilde neden göğsü ? o__O""...Bi acayip geldi bana İnanamıyor!

Herneyse ;
Şu ana kadar izlediğim bölümlerde "vay anasını" oldum birçok kere belki daha çok vardır "vay anasını" olacağım bölümler...Ama gerçektende eskiden eriniyordum Bleach izlemek için ama izlememe de yaradı yani...
Sözümü şu cümle ile bitirmek istiyorum :

Bleach = Vay Anasını...

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Ksm 2008 16:06
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız