Sailor Moon Forum
elfen lied
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

elfen lied Konu: Yanıt: elfen lied Alıntıyla Cevap Gönder

NANA yazmış:
Hayatımda gördüğüm belki biraz ağır olacak ama "en şişirilmiş" anime olsa gerek.
İnsanların kan'a, acıya, dehşete duydukları sevgiyi anlayamıyorum ne yazıkki.^^
Korku animesi olunca neden herkes "aaa kesinlikle güzeldir abi ya!" gibi yorumlarda bulunuyor onuda anlamış değilim.
Bundan nice, korku animeleride izledim, ha ama bu kadar kanlı ve ecchi dolu bir anime izlemedim.(ha deseler hentai olacakmış.. höönkk..)
Zaten yaş sınırı +18.. Yapıverselermiş hentai.. Gerçi hentaiden farkı falanda yok benim gözümde.
Dediğiniz gibi; Elfen lied(elf şarkısı.. ne alaka O_o) almanca bir kelime. Alakayı bende kavrayabilmiş değilim. Japonların almanca hayranlığı falan olabilir belki? Kimbilir.. Ha zaten, karakterlerin biride almandı yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Hoş, Giriş müziği olan diğer bir abartılan şarkı lilumda latince... Ciddi ciddi bende çözemedim alakayı...
Chieko Kawabe... Be your girl... Ouran'ın açılış parçası güzel ve de neşeli vs... ama bu şarkı rezalet denecek kadar berbat... Gerçi lilumu sevenlerin bunu sevmesini gayet normal karşılıyorum.^^ Be your girl, Liliumdan daha güzel bir şarkı.

Ve biliyorum belki yine ağır konuşacağım ama gerçekten bu animenin bu kadar beğenildiğini görmek sinirlerimi bozuyor. O kadar harika anime yapıtları varken, böyle ucuz ve basit bir animenin, onlarca güzel animenin önüne geçmesine sinir olduğumuda dile getirmeliyim. Ayrıca unutmamak gerek "Sadece Elfen lied izlemeyle animeci olunmuyor."

Neyse.. İsteyen sever, isteyen sevmez. Ortada bir gerçek vardır o da bu animenin en iyi animeler listesinde asla ve asla yer alamayacağıdır!

+934832094328983442394832842390
NANA'cığım canım benim duygularıma tercüman oldun kız aynısını ben diyecektim ama sağol yani içimdeki tüm cümleleri sen dökmüşsün sanki yahu *-*
Ayrıca şimdi bana "Neden Anti Elfen Lied'cisin" diyerek oklar bana doğrultucak ama cevap belli "Zevk Meselesi" isteyen göklere çıkarır isteyen yerin dibine sokar (sanırım çok ağır konuştum özür dilerim ama napıyım sinirlendiriyorsunuz beni sabah sabah -_____-)
Neyse dediğim gibi NANA'dan tek farkım var o da "Anti Elfen Lied'ciyim" diyorum.Yeterince açık mı ? Çıldırmış Durumda

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 07:39
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

Ünvan: Prenses

ben çok sevmiştim özellikle lucyi Hayranlık Besliyor

müthişsin Sailor Neptune'm

harikasın Prenses Serenetty
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Ekm 2008 15:30
Trelen

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

ilk bitirdiğim anime serisidir kısa olduğundan olsa gerek:Dmükemmel ötesi son bölümler accayip acıklıyıdı Hüzünlü
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Ksm 2008 17:00
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız